Gå til innhold

Agaroth

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Agaroth

  1. Hvis man legger støtte til norsk spill-kultur som grunnlag for hvilket parti man stemmer er man såpass virkelighetsfjern og lite voksen at man ikke burde fått lov til å stemme.

     

    Det er så mange og langt viktigere saker enn dette som må tas tak i at dette burde foreløpig bli liggende rimelig langt ned på lista.

    Jeg er enig i at man ikke skal velge parti på grunnlag av denne saken, men det er nå en gangske kjent sak at Frp ikke er det mest kulturvennlige partiet i Norge. Spill er kultur, som gamer.no har i banneren sin. og det er jeg også enig i.

     

    Man skal finne de partiet man er mest enig i. Å bruke en sak for å velge parti er, som du sier, litt tåpelig.

    For min del så håper jeg ikke støtten til norsk spillutvikling blir borte, fordi spill/kultur er viktige tema for meg. Så jeg synes det er veldig bra at staten støtter opp om norske spill. Man vet jo aldri. Kanskje neste Minecraft/clash of clans er et norskutviklet spill? Det hadde vært veldig morro =)

    • Liker 3
  2. Nei dette altså. Microtransaksjoner har ingenting i et trippel A spill å gjøre. Joda forksjellige kostymer osv er grei skuring, men å kjøpe levler osv? nei, nei og atter nei. Skjønner at det kan funke for mobilspill eller f2p, men ikke for et spilll man betaler 599kr for. Det må da jaggu være grenser.

     

    ikke at jeg skal bli konspiratorisk her, men EA har investert nesten en halv milliard dollar i "next-gen" teknologi. Jeg håper ikke ei krone av den halve milliarden går til kopisperrer for den neste xboxen. Men man kan jo lure siden de nå har planer sammen med microsoft. Det ryktes jo tross alt at den neste xboxen ikke skal kunne spille bruktspill, og skal bruke vannmerker på spillet, for at den ikke skal kunne bli brukt på andre xboxer enn den man satte spillet i først.

    Hvis det er dette EA har investert penger i, pluss microtransaksjoner i AAA-spill, så skal jeg ikke kjøpe et eneste spill fra EA av prinsipp.

  3. største tull pratet jeg har hørt... jeg har ingen problemer med å treffe den platformen jeg hopper på... og jeg har spilt lbp1,lbp psp,lbp2 og lbp vita... du får lærer deg å bruke analog stikkene.

     

    kan bruke de jeg. Men det er ikke det som er problemet. Har spilt alle LBP jeg også, og det forandrer ikke på noe. Man har mer kontroll på Mario enn på sackboy(thing). LBP's kontroller er litt for "airy". Outland og Rayman: origins hadde også svært gode kontroller btw. bedre enn LBP. er LBP dårlig? på ingen måte, men kontrollene kan ikke måle seg med de beste plattformerne der ute.

     

    Jeg har bestilt tidenes beste håndholdte spill og det er Persona 4 Golden til PS Vita. Sjekk ut hva det scorer omkring, ja det har rundt 95/100 i snitt og det er det beste jeg har sett på en håndholdt konsoll når man ser på karakteren!

     

    Dette samt dem andre spillene er verdt en Vita alene mener da jeg!

     

    Jeg gleder meg vilt til P4G! spilte ikke persona 3 før jeg kjøpte Vitaen tidligere i år, men fyttikatta for et bra spill! skal bestille P4G fra statene nå på mandag, så da trenger jeg ikke så mange spill før om noen måneder =)

  4. Greia med Mario er gameplayet. Du vet at når du hopper mot en platform så treffer du den (etter noen forsøk), mens på LBP (little Big Planet) så er ikke dette sikkert i det hele tatt. Selv om historien på Mario er mildt sagt utvannet, så synes jeg gameplayet er meget, meget bra. Men at Mario er det beste i verden og at ingen kan slå han er jeg ikke enig i =)

     

    men løp å kjøp vita Muffinrex5. Det er, som en fyr før meg sa, masse timer med underholdning der, selv om frantida dens kanskje ikke ser så lys ut =)

  5. Jeg kjøpte en Vita i sommer, etter at jeg bytta inn 3ds'en. 3ds er bra den, men synes spillene var for barnslige (foruten om Resident evil: revelations som var rimelig bra og litt mer voksent) Mario 3d land og Mario kart 7 var bra de også, sammen med The world ends with you, men ellers var det ikke noe for meg.

