Gå til innhold

alveq

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alveq

  1. Siden du tilbyr deg å hjelpe, så tillater jeg meg å komme med en forespørsel :)

     

    For eksempel skulle jeg gjerne hatt tilgang på et samarbeidsspill med en hemmelig forræder. Jeg har jo spilt ulike varianter av denne sjangeren tidligere (særlig ett spill som jeg ikke husker hva heter, tror det er ganske populært), men vil gjerne ha noe litt mer raffinert enn det jeg er vant med. Er åpen for alle slags settinger i denne kategorien.

     

    Hva med Shadows over Camelot eller Battlestar Galactica?Førstnevnte er ganske lettspilt, og har et artig element i og med at det både kan og ikke kan være en forræder. Battlestar Galactica er litt tyngre, men ettersom du allerede spiller Mage Knight bør ikke det være noe problem. På starten av spillet og i midten fordeles rollekort som avgjør om en eller flere av spillerne er en cylon. I løpet av spillet må man bruke kort for å forhindre katastrofer, og når man plutselig ser et kort av feil farge som ødelegger alt hagler beskyldningene etter kort tid. Spillet er vanskelig nok uten forrædere, så det blir fort spennende. Men det kan også ta ganske mange timer, bør sette av en hel kveld (4-5 timer for å være trygg, kommer an på gruppa). Selges latterlig billig fra Adlibris, men anbeafler å støtte en lokal spesialforretning som Outland, Spillsjefen, brettspill.no eller spillskrinet.no.

  2. Bare spill for 2, Jon Cato? Jeg lot Twilight Struggle (et helt fantastisk spill) ligge hjemme denne jula, så blir det heller enklere spill med familien i jula, som Dominion, Ticket to Ride, Carcassonne, Village og Lords of Vegas. Hvis man er interessert er det vel fortsatt halv pris på en ganske stor bokkjede med anstendig utvalg av familiebrettspill. Bare hold deg unna Monopol, Risk og TP.

     

    Mange gamere har sikkert også fått med seg litt brettspill fra blant annet Penny Arcade (som ofte nevner det) og Shut up and sit down (som var på Penny Arcade TV).

     

    Mitt eneste problem med brettspill er at samlingen tar betraktelig mye større plass en like mange dataspill hadde gjort...

  3. www.boardgamegeek.com - join us... Ikke at brettspill nødvendigvis ikke krever av spilleren, her må man jo holde styr på reglene i hodet selv.

     

    Selv har jeg kjent at svært få toppspill har klart å tenne gnisten min de siste årene. Når det er sagt: Skyrim gjorde det. Nå består ettermiddagene stort sett i å krangle med samboer om hvem sin tur det er å spille noen timer.

  4. Dette med å installere er jo mer en gimmick enn noe annet.

    Flere spill laster jo tregere, og viftene gjør at det uansett er langt fra en stille opplevelse.

    Å kjøpe harddisk til overpris for dette er det ikke verdt i mine øyne.

     

    Theme/bakgrunnsbilde funksjonen er jo også blitt totalt ødelagt med at man kun får toppen av et bilde som bakgrunn.

    Hvem som har funnet ut at det var en god ide burde få et hardt spark et visst sted.

     

    Seriøst? Hvis jeg går ut av et spill uten å ha installert det og dvden spinner ned hører jeg nesten ikke viftene fordi dvden har tatt livet av hørselen min.

     

    Viftene er som du sier på langt nær musestille, men det er en ganske stor dB forskjell på viftene alene vs. dvden.

     

    Det er mulig jeg ikke er en typisk gamer med anlegget kobla på såpass høyt at jeg ikke bryr meg om støyen heller, men jeg synes i alle fall det ble en stor forbedring når jeg slapp jetmotoren mens jeg spilte. Kan til og med spille med headset når madammen sover i naborommmet!

  5. Har kopiert over et spill til HDen (cod4). Tok ca. 15min. Kan ikke spille spillet uten plate (hadde ikke regnet med det, men måtte jo prøve:). Når jeg nå starter spillet sjekkes bare at platen er i, og dvd-spilleren stopper så fort spillet er i gang.

