Gå til innhold

2close

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 2close

  1. Da har jeg mottatt Pebblen min, og kan bekrefte at det er en snasen liten sak.

     

    Musikkstyring fungerer som den skal, batteritiden er bra og den ser pent ut.

    Ladeporten er elegant og grei å ha med å gjøre.

    Programvaren er responsiv og jeg liker "flick to light"-funksjonen.

     

    Det som ikke fungerer er alt relatert til software. Butikken er ganske tom med kun en lite neve med klokker. Det samme gjelder av standardfunksjoner.

    Notification fungerer ikke i det hele tatt og hva som spiller på Spotify dukker ikke opp på skjermen.

    Men som Pebbles-gutta har sagt, dette kommer til å bli fikset med tiden, så jeg er ikke beskymret.

     

    Alt i alt, jeg er veldig fornøyd. Veldig verdt investeringen på Kickstarter.

  2. Har noen kjøpt fra proshop? De skal ha fått inn i dag, men jeg vet ikke om jeg stoler på dem

     

    Jeg bestilte 20. september hos proshop og spurte nylig om en oppdatering siden de har vimset på lagerstatus. De svarte med at de har hatt problemer med plukkeroboten deres. Jeg er ganske sikker på at det ikke er hele sannheten, men det kan være riktig nok.

     

    De har ihvertfall sendt den nå og jeg forventer å få den inn før slutten av uken.

     

    Gleder meg!

  3. Eneste måten du muligens kunne ha en sak, er hvis du kan bevise at han fortalte deg at abonomentet han tilbyr både har ingen binningstid og koster 25 i månedsavgift. Og det virker det som om du ikke kan.

     

    Du kan ikke både få rabatt og ingen binning. Det står klart i kontrakten at du skal betale 125 kroner måneden. Du får 100 kroner rabatt per måned som en del av binningen, slik at du bare har betalt 25 per måned. Du har derfor helt rett til å få fjernet binningen, men de har på lik linje helt rett til å fjerne rabatten som du har mottatt som en konsekvens.

     

    At de tilbyr at du skal få fjernet bindingen mot at du betaler mellomlegget, er det du har rett til.

     

    2Close

  4. En av de tingene som er mest frustrerende med Windows, er at all avansert diagnostikk gjøres gjennom GUIen. Dette er ikke et problem i seg selv, men gjør at uerfarne brukere må følge guider med bilder, og som må mates inn med tesje. Med skriptsystemet så trenger man bare åpne et vindu, copy og paste så gjøres jobben automatisk. Guds gave til administratorer og spesielt support.

     

    Dette er en funksjonalitet som ligger ganske grunnleggende i Linux, men som, hvis jeg ikke tar feil, er det som introduseres til Windows nå.

     

    Tenker jeg riktig nå?

  5. Jeg har for ikke så lenge siden skaffet meg en Nokia E50. Dette er en ypperlig mobil for enhver som ønsker en liten symbianmobil.

     

    Men i går så valgte den plutselig å se et handsfreesett som ikke eksisterer. Bluetooth er av og ingenting er plugget inn. Konsekvensen er at jeg ikke får pratet med noen gjennom telefonen. Problemet kommer og går, og den piper og sier "handsett not supported" i ny og ne. Bruker jeg faktisk et handsfreesett forsvinner problemet. Og jeg har prøvd å rense porten under.

     

    Er det noen som hatt liknende problemer med sine telefoner? Hvis så, er det noen som vet hvorfor og hvordan det evt. kan løses?

     

    Jeg ser dette som en klar garantisak, men jeg ønsker nødig å sende telefonen tilbake hvis jeg ikke behøver.

  6. Nei, man kan ikke flytte filer internt, men det som ligger på kortet blir automatisk indeksert, slik at det vil være tilgjengelig for avspilling i "hovedlisten".

     

    Feks:

    Hvis du allerede har et album inne, men en av sangene ligger på minnekortet, vil denne sangen være listet sammen med de andre sangene som ligger på spilleren.

    7250177[/snapback]

     

    Uheldig...

     

    Denne spilleren ser ut som den eneste som dekker mitt behov:

     

    Flash-spiller

    Støtte for microSD eller SD

    Brukbar diktafon

    God batterilevetid

     

    Det er en ypperlig spiller virker det som, så jeg sitter og vurderer hardt om jeg skal kjøpe 6GB versjonen.

     

    Noen som vet om alternativer?

  7. Jeg har nå fått tak i Carbide.iu, og fikler litt for å få has på det. Ut i fra det jeg har hørt er det en fordel å holde seg til vektordata istedenfor bitmaps. Men jeg har ikke programvare for å redigere vektorfilene. Jeg er glad i photoshop, men den er ikke til hjelp her.

     

    Symbian_Pro:

    Hva bruker du for å redigere vektordata?