     

    Men Vita har spill som er mer "voksne", synes jeg.

     

    siden jeg ikke hadde spilt Metal Gear 2 og 3, så ble Metal Gear Solid HD collection et selvsagt kjøp. Little Big planet Vita var også veldig bra, og det samme med Rayman Origins, om man liker platformspill.

    Super Stardust Delta er kjempemorro om man liker å sanke poeng, og det er intenst som fy. Det samme er nylig utgitte Sine Mora. Sine Mora er en old-school Shoot-em-up som var veldig vanskelig, noe jeg liker veldig godt. og grafikken er nydelig. Det som overraska meg mest var Gravity Rush. Det fikk rundt om 7 i karakter fra de fleste anmelderne, men jeg synes det var bedre enn det. tok ca 10 timer å komme igjennom, men det var veldig bra. Siden du nå får det og Uncharted: golden Abyss gratis om du er playstation pluss-medlem, så får 2 gode spill "gratis". Synes det er en ganske god deal. Mutant blobs attack er også et veldig godt spill, igjen; om man liker platformspill.

     

    Det som også er verdt å nevne er at store deler av PSP-biblioteket ligger ute på PS-store, og der er det mye å hente. Man for eksempel kjøpe alle Final fantasy-spillene fra 1 til 9. og det er noen timer med underholdning. Nås skal det sies at jeg ikke har eid en PSP noen gang, så om du har det, og allerede eier disse spillene, så er kanskje ikke Vita noe for deg. Men synes Persona 3 portable var svært bra, og kan ikke vente på Persona 4: golden som kommer den 22. februar 2013. Man kan selvfølgelig importere det fra Statene om man vil, siden det ikke er region-lock på Vita. Soul Sacrifice er også verdt å merke seg, som også kommer ut i 2013. LAget av Keniji Inafune, som stod bak Mega Man. Det blir vel sett på som en blanding av Monster Hunter og Dark Souls.

     

    Etter min mening har vita vært verdt pengene. iallefall for meg. Men som andre sier her, så har den solgt rimelig dårlig, og siden den ikke har solgt så godt, så vil ikke utviklere bruke masse penger på å utvikle spill til den. Så om ikke sony gjør noe snart, så er det ikke sikkert det kommer så mange spill om noen år. Men akkurat nå synes jeg den er kjempebra.

     

    man kan jo også nevne cross-play, og cross-buy, som sony forhåpentligvis fortsetter med. dvs at når du kjøper et spill til PS3, så får du med Vita-versjonen gratis. De gjorde dette med playstation all-stars: battle Royale.

     

    Nå skal det sies at om du får den til 1500kr så er det et godt kjøp synes jeg. jeg betalte 2400, med et 4gb minnekort. så jeg måtte ut med 970kr til for et 32gb minnekort.

  6. Jeg tror dette er samme greia som var for noen år siden da det var Quake 3 vs Counterstrike. Det var heftige diskusjoner på alskens fora om hvorfor det ene spillet var bedre enn det andre, og folk kunne ikke forstå at noen likte CS over Quake og omvendt.Jeg spilte Quake, fordi jeg likte "arkade" FPS, der ting gikk kjapt, og kunne ikke fordra CS, fordi jeg syntes det ikke var kjapt nok. Det andre som gjorde at jeg likte Quake 3, var at det var perfekt balanse mellom våpnene.

     

    På mange områder synes jeg CoD minner om Q3. det har kjapt gameplay og kjører på 60 FPS på konsoll. BF3 er cappa på 30 FPS på konsoll. Men COD har IKKE like god våpenbalanse. Argumentet med at "man kan ikke se forskjell på 30 fps og 60 fps" er bare tull. Ved 60 fps føles kontrollen mye bedre enn på 30 fps. Det føles silkemykt i motsetning til 30 fps, som føles tregt. For de av dere som ikke tror meg, så kan dere jo teste selv, på Quakelive. cap fps'en på 30 og se om dere ikke merker forskjell.

     

    Et annet argument som kommer fra BF3 crowd'en, er at "COD er for barn med ADHD." Nå er det sikkert mange barn med ADHD som spiller COD, men jeg kjenner flere på min alder(29), som foretrekker COD over BF3. Hvorfor de gjør det, får de svare for selv. For min del har det med mye fps å gjøre. En annen ting som jeg liker med COD, er at man kan spille i 10 minutter og så logge av. Det er enkelt gameplay, og man trenger egentlig ikke tenke så mye over taktikk osv. Jeg vet at for mange er taktikk veldig viktig, og at såkalte "pro-spillere" som spiller COD må tenkte veldig mye taktikk.