    Crap. vil det si at hvis man starter boxen med disk i, vil spillet starte vanlig, så må man gå tilbake til menyen, starte spillet fra lokal HDD, drivet sjekker disken og stopper?. :ermm:

    Håpet så slippe å starte jetmotoren..

     

    Ash

     

    Nei, når du setter i spillet eller starter maskinen generelt spinner drevet opp for å sjekke at dvden er i, også slutter det igjen når det er bekreftet etter et par sekunder.

     

    Bare den funksjonaliteten alene gjør at oppdateringa er verdt det for min del. Eneste er vel at jeg må vurdere 120 GB for å få god nytte av det, og det er jo ikke akkurat billig...

     

    Ulempe at man ikke får vite hvor stor plass spillet tar heller før man installerer, men med min 20 GB har jeg maks plass til ett spill pluss alt det andre jeg har der fra før.

  6. Sitter og humrer litt når jeg leser slike tråder, så det er bare å fortsette. Må nesten sitere Bill Hicks her: "It's only funny until someone get's hurt. Then it's just hilarious." :lol:

     

    [...]

     

    Karakteren er bare et tall. Les heller selve nameldelsen og gjør opp din egen mening. Verre er det ikke. :)

     

    Hear ye, hear ye! Har sittet og spilt litt i dag, og min mening er at det i alle fall ikke et 10'er spill, det fenger rett og slett ikke nok. Men det kan jo forandre seg. Å diskutere om en anmeldelse er riktig eller ikke blir meningsløst, kom heller med deres egne synspunkter på hva dere selv synes er bra/dårlig.

     

    Edit: Mener selvfølgelig at diskusjon om anmelderens mening blir meningsløst, anmeldelsen som produkt kan selvsagt diskuteres. If you catch my drift.

  7. Jeg bestemte meg for å kjøpe SSBB før det i det hele tatt eksisterte i hodene på utviklerne (vet ikke om det gjør meg til en fanboy), og jeg har så klart lest og sett på en del anmeldelser om spillet.

     

    Men det er noe som mangler. NEGATIV TILBAKEMELDIG! Jeg finner det ikke! I den siste tiden har jeg faktisk funnet det underholdene å lese/se negativ kritikk til spill jeg synes er veldig bra, og ellers konsoller.

     

    Alt jeg hører er hvor fantastisk Super Smash Bros. Brawl er, men jeg trenger å vite de negative sidene til spillet, ettersom det gir litt bredere perspektiv.

    En venn av meg sa akkurat på MSN at det var sommerens "disappointment", 2 uker etter å ha kommet med kommentarer om hvor utrolig morsomt det er. Uheldigvis logget han av før jeg rakk å spørre hvorfor.

     

    Jeg har sett Zero Punctuation anmeldelse av spillet, men Yatzee er jo negativ til alle spill han noensinne har snakket om, så jeg lurer på om noen har funnet en eller annen tekstet anmeldelse der det gis negativ kritikk, hvis det eksisterer en slik side.

     

    Kjøper spillet likevel, men det er alltids greit å vite litt mer enn "omgbestespillet".

     

    Ditt ønske er oppfylt, sjekk gamer.no anmeldelsen i dag :p

     

    Nå skal jeg straks prøve det selv, så får vi se hvordan det går. Gleder meg!

  8. Siden hun synes spilling er barnslig sånn generellt så er ikke Mario galaxy og zelda to spill du bør begynne med. Start heller med Wii fit, Wii sports og rayman raving rabbids. Rayman raving rabbids sjarmerer som regel damer med enkle men syke småspill. Wario kan også gå, men det blir litt mer stress enn rayman.

     

    Styr unna Rayman raving rabbids 2 i starten, da om hun ikke liker rumpe og fise humor kan spillet bli ødelagt av den humoren i nummer 2.

