Gå til innhold

Gyllmo

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gyllmo

  1. Gyllmo: Sjekk remaining space under "system" i evox. Dersom du har skiftet HD er det F: og, dersom HD er større enn 137 GB, G: som skal brukes. Dersom F: (og evt. G:) har remaining space = 0 er feilen at de ikke er formatert. Da formaterer du med raw-command i et FTP-program.

    HDD er skiftet ut til en på 160 GB ja...

     

    1. Jeg fant ingen "system", også remaining space...

    2. Kan du forklare dette med raw-command i et FTP program litt mer detaljert? Er ganske nybegynner...

     

    Skal prøve dette med linkinga nå...

  2. Gleder meg noe helt sjukt til dette spillet, jeg ble skuffet over Driver 3. Men jeg kommer til å glemme det spillet når SA er i butikkene. "Utlending spill", ha ha! Elsker dette med forskjellige kulturer i GTA. Utlending spill du lissom!

     

    Lenge har jeg ventet på et ATV spill til xbox som skulle få meg til å sitte å stirre på TV'en og kanskje nettopp dette spillet som overhodet ikke er et ATV spill lever opp til forventningene mine om hva et ATV spill skal være!

     

    Jeg liker LC og VC pga friheten, og når dette blir såpass stort så har jeg ikke ord for hvor mye jeg kommer til å sette pris på spillet. Freedom ja, freedom!! En annen ting jeg liker er radioen, masse vis av underholdning. Husker jeg stoppet bilen i GTA III for å høre på Chatterbox! Spent på hvilke sanger som kommer til å være i spillet!

     

    Hva mangler GTA etter dette spillet? Lurer på om de klarer å forbedre sjangeren noe særelig etter dette spillet...

     

    MEN:

    Det er en ting jeg er livredd for, hvis dette spillet har fått for mye inspirasjon fra The Sims, så kan man fort bli lei. Ihvertfall hvis det blir gjort på feil måte.

     

    Men vi får se!

     

    Gleder meg sååååååå: :w00t: mye!!!

     

    :dribble::dribble: (Finn en klut!!)

  3. Jeg har akkurat moddet xbox'en min, men sliter litt. Så jeg lurer på noen ting:

     

    Jeg har EvoX og et program som heter Dvd2Xbox, dette er for å legge inn spill på hdd, men jeg får det ikke til. Så det er to ting jeg lurer på ang. dette programmet kan være feilen:

    1. Før du starter overføringen så kan man skifte "dir", skal det stå noe som f.eks f:/.../... eller e:/.../... eller noe?

    2. Når jeg er inne på overføringen så står det nederst på siden:

     

    Remaining MBytes to copy: ... MB

    Remaining free space: 0 MB

     

    Den øverste varierer, imens den nederste allitd står på 0. Hva skal jeg gjøre?

     

     

    Har også et annent problem med å linke sammen en pc og xbox. Jeg har krysskabel, men får det ikke til. Når jeg er koblet til internett så har jeg ip og de andre nr. på pc'en, men når jeg kobler drar ut internett kabelen så blir disse borte og da blir det vansklig å få xbox og pc til å finne hverandre. Hjelp!

     

    Venter spent på noen svar...

×
×
  • Opprett ny...