Gå til innhold

Smeltelim

Medlemmer
  • Innlegg

    782
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Smeltelim

  1. Det er vel ingen ulemper med windows 8.1? du får startknappen tilbake med masse bra høyreklikk snarveier. "Metro" fullskjermsprogrammene får minimerings og avsluttings knapper i høyre hjørne som før, og de legger seg på oppgavelinjen når du minimerer. Du kan også starte maskinen rett til skrivebordet istedenfor til startmenyen som i Windows 8

  2. Greit nok, lastebilsjåføren gjorde en dårlig forbikjøring, men hvorfor bremset ikke campingbilen og den grå bilen ned så han kan komme seg forbi i tilfelle det kommer noen imot fra svingen? og hvorfor lå den grå bilen så tett oppi rumpa på campingbilen?

  3. Jeg bruker Nova Launcher. Savnet muligheten til å kun ha en startskjerm i android launcheren, det gjorde det vanskelig å finne gode bakgrunns bilder. I Nova Launcher kan man også endre størrelsen på ikoner og widgets. Hvis man vil kan man også fjerne docken helt.

     

    Min ser nå slik ut:

    post-53135-0-90448900-1368736983_thumb.png

  4. Det er helt klart snopet som er problemet her, du får i deg alt for mye kalorier, og det hjelper lite å holde forbrenningen oppe ved å spise jevnlig når du ikke forbrenner flere kalorier en du dytter i deg

     

     

    Jeg er selv mann, 178cm høy og veide før 115kg. Nå veier jeg 84kg, har en selvtillit og ett selvbilde som har flydd i taket i forhold til hva det var før, alt uten å trene noe som helst. Det jeg gjorde var rett og slett å ikke spise noe snop, kaker osv i ett år. samtidig holdt meg til kun én porsjon ved middag, uten å endre hva jeg spiste, man trenger jo ikke å spise seg stappmett!

    Dette er vannvittig tøft i begynnelsen, men om man er motivert og holder seg i skinnet forsvinner søtsuget og det blir mye enklere. I tillegg renner kiloene av i begynnelsen, noe som motiverte ekstra mye for min del :)

     

    Håper dette er med på å motivere deg litt og vise at det faktisk hjelper å kutte ned på, men aller helst kutte ut alt snopet.

  5. Føler meg passe teit når jeg sitter å spiller med norske stemmer i spillet :p

     

    Kjører med Fanatec CSR og spillet støtter heldigvis rattet + clutch og 6 trinns manuell kasse som Forza 4 gjør, men allikevel var det noe med fysikkmotoren som ikke føltes riktig av en eller annen grunn, følte det gikk litt for lett rundt svingene, så fysikken virker å være noe skrudd ned. Hadde selfølgelig Steering til "realism" og alle hjelpemidler av. Uansett blir det nok ett kjøp på meg :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...