Gå til innhold

Arco

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arco

  1. Har klokket ned pc`en til standard nå (XP 2500+), og har kjørt Prime95 stress test i snart 2 timer uten problem. Prøvde å kjøre stresstesst med OC`, men da stoppet testen etter kun kort tid, og kom med feilmelding. Hvor lenge bør jeg kjøre denne testen, for å vite at maskinen er 100% stabil? Tempen på CPU ligger på ca 54 grader m\load, med CPU viften på laveste o\min (TT Volcano 12, 2200o\min), satte den opp til 3700 o\min, så nå ligger den på 46-48 grader m\load.

  2. Asus A7N8X-E-Deluxe

    2 stk 512 Twinmos pc3200

    Amd 2500 Oc til 3200+

    2 stk Maxtor 80 Gb.

    Club 3D 6800LE 128 mb.

     

    Detter står i et Chieftec Dragon kabinett m\ 360 w strømforsyning.

     

    Hovedkort og skjermkort er bare noen uker gamle, mens resten av maskinen er ca 1 år.

     

    Fikk dette problemet etter oppgradering av hovedkort og skjermkort. Var plaget i begynnelsen med å få maskinen stabil i windows. Fikk maskinen stabil etter at jeg lastet ned nye skjermdrivere. Men nå er det at maskinen hopper ut av program. Veldig irriterende!! :(

     

    Kan det være at jeg bør prøve å oppdatere bios?

  3. Noen som kan hjelpe meg med mitt problem? Har akkurat byttet hovedkort å skjermkort.(Har formatert først) Skjermkortet er et Club 3d 6800LE. Installerer drivere til dette kortet, men windows blir ustabilt som bare det. Måtte gå i sikkerhets modus, for å komme inn i windows, og deretter avinstallere driverne. Når maskinen starter kommer maskinen til oppstarts siden til windows, deretter blir skjermen svart, og slår seg av. Fikk opp feilmelding i windows om at driverne gjorde systemet ustabilt, og anbefalte meg å få tak i oppdateringer til skjermdriverne. Noen som har hatt et lignende problem, eller kan komme med forslag som fikser dette problemet? evt. hvor jeg kan laste ned oppdateringer til skjermdriverne.

     

    På forhånd tusen takk for alle svar som løser dette ganske så irriterende problemet.

×
×
  • Opprett ny...