     

    Skriver under på denne, Rayman Raving Rabbids og Wii Sport er lett å like for alle. Funka med dama mi i alle fall :thumbup: Zelda må man nok være ørlite gamer for å legge sin elsk på. Senere kan du avansere med Mario Kart og Super Mario Galaxy. Det viktigste er nok likevel: Sitt sammen og spill multiplayer, og vær tålmodig slik at hun ikke føler seg dum eller overkjørt (faresignaler: "Dette spillet klarer jeg ikke, gidder ikke mer").

     

    Edit: Gammel tråd, sliten nu.

  9. R4DS eller M3DS er to ulike produsenter med (nesten) samme produkt. Disse og liknende produkter kan du finne på modnet.no. Egner seg godt til homebrews, film, mp3 og annet.

     

    Når det gjelder kompabilitet med gamle Lucas Arts spill vet jeg faktisk ikke, men der ga du meg en ide. Monkey Island FTW!

  10. Har nettopp rundet spillet, og jeg lurte på hvordan jeg kan transportere meg selv?

     

    Mener du med tornadoene til froskene for å frakte deg fra område til område? Har du fullført spillet uten? Jeg er imponert over viljestyrken din, jeg hadde aldri rundet spillet uten :p

     

     

    På NW delen av kartet er det en øy nordøst for Isle of Gust. Her vil du finne det du søker. For mer info: Google.

     

  11. Mitt eksemplar er sendt fra PK i dag tidlig, så med litt flaks har jeg det i hånden i morgen!

     

    Fikk prøve det under TEIP-festivalen på Samfundet i Trondheim, har gledet meg sykt etter et svært (om enn kaotisk) førsteinntrykk.

     

    Er nesten litt skuffet over at det ikke er mer snakkis om at det kommer ut om to dager, mulig de største entusiastene har sittet med US versjon og Freeloader et par måneder allerede :!:

  12. Platekompaniet har postet min kl 08.33, så da regner jeg med at den er i postkassa i morgen. Problemet er hvis den blir liggende på postterminalen i Trondheim et døgn som pakker i Trondheim ofte gjør...

     

    Jeg visste forresten ikke at det gikk an å forhåndsbestille i Platekompaniets butikker da jeg bestilte, bummer :p

  13. Anbefaler alle som kan om å besøke Studentersamfundet i Trondheim i kveld (5. april). På kafé Lyche er det i kveld (i går kveld var det retrokveld, noen av de legendariske maskinene står igjen i dag) spillmesse der de blant annet har Super Smash Bros Brawl tilgjengelig. Det skal også være en del andre happenings, alle som kan bør komme innom før det stenger kl 2200.

     

    Arrangementet er i regi av studentradiofestivalen TEIP 08 og deres radioprogram Ctrl+Alt+Delete.

     

    http://www.studentradion.no/rev/news.php?news_id=1066

  14. Jeg bare kaster meg på bølgen: Anbefaler Baldurs Gate II, sitter faktisk akkurat og installerer det på nytt nå for litt julekos!

     

    Det har vel blitt nevnt (og bør nevnes) at det ikke akkurat er et fotorealistisk 3D spill, men hvis du som meg kan kose deg med Monkey Island den dag i dag har Baldurs Gate en god historie og et fantasktisk gameplay som varer i mange hundre timer.

  15. Bare ett, egentlig... Rock Band. Men det kommer jeg ikke til å kjøpe, på grunn av prisen det sikkert kommer til å ha. Er gitar og trommer jeg synes ser artig ut.

     

    Killzone 2 ser også bra ut, men kjenner ingen som har PS3, så...

     

     

    La merke til en ting her:

    PROTOTYPE3.1.jpg

    AssassinsCreed-0.jpg

     

    Skulle tro det var samme spillet, siden AC halvveis foregår i fremtiden.

    Spoiler dammit!

     

    Edit: Jeg gleder meg til Mafia 2, Mafia var en juvel med masser av stemning. For øvrig ser jeg fram til å spille gjennom alle de gode spillene som har blitt gitt ut nå på slutten av 2007 :D

×
×
  • Opprett ny...