Gå til innhold

Kødd'n

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kødd'n

  1. Tåka skrev:
    Det er sikkert riktig men spille har ingen gjenspill verdi slik som The Last Of Us og Uncharted 4 så har du spilt det 1 så er det mange som ikke gidder å spille det igjen er min oppfatning.
    Ok, og hva har dette med noe som helst å gjøre? Må alle spill være designet for å kunne spilles gjennom 10 ganger på rad og samtidig levere en ny og unik opplevelse hver gang?
    • Liker 1
    • Hjerte 1
  2. Hvordan skal dette gå? Synes spillet sliter nok på vanlig ps4 med småblurry grafikk til tider, supertreige teksturlastinger og lasteskjermer midt i gameplayet(som når man løper over et større område). Har spilt gjennom det første området og selv om jeg bare har støtt på noen lyd-bugs så er jeg litt overrasket over disse andre tingene. Grafikken er jo ikke særlig grensesprengende, så trodde det skulle kjøre plettfritt.

  3. Gameplayet ser ikke veldig interessant ut, men mystikken, handlingen og fantastisk grafikk fenger veldig. Dette spillet har vel levert de lengste spilltrailerne jeg har vært borti, men selv om de har vart i 10+minutter så synes jeg de flyr avgårde! Det er noe her som pirrer nysgjerrigheten veldig, og føler det blir en slags elsk eller hat opplevelse. Det skal uansett skaffes på release.

    • Liker 3
  4.  

    Grunnen til at han føler deg noen lunde mettet er fordi at ingen av de store åpen verden spillene, som er f. eks i den mer mainstream gaten som Skyrim og til og med The Witcher 3, faktisk gir et givende innhold. En flott historie så klart, men gameplayet er sløvt.

     

    Jeg ser ikke helt hvordan en mer åpen verden hadde døllet til gameplayet i dette spillet. Det ser jo nærmest helt likt ut som fallout 3/4 bare med noen små justeringer.

  5. Litt skuffet over at det ikke en større verden med fokus på utforsking. For meg er dette mye av magien med slike spill. Og så ser jeg mange andre roser spillet for fin grafikk osv, noe jeg forsåvidt kan være enig i, men for meg er det mest på grunn av fargebruken. Mye ser veldig flatt ut og karakterer ser jo i mine øyne veldig gammeldagse ut. Usikker på om dette blir et day one kjøp på ps4, men det skal absolutt prøves etter hvert.

  6. Sammenlign Activision-Blizzard og NBA mot South Park folka.

    Noen har baller når det kommer til Kina, andre har ikke. Og det viser seg at de som møtte opp på Oscar utdelingen i en rosa kjole har mest baller. 

     

    Jeg så den nettopp og det var helt sykt hvor bra den episoden traff. De gutta der fortjener sinnsykt respekt for at de står opp og viser fingeren til dem som fortjener det. Her tenker blizzard tydeligvis bare på penger og jeg synes det er ganske så skammelig.

  7. Jeg likte spillet veldig godt, men ble litt skuffet over at kontrollen føltes så gammeldags ut. Arthur var treg å styre, og å sikte på noe som helst uten å bruke auto aim var helt umulig i hektiske situasjoner. Jeg hater å bruke auto aim fordi det føles litt som juksing. Når jeg blir "tvunget" til å bruke dette så føler jeg at utviklerne kanskje har bommet litt. Sånn har jo rockstar-spill vært i alle år, men jeg synes kritikere kan begynne å påpeke dette litt mer i stedet for å pælme truser og 10'ere på alt av spill som kommer derfra. I tillegg synes jeg historien kunne vært noen timer kortere. Følte det ble litt mye av det samme i løpet av de siste timene. Bortsett fra det er spillet fantastisk med en herlig verden og super utvikling av karakterene. Vil anbefale pc-folk å sjekke det ut, og kanskje jeg skal prøve det på pc selv for å oppleve det med (muligens) bedre sikting.

  8. Håper de aldri blir å tjene mye penger på dette. Synd å se en så elsket serie som mario kart bli offer for denne måten å griske til seg penger på. Spillet er helt greit å fikle med når man har noen minutter på mobilen, men irriterende pay walls og latterlig nivå på mikrotransaksjoner ødelegger alt. Skulle ønske de heller brukte energien sin på en evt mario kart 9 til switch.

    • Liker 3
  9.  

     

    Skulle ønske de bare lagde spill som remaken som ble gitt ut nylig.. Det var et helt fantastisk spill som jeg faktisk vurderer å spille om igjen snart.. Og har alt spilt de to første scenarioene.. 

     

    Har forøvrig ikke kjøpt RE7 enda, kanskje verd det? Virker veldig gøy fra videoer jeg har sett. 

     

    Re7 likte jeg veldig godt. Det er absolutt et solid survival horror-spill selv om det kanskje ikke føles veldig resident evil ut(hvertfall ikke sammenlignet med re2 remaken som jeg også elsket). Kan varmt anbefale 7'ern.

    Nei... Nei... Nei!

    Så re7 var ikke et bra spill?

  10. Skulle ønske de bare lagde spill som remaken som ble gitt ut nylig.. Det var et helt fantastisk spill som jeg faktisk vurderer å spille om igjen snart.. Og har alt spilt de to første scenarioene.. 

     

    Har forøvrig ikke kjøpt RE7 enda, kanskje verd det? Virker veldig gøy fra videoer jeg har sett. 

     

    Re7 likte jeg veldig godt. Det er absolutt et solid survival horror-spill selv om det kanskje ikke føles veldig resident evil ut(hvertfall ikke sammenlignet med re2 remaken som jeg også elsket). Kan varmt anbefale 7'ern.

  11. Jeg er enig i alt som blir sagt her. Dette er sammen med RE2 den beste remaken som er laget i senere tid. Jeg håper veldig på at de kan forbedre bildefrekvensen i en senere patch. Hadde denne vært stabil så ville dette vært en perfekt spillopplevelse spør du meg. Slik det er nå er det verdt å trekke poeng for. Nå krysser jeg bare fingre og tær for at dette kan bane vei for en evt remake-samling av Oracle-spillene. Selv om de ble laget av capcom håper jeg nintendo kan få fikset en deal der.

×
×
  • Opprett ny...