Gå til innhold

Maltas

Medlemmer
  • Innlegg

    387
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maltas

  1. I det nye huset mitt har jeg nå en stue oppe hvor jeg har modem (Get) og en netgear N600 trådløs router. I TV-stuen nede har jeg en Xbox og Get micro boks som jeg gjerne skille ha koblet til Internett/nettverket. Spørsmålet er hvordan kan jeg enklest gjøre dette?Det er dessverre ikke mulig å trekke kabel mellom routerne. Det ville jo vært det enkleste.

     

    Jeg har også en D-link dir-300 trådløs router. Er det mulig å koble D-linken trådløst til netgear-routeren, slik at jeg kan koble xboxen og micro'en med kabler til D-linken. Ut fra det jeg har lest til nå synes dette å være litt utfordrende for en som kun er bittelitt it-kyndig.

     

    Et poeng er at routeren i stua dekker hele huset, og de to dingsene nede bruker begge kabel. Jeg trenger ikke D-linken til å utvide det trådløse nettverket, kun være et tilkoblingspunkt for xbox og get micro. Et annet alternativ kan være å kjøpe tilbehørene som gjør de trådløse. Et tredje alternativ er å bruke de pluggene som går gjennom strømkablene.

     

    Noen som har gode forslag til hva som kan eller bør gjøres?

  2. Jeg er også en som kan hoppe litt i stolen hvis fiender plutselig er rett på meg slik som du beskriver. Da synes jeg som regel at spillet er kjempebra, som klarer å dra meg så totalt inn i spillverdenen. Det første spillet som virkelig gjorde det var system shock 2. Jeg ble nesten livredd når jeg hørte apekattene hyle etter å ha bitt drept av en slik første gangen.

     

    I Sykrim har jeg spilt som stealth archer. I dungeons er det overpowered. Nesten alt unntatt bosser går ned på 1 skudd, og jeg er den som oppdager hvor mobs er.

  3. Det nye ser spennende ut, men en del forenklet på flere områder. Færre soldater å styre, aliens angriper ikke din base, kun en base osv. Samtidig er nok ikke soldatene så mye mer treffsikre heller i følge enkelte previews. Eller, en 90 % sjanse til å treffe betyr at 1 av 10 skudd skal bomme, og de "de små talls lov" indikerer at en risikerer lange tapsrekker selv om sannsynligheten for dette er liten.

     

    Uansett synes jeg det ser bra ut og det frister veldig å prøve det når det kommer. Dagbladet og Pressfire.no hadde også en liten artikkel om spillet i dag, hvilket trigget meg til å se litt nærmere på det.

  4. Hos foreldrene mine har den opprinnelige switchen som ble installert av Lyse tatt kvelden. Foreløpig har foreldrene mine bare byttet ut switchen med en (trådløs) router. Jeg vil gjerne få på plass en ny switch slik at jeg kan sette routeren tilbake i hovedetasjen så det trådløse nettet kommer på plass igjen.

     

    Er det noe spesielt jeg må tenke på når det gjelder switcher. Jeg er interessert, men heller grønn når det gjelder nettverk og oppsett av slikt. Det er vel bedre å kjøpe en switch heller enn en ny router for både pris og hastighet? Er switcher også plug and play, eller må jeg konfigurere noe for å komme på nett?

     

    Dersom noen har gode tips til en ok switch tar jeg gjerne med det også.

  5. Jeg ble litt sidetracket fra min sti mot IS-3 og kjøpte M4 nå som den er (eller var?) på salg. Fikk nettopp derp på den, og 6 kills på første kamp med derp'en. Jeg var vel topp tank, og motstanderne hadde noen churchills, men de var virkelig dårlige spillere. Hadde flere 1-shotkills på TDs og andre mindre tanks, så M4 kommer jeg nok til å beholde som moneymaker og bare for morro skyld.

     

    Jeg har alt for få kamper med M4 til å gi noen god vurdering av den, men hvis den fortsatt er på salg ville jeg sagt kjøp. Derp når du er topp tier, eller nær top tier er morro, og tier 5 har noe bedre matchmaking enn tier 6.

  6. Definitivt problemer med dx11. Når det er valgt minimeres spillet om jeg trykker på caps lock. Ganske så kjedelig siden det som regel skjer ved et uhell når combat blir litt for spennende. Det har gitt meg for mye frustrasjon. Bytter jeg til dx9 i launcherenhar jeg ikke problemet. Grafikken ser bedre ut med dx11 enn med dx9, så jeg foretrekker å spille med et valg som i praksis gjør det umulig å spille med andre.

     

    Det er vanskelig for meg å vite om dette fikses til launch, men dette er en av de viktigste grunnene til at jeg sannsynlig vis ikke kommer til å kjøpe spillet slik det er nå. Elllers digger jeg settingen og mulighetene for ulike builds. Det gir gode minner om star wars galaxies (per NGU) som også var mer eller mindre klasseløst og spillerne lagde sine optimale builds.

  7. 152 mm gun til KV-2 som kun kan skyte HE. Veldig lang ladetid, ikke så veldig nøyaktig, men vannvittig mye skade om den treffer bra. One-shotter mange tanks nå, og tar gjerne 50-90 % av helsa til ganske mange tanks om gangen. One-shottet en KV-13 eller KV-1S nylig. Traff han på baksida av turret. Vet ikke om det var noe ammo-rack eller annet som medvirket til killet.

     

    Derp benyttes vel også på andre slike guns, som den nye 122 mm "mini-derp" til KV-1.

  8. Satte endelig derp på KV-2'en min. Den skal jeg definitivt beholde. Tror jeg må flytte modules fra IS'en til KV-2 nå siden reload og sikting tar så lang tid. Non-premium, så jeg tar meg ikke råd til så mange modules.

