Gå til innhold

The_Swordman1

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The_Swordman1

  1. Fra det har hørt andre steder var at den lønna hun fikk var over gjennomsnittlig i forhold til andre Voice actors og sier det er latterlig har hun her skal en over gjennomsnittlig lønn bare pga det er Bayonetta, det blir som hvis Nolan North, Troy Baker eller Laura Bailey skal få ekstremt høy lønn bare pga de spillene de har vært med i.

  2. Gunfreak skrev:
    10 hours ago, bubba477 said:

    Synd at hele selskapet satte seg i lenestolen for alltid.

    Half Life Alyx er bare et par år gammalt, og en av de beste spillene laget 

    Jeg har min kritikk av noen valg de har gjort, men total opplevelsen er langt over noe annet laget.

    Jeg vil nok tro at hvis Valve lager en ny ting etter Steam Deck så kommer de sikkert med et spill for det, med Valve Index så kom Half life Alyx, med Steam deck så kom Aperture desk job. Så hvem vet når Valve kommer med et nytt hoved spill.
  3. Radford skrev:
    TheKims skrev (1 minutt siden):

    Det har vært snakk om at man skal kunne videreføre skins/kosmetikk man kjøper i et spill til et annet. Regner med at det må gjøres innenfor samme spillserie da.

    Nå er ikke jeg en person som bryr seg om skins eller kosmetikk, men tenker at det kan være positivt for de som gjør det.

    Joa, greit nok, men dette kan løses på andre måter. Om utfordringen bare er å flytte kosmetiske gjenstander fra spill til spill.

    Problemet mitt med NFTer slik de eksisterer i dag er som sagt det finansielle aspektet ved det. Jeg skjønner ikke helt hvorfor NFTer har noe å gjøre i spill utover det å bli en ny lootbox/mikrotransaksjon. Om noen kan gi meg et godt argument for hvorfor NFTer er så bra for spill så lytter jeg øre.

    Som jeg sa tidligere i kommentarene så er NFTs i spill mikrotransaksjon med extra bullshit steps. De eneste som kommer kan vinne på det er EA Sports med Fifa serien med tanke på at de melker hvalene som kjøper fifa packs'ene om de heletatt tenker på å "overføre" in-game fotball spillerne.
  4. TheKims skrev:
    The_Swordman1 skrev (48 minutter siden):

    NFTs i spill er microtransaction med extra bullshit steps og ingen liker microtransaction med tanke hvordan det har blitt håndtert per dags dato at det er ren gambling. Pluss hvordan folk har stjålet produkter som bilder/kunst/musikk og prøvd å selge det som NFT. Nei, nft, mer som No Fuc*ing thanks.

    NFT i spill er som regel skins eller kosmetikk som man kan selge, kjøpe eller bytte med andre. Denne muligheten har man allerede på Steam, så ser ikke hva som er så veldig annerledes med NFTer.

    Greit nok å ikke like microtransaction, men det kommer ikke til å bli borte uansett hvor mye man misliker det.

    Jeg synes det ikke er noe problem med at Steam har et marked hvor folk kan selge tinga sine der fordi man trenger ikke Crypto for å kjøpe si et våpen skin i CS:GO eller hatt i Team Fortress 2 siden hos Steam så har de et system som funker, inn med noen kroner (okay noen tusen lapper med tanke på hva folk setter verdien på ting) også får du objektet du hadde lyst på + du kan jo ta den bytte handel på diverse ting. Det med NFTs er det er enten et objekt som er lett å reprodusere og/eller stjålet blir solgt som "unikt" og er de som forsvarer det sier det er "miljøvennlig" men her et av problemene: Man trenger Crypto valuta for å skaffe deg en NFT og hvordan skaffer du Crypto valuta? 1. Kjøpe det med fysisk valuta. 2. Mine Crypto valuta med evt en mining rig til flere tusen. Som bonus så koster det også å ha NFT en plass på nettet og alt dette går jo på strøm og vi alle vet hvordan strømmen blir produsert og hvordan strømprisen er eller kommer til å bli her i Norge nå for tiden. Så er NFTs miljøvennlig? NEI! Liker folk at det blir en ting i spill, bare se på Ubisoft og hvor til og med ansatte lurer på hvorfor i *****!?! De har det i sine spill, Team17 prøvde seg med snudde så fort de fikk tilbakeslag fra fanbasen og at andre spillstudioer trakk seg vekk fra dem. Så nei, INGEN LIKER NFTs uansett hvordan man ser det.
    • Liker 1
  5. Jeg likte mysteriet i Jak & Daxter LPL, den mørke stilen i Jak 2 og mekaniken i Jak 3. Jeg likte hvordan Daxter (psp) var en prologue til Jak 2 men jeg kom aldri borti Jak X. Lost frontier var tja, random, greit nok det var nye ECO krefter og flyve brett, men histoiren hang nesten ikke på gren og så kjedelig at man ikke husker hvordan den var.

    Plotene kronologisk rekkefølge

     

    J&D LPL: Prøve å gjøre Daxter normal igjen etter å falt i tønne med Dark ECO.

    Daxter (psp) : Etter LPL så finner de teknologi for å reise igjennom portaler men en liten twist og Daxter må redde Jak.

    Jak 2: Etter å vært fanget og har blitt "toturert" og pumpa med Dark ECO vil Jak ha hevn men han og Daxter hjelper også en liten gutt og eldre mann også finner de ut at de har blitt kastet inn i en ukjent tid.

    Jak 3: Etter å ha blitt utkastet fra byen fra Jak 2 pga Jak sin "Dark ECO" kraft og finner ut mer om hans fortid, hvem han er/var, fienden er en teknisk romvesen rase og hvorfor Daxter ikke "døde" etter Dark ECO tønna fra LPL.

    Jak X (fra det jeg har hørt/sett) : Etter hendelse i Jak 3 så ble Jak & co invitert av datteren til ene "mafia/gangster" bossen og finner ut at de har blitt forgiftet og et opptak av bossen forklarer at de må kjøre i kappløp for å få tak i motgift.

    Lost Frontier: Ting har gått sørover og Jak, Daxter og Keira reiser rundt og prøver å fikse/rette opp ting igjen. (og det er alt jeg husker fra minne)

×
×
  • Opprett ny...