  8. Det faller litt på sin egen urimelighet. Hvis man klarer å presse alle funksjoner og teknologier du har i en PC ned i en mobiltelefon, så sier det seg selv at PCen som er fysisk større, kan være enda bedre.

     

    Mobiltelefoner i dag er allerede utstyrt med tekonologien til å kunne erstatte en PC for 10 år siden. Og selv om en PC for 10 år siden faktisk kan brukes produktivt i dag til en haug med oppgaver, så er det ikke nok. Folk vil ha mer!

     

    Hvis det er en ting de siste 15 årene med teknologi har lært meg så er det at det finnes ingen øvre grense for minne og prosessorkraft. Vi kan alltid bruke mer. Vi har gått fra å redigere tekstdokumenter til å spille av spillefilmer. Og vi vet alle at det ikke er lenge til at folk ønsker å lagre filmene sine i HD-kvalitet.

  9. Jeg har hatt telefonen i 2 uker, og med Pearl Black til Symbian_Pro er den nydelig.

     

    Jeg har ikke sbts problem med kontakt med maskinen. Jeg har lest at kontakten på undersiden av telefonen må holdes ren for å opprettholde god forbindelse. Dette gjelder spesielt når man bruker den som MP3-spiller.

     

    Jeg synes at for det meste så er tekststørrelsen helt grei. Enneste unntaket er skjermspareren, hvor klokken er mindre enn i standby. Den kunne ha vært litt større. Jeg klarer ikke å se for meg at det ikke går ann å bytte den ut med noe annet fra nettet.

  10. Jeg er helt enig. Denne telefonen har det nesten vært helt stille rundt. Det er en ypperlig telefon uten tull. Den er i tillegg en av de miste S60 mobilene ute. Jeg synes det er litt merkelig at den har gått så stille forbi.

     

    Jeg har kjøpt en selv, og venter på at det skal dukke opp i posten hvert øyeblikk.

     

    Jeg fant et par tester av E50 på nettet, men jeg fortsatt ikke funnet noen tester om hva den yter. Er det noen som vet noe om dette?

     

    2close

  11. Denne telefonen, slik jeg ser det, er like mye en mobil som en MP3-spiller. Å slippe å drasse rundt med to maskiner, er fristende.

     

    Men det store spørsmålet som gjenstår er da:

    Klarer telefonen å holde ut batterimessig?

     

    Mitt forbruk er 4-5 samtaler, 2-3 minutter hver, litt frem og tilbake med mailsjekk og kalender og andre programmer, pluss den store sluken av opp til 6 timer med musikk.

     

    Jeg savner fortsatt behaget ved å ha 6310i, som ikke trenger å lade mer enn en gang i uken!

     

    Jeg er forsatt spent på hvordan tastene fungerer.

  12. Jeg skal gå over til en smarttelefon ved mitt neste innkjøp av telefon. M600i eller W950i er de som virker mest fristene akkurat nå.

     

    Det jeg lurer på er om telefonen er grei å ha i lommen. Den (/de) er tynn, som er bra. Og å unngå at de er i samme lomme som nøkler og slikt er greit nok. Men er det nok? Med stor skjerm som er ubeskyttet, forestiller jeg meg at helvete bryter løs hvis jeg f.eks. glemmer tastelås.

     

    Kan noen som har telefonen si meg hvordan den er å ha med å gjøre, sammenliknet med telefoner fra Ericcsons som w800/k750i etc.?

  13. En venn av meg har tenkt til å kjøpe seg en ny maskin til 3d animering osv. Spesielt 3dStudioMax prioriteres. Han har skjerm++, og han tenker å bruke rundt 20000kr. Her er et forslag til et system:

     

    MSI K8N NEO2 Platinum-54G S939

    AMD Athlon 64 FX-53 2.4 GHz Socket 939, 1 MB cache, BOXED

    Corsair PC3200 1024MB ECC REG "Low Profile"

    Seagate Barracuda 200GB

    Western Digital Raptor 36.7GB

    Chieftec Dragon Big Tower

    3DLabs Wildcat VP990PR

     

    ca. 19000kr

     

    Ting som jeg er usikker på:

     

    -System AMD-FX, AMD-Opteron eller Xeon?

    -Skjermkort 3DLabs Wildcat, eller Nvidia/Ati?

    -Minne Poeng å gå over PC3200, når man ikke skal overklokke?

     

    Deler som ikke er med, har han allerede.

     

    Håper folk kan gi feedback

    2Close

  14. Jeg kjopte ifp-795 for over en maaned siden. Jeg har en laptop som ikke paa noen maate sto/tter usb2. Men jeg har ingen problemer med aa faa spilleren til aa komunisere paa noen maate med maskinen.

     

    En annen ting som jeg synes er rart, er at i fo/lge irivers netsider, saa arbeides det med aa utvikle UMS-drivere, dvs. slik at spilleren fungerer uten a ta med seg miniatyr-cden, med driver og program.

×
×
  • Opprett ny...