     

    Det jeg likte VELDIG godt med BF3 var at man kunne være "healer". Det har de ikke i COD, noe jeg synes er veldig synd. Assault-class i BF3 ga den en helt annen rolle en feks engineer. Så hvsi COD skal overleve, tror jeg de må komme med mer diffiransierte klasser.

     

    så til grafikk. For meg er ikke grafikk like viktig som god FPS, som sagt over. For andre er grafikken mer viktig enn fps. COD kjører på en forholdsvis gammel motor, men de holder fps'en på 60. JEg skal innrømme at til og med på konsoll ser BF3 mye bedre ut, enn COD gjør. På PC kan man selvfølgelig få både nydelig grafikk og 60 fps, om man har PC til det.

     

    Avsluttningvis vil jeg si at det er flott at folk liker forskjellige spill. Om du synes BF3 feks, er et mye bedre spill enn COD, så er det bare fint. Verden hadde vært utrolig kjedelig om alle likte det samme. Fint at du ber om en saklig diskusjon om dette, for debatten andre steder er fryktelig usaklig, og argumentene heller mer mot fanboyism enn en god diskusjon. NÅ skal det sies, at jeg ikke vil overbevise deg om at COD er bedre enn BF3, for det valget skal du ta selv. Som i så mange andre tilfeller handler det om smak og mening, ikke om COD er bedre enn BF3, på faktiske grunnlag. De finnes nemlig ikke. Jeg kan ikke overbevise deg om at appelsiner er bedre enn epler, hvis du ikke liker appelsiner. Så enkelt er det!

    • Liker 2
  7. Burde vel kanskje legge til at jeg forsøker å registrere meg via pc'en.. Er det en forskjell der?

     

    PS3'en har lastet ned en bøtte med "oppdateringer" til spill jeg har begynt på, så det er ikke noe galt med nettverkskoblingen til PS3'en :-)

     

    ok, mulig jeg er Captain Obvious her, men likevel.

     

    Ja du kan ikke registrere deg via PC. du må gjøre det på PS3

     

    Har du laget en "user"? hvis du har det, så scroll bort til "playstation network" og velg "sign up for Playstation Network". da skal du få laget en bruker, som du kan bruke på Playstation store. Da kan du kjøpe FF7.

  8. Nei, men det er fordi pressfire vil ha flest mulig clicks på siden sin. De har gjort det samma før. De var også VELDIG tidlig ute, og de innrømma at de hadde spilt en versjon som de hadde kjøpt fra noen andre, ikke en som var blitt tilsendt.

     

    Når det gjelder MW3, så spiller jeg det KUN for multiplayer, så blir et kjøp på meg uansett. så lenge det kjører på mer enn 30fps, slik som BF3 gjorde på konsoll.

  9. ja tenk! millioner av mennesker spiller WoW og CoD. Det er potensielt millioner av mennesker som Breivik der ute, som bare venter på å utføre en ny massakre! Tenk om det er dine egne barn? så VÆR REDD!!!!!!!11!!!1!!1oneoneeleven!!

     

    Gikk Breivik på skole? ja da er alle som går skole potensielle terrorister.

    Handlet han på Rema 1000? ja da er alle som handler på Rema 1000 potensielle terrorister.

     

    Godt skrevet artikkel =) hyggelig å se en moderat stemme i denne debatten.

  10. Da ga jeg opp spillet:P prøvd gravelord nito sikker 20 ganger men null sjangs! har ingen holyweapon eller noe slik å gidder ikke skaffe:P jaja har hatt det kjekt frem til nå:D

     

    Men må bare spørre....gravelord nito er den som skal være enklest å ta først av de 4 sant? vis ikke så vil jeg gjerne vite hvilken som er best å ta først for meg som ikke har holyweapon.

    neeeeiiii! ikke gi deg der!. skal gi deg noen tips, for jeg brukte sikkert like lang tid som deg akkurat der:

     

    rett etter du har hoppa ned, stå der å vent på at de 3 små skjelettene skal komme til deg. drep dem, og vent så på Nito. Ikke gå mot der han kom fra, for da aggroer du de store skjelettene. når du har han for deg selv, er det bare å dodge pluss slå, og kom deg unna når han kryper sammen til en ball. Hvis du går helt inntil han er det ikke sikkert du trenger å dodge heller, for han bommer på deg mesteparten av tiden. og gå i sirkler rundt han. han er treg som ei bestemor i rullestol, så det skal ikke være noe problem. han slår ganske vidt, men når han gjør det, er det veldig tydelig.

