Gå til innhold

rafn

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rafn

  1. Hei.

     

    Jeg har fått i oppdrag å fordele internett over ett kulturbygg på ca 1500 kvadrat, og på grunn av noen tykke betongvegger og flere etasjer trenger jeg å plassere ut flere trådløse routere (Jeg skal kun sette opp en til å begynne med).

     

    For øyeblikket har jeg et Speedtouch 858i v.6 modem med innebygd wifi, og dette dekker behovet for kontordelen av bygget.

    Det jeg skal gjøre i første steg av utbyggelsen av nettet er å få internett i kantina. Altså sette opp et aksesspunkt der.

     

    Jeg har en D-link DI-634M liggende, men ettersom jeg har forstått (og prøvd meg frem til), så fungerer ikke denne som en forlengelse av Speedtouch 858i. Si ifra om jeg tar feil;)

     

    Jeg har selv lagd en nettverkskabel på ca 15 meter (etter "kobling av straight nettverkskabel" her: http://la7dfa.com/hw-no.html)

     

    Det jeg trenger nå er noen som har peiling på dette. Jeg har tilgang til både Pc og Mac, så alle fremgangsmåter/guider er mulige for meg å følge opp:)

     

    Må jeg skaffe meg ett nytt aksesspunkt tar jeg gjerne i mot greie forslag for opp til tusenlappen.

     

    Mvh Eirik

     

    EDIT: Løste det selv:)

  2. Hei..

     

    Jeg skal prøve å selge min gamle laptop med ødelagt/ubrukelig skjerm.

    Det jeg lurer på, er hvor mye jeg brude ta for den. Ga ca 20000 for den når jeg kjøpte den.

    Den er litt over ett år gammel. Fungerer helt fint hvis en ser bortifra skjermen.

    En løsning på skjermprblemet kan jo være å koble til en vanlig skjerm via VGA, men da er det jo ikke lenger noen bærbar pc :thumbdown:

     

    PC'en finner du HER

     

    Jeg har senere byttet ut harddisken med en på 100GB + at jeg har byttet ut den ene minnebrikka slik at den nå har 1280 mb RAM. :)

     

    Når det gjelder skjermen, så må den skiftes ut. Jeg var så smart st jeg løftet pc'en etter skjermen så den sprakk :innocent:

     

    Er det noen her inne som har noen formening om hvor mye denne kan være verdt?

     

    Edit: Det kan høres ut som om hele skjermen har kenkt tvert av, men det er ikke tilfelle. Det er "bare" selve "flaten" som har sprekt.

     

    På forhånd takk for all hjelp :D

  3. Takker :!: IBM Thinkpad TP42p var ikke dum den, men er nok litt for dyr :( Tenker meg jeg får velge meg en for rundt 25 lapper... Siden det er hjemmepc fra firmaet han far jobber i så får vi prisene eks. mva :!: Også noe å tenke på:p

  4. Nå sitter jeg her og vrir hjernen min litt. Har nemlig fått et ganske bra tilbud her. Pappa har blitt direktør i Norsk Datasenter, og jeg får nå velge meg en hjemmePC.

    Jeg er egentlig dritt lei av å drasse rundt på en stor kasse, så stasjonær PC er utelukket :p Hadde vært glad for noen bra tips om hva jeg burde velge meg. Jeg bytter ut den stasjonære jeg har nå, så vil jo gjerne ha noe som kan måle seg sånn CA:p

    Jeg har tatt en titt på Acer TravelMate 8005LMI og Acer Ferrari 3200. Synes de ser greie ut, men hvis dere har noen bedre forslag så kom med dem :D

    Kun det beste er bra nok (er det ikke det dem sier a?) :D hehe... Men laptop'en jeg skal ha må være på siden til Norsk DataSenter

    Tar imot de tipsene jeg kan få:p På forhånd hjertelig takk:P

×
×
  • Opprett ny...