     

    Lurer også på om jeg skal selge IS'en for å kjøpe IS-3 nå, eller vente til jeg åpner KV-4 eller Tiger 2. De siste to vil ta litt tid (ca 15K xp til KT og 60K xp til KV4) mens IS-3 er klar. Å grinde nok til neste tier 8 vil ta laang tid, så greit å plukke riktig tank nå.

  9. Fin mod, men den tar jo gjennomsnitt av alle kamper og alle tanks. Har masse dårlige kamper både fordi jeg ikke bruker gull på å oppgradere crew og tanks, og fordi jeg gir litt f*** av og til, mens hummelen er har jeg mastery class II i. Det kommer ikke fram fra mod'en. Uansett får bruke den litt og se hvor bra den egentlig predikerer resultatet. Spørs hvor fort jeg klarer å komme meg opp fra en rett under gjennomsnitt rating.

    Edit: Mastery class I er det visst på hummelen :)

  10. Disse helgetilbudene ødelegger så fort opprinnelig planer. Hadde litt over 1 mill i cash og lurte opprinnelig på om jeg skulle ha meg GW panther eller spare videre til IS-3. Nå endte jeg opp med å kjøpe PzKpfw VI Tiger og JagdPz IV til

    halv pris i stedet. Jaja, flere tanks gir forhåpentligvis mere morro. Bare synd at begge skal være litt crappy. Jeg liker å være litt sniper, så det går forhåpentligvis fint.

     

    Nå tar det nok en evighet og litt til før jeg klarer å spare opp til en IS-3 på en vanlig account.

     

    Edit: formateringen var på trynet etter noe klipp og lim.

  11. http://worldoftanks.eu/news/1036-pump-french-steel/

     

    Full tekst i spoileren:

     

    The French tanks celebrate their arrival! They want to show you how the French elegance looks like by offering you many different camouflages for a good price.

     

    So let’s take advantage of our special offers and customize your French tanks!

     

    This weekend, you can “Tune Up the French Steel”.

    From January 27th at 6:30 CET (5:30 GMT - Friday), to January 31st at 6:00 CET (5:00 GMT - Tuesday), you will be able to buy a camouflage, garage slots and premium accounts at very low price!

     

    Purchase an elegant camouflage:

     

    30% off for the following vehicle camouflages:

    AMX 40, Lorraine 40 t, AMX 13 75, AMX 13 90, ARL 44, AMX M4 (1945), AMX 50 100, AMX 50 120.

    Extend your garage where you can park your brand new vehicles:

     

    50% off for the garage slots

    Increase all scores:

     

    20% off for the 3, 7, and the 30 day premium accounts

    Don’t miss the opportunity to save money ! This is a great occasion for you to buy more for less!

     

    We hope you will enjoy it!

     

  12. Det er ikke alltid så enkelt å gå tilbake til eldre spill men grafikk-mod'ene til BG-motoren gjør det betraktelig enklere.

     

    Planescape: Torment er en liten perle og du får som regel mye, mye mer xp gjennom dialog enn gjennom combat. Høy wisdom og intellect er veldig nyttig. Bruk gjerne tutu eller andre tilsvarende mods som er nevnt i tråden her for virkelig oppgradert grafikk.

     

    Selv gikk jeg lei av BG1 av ulike årsaker. Jeg tålte lite, det var nesten for stort og vanskelig å følge historien med alle sidequests, og som mange stod jeg plutselig fast uten å helt skjønne hva jeg skulle gjøre for å komme videre. Hint:

    ikke drep alle banditter men finn leiren deres og bli med de istedet.

     

     

    BG2 var mye bedre, og da hadde jeg også en del mer erfaring om denne type spill. Rundet det og historien var så absolutt en viktig del. Karakterene du møter og har med deg gjør egentlig hele BG-serien til et morsomt eventyr.

  13. Ja områdene er massive, man kan ikke sammenligne første planeten mot de andre. Tatooine f.eks er helt latterlig stort. Tror faktisk det er større enn det var i SWG i sin tid.

    Startområdene er ganske lineære og slik sett passer de godt på nybegynnerne så de ikke løper feil vei og treffer på for vanskelige monstre alt for tidlig. Jeg kom kun til lvl 16, og jeg syntes også at den første planeten etter startplaneten for bounty hunter virket litt for lineær og liten. Det er en del bedre plass, men litt for mange "korridorer" mellom fjell som leder deg til neste område. Tidvis er det for få muligheter til å løpe avgårde utenfor stiene for å komme til et nytt og ukjent område, slik en kunne i WoW. Forhåpentligvis er de neste planetene større og åpnere også på den måten. Størrelse er ikke alt, det er vel så viktig hvordan vi kan bruke områdene.

     

    Ee fin ting i SWTOR er at det er lite loadscreens når du går inn i bygninger og i dine personlige instancer for quests. Det er sømløst og knapt en liten lagspike for lastingen.

  14. xbox her, og har ikke lastet ned noen patch de siste ukene. Jeg regner heller ikke med at jeg vil være noe særlig rammet av feilen som PS3-folket opplever, men jeg vil ikke laste ned noen patch for sikkerhets skyld. Kanskje jeg gjør det når jeg har rundet spillet første gang og starter en ny karakter.

     

    Spillet funker fint, men jeg har opplevd at xboxen har låst seg noen få ganger når jeg har hatt litt vel lange spilløkter. Etter en restart har det fungert fint å laste inn siste savegame. Jeg har over 400 savegames nå, siden jeg nesten alltid lager nye, så jeg tror jeg bør slette en del av de snart. Er lvl 41 og har masse igjen på main quest, guild quests og diverse side-quests.

×
×
  • Opprett ny...