     

    Poenget med å ta livet av de 3 små skjelettene er at de respawner ikke hvis du gjør det. Hvis du springer rett bort til han, dreper han dem og respawner dem etterpå. da er fighten no dritt =(

     

    og ja han er den enkleste, hvis du bruker taktikken over. De fleste har problemer med four kings, og Seath the scaleless. Bed of Chaos er heller ikke så vanskelig, men forbaska irriterende.

     

    PS: Du trenger ikke holy weapon for å ta Nito. Det eneste du trenger holy weapon til er så skjellettene i catacombs ikke respawner når du dreper dem.

    PSS: hang in there! du tar han garantert ned!

  11. ser ut til at patch 1.04 kommer i dag. Den er allerede sluppet i japan.

     

    copy/paste fra wiki'en:

     

    The patch is live in Japan

     

    Here are some of the changes

     

    Pyromancy got nerfed BIG time!

     

    here are some other interesting tidbits:

     

    - Base equip weight is now +10

    - Elemental weapon - not much change

    - Stat scaling weapon - increase

    - Armor: no change except a few pieces

    - Shield: many nerf

    - Crystal ring shield: nerf

    - Iron Flesh: nerf

    - Great magic shield: no longer invincible

    - Transquil walk of peace: swamp moving speed (?), duration down to 10 seconds

    - Fog effect: can lock on now

    - Anger ???

    - Lightening Spear: no change

    - Enemy location: some changes

    - Twinkling titanite: 8000 souls, maybe limited

    - Dragon head bug: gone

    - some other bug: gone

    - Online: level range increase

     

    Magic: nerf especially homing soul mass, but cast time reduced

    ??

    Soul gain from enemy 2x - 2.5x up

    Humanity on discovery rate : up

    Humanity on physical defense: down, no change to other resistance

    Re positioning of some enemy, lower aggro radius

    Something: seems to be weaker when 2nd one appear

    Boss drop: some drop humanity/twin humanity and homeward bone

    Twinkling Titanite: 8000 souls, no limit

    Master key: 5000 souls

    Dark wraith: now drop dark hand (rare)

    Covenant item: drop rate +++

    Something regarding message: can now use SELECT to operate

    Lockon: increase responsiveness

    Online: level range increase

    Attack lag: waiting on report

    Rapid fire bug: gone

     

     

    This is all second hand info so cannot confirm any of it.

     

    Ser ut som en haug av bra fixes det der =)

  12. Spillet er vel sågodt som umulig uten alle disse guidene uansett, å vite at man får tilgang til den og den tingen hos den og den vendoren bare når man har drept DEN bossen og har svart riktig på et spørsmål mye tidligere, står på akkurat DEN plassen og sånt..

    yep. derfor det er flott å se at community'et legger ut info på forskjellige wikis og på youtube. IGN kalte vel spillet en "community effort" eller noe slikt. Er nesten slik at hvis man skal få gjort ALT i spillet, så må man nesten lese/se hva andre har funnet ut. Men jeg synes dette er en bra ting. Man får et godt community, i motsetning til andre spill(les: COD, WoW), fordi de har vært gjennom det, og vil gjerne at andre skal få slippe å bruke maaaaange timer på å finne det ut selv.

  13. Tja, det skal vera ein NPC (Laurentius of the Great Swamp) i The Depths som lærer deg pyromani og oppgraderer flammen din. Han sit i Firelink Shrine etter at du har redda han frå slaktar/kokk-fienden.

     

    Det er òg ei dame i giftsvampen i Blighttown som gjer det same, men du må allereie ha oppgradert flammen din til +10 for at ho skal dukka opp. Ho kan altså då oppgradera flammen din vidare til +15.

     

    har gått forbi han for leeenge siden:( tror du at det går an å bruke lighting spear +10(får ikke til å oppgradere mer:() på anor londo bossene? eller må jeg finne et annet? kommer ikke til å klare å summone noen siden jeg bruker ufattelig lang tid og mangen estus flasker på å komme meg til den hvite porten før bossen.

    men det var med drake sword, kan vær det går bedre mot golems med lighning spear?

