Gå til innhold

Friluft

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Friluft

  1. Hei, fant et abonnent her på Diskuson.no ang  Telenor sitt nye abonnement for hjemmebredbånd mobil. Hadde mobilt bredbånd fra før fra en annen operatør men med Telenor dekning. Hadde da 20/30mbit. Skiftet til Telia og fikk 40/60mbit, (Retning Norefjell, baksiden) Tre sendere i den retningen fra huset md alt fra 6500 mt til 7500 mt avstand, fri sikt. dette med Huawei Mf821D usb dongle og asus 66 et eller annet ruter. og igjen dette med Poynting XPOL-A002 8 dBi panelantenne ute. aldri rørt antennen imellom bytte Telenor nett og Telia, og heller ikke nå med det nye nettet. Men nå får jeg bare 8 mbit. Det følger med en ny antenne. EMCOM XPOL-2 4G/5G Antenne men ligger i esken enda. Men jeg skulle tro at dette ikke har noe og si da det ikke er 5G i mils omkrets. Noen tips ?? syns det er merkelig. Så før jeg klatrer opp i stigen og vrir og vender, kanskje kaver meg igjennom snøen bak huset og strekker ny kabel, er det noen som har peil på dette? ,før jeg ringer stjelenor som jeg kaller dem og spør så jeg har noe og argumentere med??? Og samtidig som jeg spør dere. Jeg har da to antenner for hånd, en for bare 4G og en 4G/5G. Lar det seg gjøre og bruke begge ant samtidig? og bruke bare en av de splitta kablene fra hver av antennene inn i ruteren? Kanskje noe å hente der. Har flere sånne splitta kabler i skuffen,  vil det fungere kanskje? Ps, flott det begynner å komme abonnement nesten uten begrensninger, det skal Telenor ha, men ruteren som følger med elendig. ? Takker for svar hvis noen har noe.  ? God helg.

  2. Radeon RX 590 Vs GeForce GTX 1660 Ti

     

    Hei, har ikke fulgt med og bygd pc på åtte ti år. hvilket kort ville dere valgt. 3000kr er ca maks budget men jo mindre jo bedre. Har lest at et GeForce GTX 1660 kan klokkes opp til Ti ytelse. Noe å satse på?

    maskinen det skal inn i er i hovedsak:

     

    MSI Z87 MPOWER, Socket-1150

    Intel Core i5-4670K. Overklokket til 4000mhz

     

    1080p skjerm

     

    Psu 1100w

     

    XFX Radeon R9 280X 3GB GDDR5  Skal bytte ut dette skjermkortet,. Hovedkort og cpu skal jeg kanskje bytte ut med Amd oppsett senere i år hvis økonomien tillater det.

    Takk

     

×
×
  • Opprett ny...