Gå til innhold

Giugiaro

Medlemmer
  • Innlegg

    111
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Giugiaro

  1. Hei dere

     

    Jeg trenger litt hjelp til å kjøpe en dvd-spiller og vil gjerne ha råd av de som vet hva de snakker om.

    Den må være sonefri og spille dvd-r osv, men divx er ikke et sterkt ønske.

    Maks pris: cirka 1000 (gjerne godt under, og litt over også..)

    Vil helst ikke ha ukjente merker

    Rimelig pent design

    God kvalitet på spilleren

     

    Takker for alle innspill. :)

     

    Vil gjerne også ha avklaring på om det finnes noen dvd-opptakere under 2000 som er verdt pengene sine? Vil helst ikke kjøpe en Tangent dvd-opptaker, er litt skeptisk til sånt.

  2. Det er veldig lett å legge til musikk i Pod. Bare å koble til via USB eller Firewire og oppdatere sangene fra iTunes-biblioteket.

    Tastene er mye bedre enn på G3, spør du meg.

    Du bør kjøpe et etui, som jeg gjorde. Dette fulgte med på G3, men nå er det ekstrautstyr. Det avhenger av hvordan du behandler den. Min er fortsatt strøken, men hvis du er uforsiktig kan du lett få riper og merker.

     

    Om gravering er en god ting får du vurdere selv. Bare husk at du muligens skal selge, da er det nok ikke mange som er interessert i å kjøpe en iPod med gravering.

     

    iPoden har også et større display og større knapper/rulleflate, så om du ikke har små jentefingre, så er iPod behageligere.

     

    iPod Mini har fordelen med å være mindre, noe som gjør den lettere å løpe med, eller å gjemme den i innerlommen osv.

  3. 200 kroner for 25 minutter er ren lureri, dette bør du ikke prøve!

     

    Jeg anbefaler å lære deg selv det enkleste, her er det ikke vits å sløse bort flere hundre kroner på lærer, men kjøp deg en fin og enkel bok som du tror passer deg selv. Lillebjørn Nilsen har en som er godt kjent, men jeg synes denne er litt for tung for nybegynnere. Så begynner du på SIDE 1, ikke noe juksing med å hoppe til side 2,3,4 eller 30, fordi innholdet der så mer spennende ut. Start med det grunnleggende, det høres kjedelig ut, men det gir et veldig godt utgangspunkt.

     

    Når du føler du kjenner gitaren bedre kan du kanskje melde deg på et rimelig gitarkurs med flere deltagere, da får du gjerne Aha-opplevelser om mer effektive måter å ta grep på, du får dreisen på sanger og du føler deg mer som en gitarist.

  4. Nå har min 4.generasjons ipod låst seg ved "vent med å koble fra" bildet... Hva skal jeg gjøre? Funker ikke med menu og play! Hjelp! Noen som vet hva jeg skal gjøre?

    Hmm, menu og play?

     

    Bare ta ut ledningen og sett den med firewire i støpselet. Så holder du inne den hvite midtknappen og Menu samtidig i min. seks sekunder.

  5. Når du legger inn musikken på iPod kan du velge å sortere etter artist, album osv. Du kan også legge inn din egne spillelister.

     

    Når du først starter iTunes kan den finne musikken på maskinen din og legge den inn i biblioteket. iPod kan fint lese mp3, så det er ikke et problem. Hvis du skal legge inn en cd med iTunes, så blir den automatisk konvertert til AAC eller mp3. Dette kan du spesifisere selv.

×
×
  • Opprett ny...