    Du trenger ikke dra helt dit for å summone. se etter hvite signs ved trappa opp til golemene. det er der folk legger ut signs, fordi de vet at det er kjipt å ta seg fram til porten inn til bossen. og som Mosleth sa tidligere, så kan det ta noen minutter før signs blir synlige.

     

    du kan bare oppgradere lightingweapons til +5.

     

    Når jeg skal oppdatere lightningspear så må jeg ha titanite chunks? hvor finner/kjøper jeg de?

    De kan ikke kjøpes desverre =( De dropper fra Darkwrights i New Londo Ruins, men sjeldent. De dropper også fra dark knights i Kiln of the first flame. Men det er helt på slutten av spillet.

  14. Hm, den lokale Gamestop-butikken har hele 400-siders guiden med hardcover for 249,-

     

    Kjøpe, ikke kjøpe..har ikke spilt DS på flere uker. Plagdes sånn med armored boar også begynte jeg med andre spill istedet.

    Oioi! tror jammen jeg skal ha den selv!

    Vel hvis det er en guide, og du vil fortsette med spillet, så er det vel et godt kjøp. Ellers er det jo gratis å se videoer av armored boar-fighten på youtube, og man kan lære mye av dem. noen av dem har kommentatorer som sier hva man skal gjøre også.

  15. Tja, det skal vera ein NPC (Laurentius of the Great Swamp) i The Depths som lærer deg pyromani og oppgraderer flammen din. Han sit i Firelink Shrine etter at du har redda han frå slaktar/kokk-fienden.

     

    Det er òg ei dame i giftsvampen i Blighttown som gjer det same, men du må allereie ha oppgradert flammen din til +10 for at ho skal dukka opp. Ho kan altså då oppgradera flammen din vidare til +15.

     

    har gått forbi han for leeenge siden:( tror du at det går an å bruke lighting spear +10(får ikke til å oppgradere mer:() på anor londo bossene? eller må jeg finne et annet? kommer ikke til å klare å summone noen siden jeg bruker ufattelig lang tid og mangen estus flasker på å komme meg til den hvite porten før bossen.

    men det var med drake sword, kan vær det går bedre mot golems med lighning spear?

    Du trenger ikke dra helt dit for å summone. se etter hvite signs ved trappa opp til golemene. det er der folk legger ut signs, fordi de vet at det er kjipt å ta seg fram til porten inn til bossen. og som Mosleth sa tidligere, så kan det ta noen minutter før signs blir synlige.

     

    du kan bare oppgradere lightingweapons til +5.

  16. da har jeg hentet meg Lightning Spear:D oppgradert til +2 men hvor får jeg tak i tinanite clump eller va f jeg trenger for å opgradere mer?:p

     

    og btw har bare hollow shield +5 tror jeg. Noen tips til hvor jeg kan finne et bedre? helst ikke langt ifra der jeg er nå(blackroot garden bonfire.

    De dropper sjedent(!) fra Darkwrights i New Londo Ruins. de dropper 100% fra Black knighs helt på slutten av spillet. så det vil nok ta tid før du får dem.

     

    Jeg er ikke sikker på om det er et bra skjold i nærheten av der du er. et skjold jeg fant i blighttown er et veldig bra skjold, men det er langt unna der du er desverre. kanskje Dragon Crest Shield fra valley of the drakes?

  17. hater denne bossen! finner ikke ut hvor jeg summoner hjelp heller:S er human men går ikke å sumonne, og er jo 2 stoooore golems rett før bossen.

     

     

    Gled deg til Four Kings...

    Åhåhåhå. Eg ser heilt klart føre meg dei vonde smila og den fæle latteren i rommet til utviklarane då dei klekte ut den faenskapen.

    nesh da =) masse Poise og lightningspear +5, løp mot dem og gyv løs. jo nærmere du er dem, desto mindre skade gjør de. på NG+ derimot...oh dear...

    Nei jeg tror de lo aller mest da de kom på de forbanna rullende skjellettene. Fy fa...de er irriterende. særlig nå de står mellom meg og den eneste utgangen jeg har fra Tomb of giants. Det er den eneste gangen jeg har tenkt at å knuse kontrollen i raseri var en verdig måte å gi opp på.

×
×
  • Opprett ny...