Gå til innhold

The_Firm

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The_Firm

  1. noe som kan hjelpe er å få 2 missions, dra til første laieren, drepe alt rundt den, slå lairen par ganger til 3-5 nye spawns dukker opp drepe de og dra til neste missions gjør det samme..

     

    Dra deretter dra til det første missionet igjen og drep alt og knus lairen dra deretter til mission 2 og gjør det sammen.

     

    Dette vil du spare tid på med tanken på at nye spawns vil dukke opp hvis du forlater lairen og deretter kommer ilbake igjen = mer xp, raskere xp

  2. Hehe navnene ble tatt vekk av han som tok bildet.

    DWB "run" da, det blir ikke laget mando så altfor ofte :roll:

    med tanken på at det kun er 2 hjelmer og ingen armor ennå..

    Det er rundt 10 jetpacker på serveren

     

    vil ikke si at det er altfor hardcore men det er ofte raids bare pga. looten, og sånn ca. 1 crafte runde i måneden nå når folk har gått over til WoW og EQ2

  3. Ahazi er en amerikansk server hvor det er nå rundt 11 Jetpacker takket være denne gutten, men i det siste har han konsentrert seg om en ting; Å lage sin egen og Ahazis andre mando hjelm..

     

    Den blir nå brukt av en master bounty hunter som i tillegg har sin egen Jetpack, det er nå en ære å bli drept av han =P ENJOY

    post-190-1104746398_thumb.jpg

  4. *fåfengt forsøk på å dra topicen back on track*

     

    Noen som veit om du kan "styre" dine andre party characters mellom light og darkside? Det var en annen av de tingene jeg savnet i KotOR, og hadde blitt en fin liten gadget i spillet (jolee med force kill med 50% fp reduction, anyone?) :D

    Om halve partyet var light og andre delen dark hadde det ikke vært tradisjonell Star Wars feeling. Jeg mener at det de gjorde i KOTOR var genialt, om du gikk til Dark så forsvant par folk. Hadde vært kult om du kunne brukt /persuade på de om du var høyt nok levlet =)

  5. Jeg hadde likt å se bedre grafikk, det var litt for firkantete etter min mening, slå sammen grafikken fra KOTOR og Fable i ett, ojojoj =)

     

    Ønsker flere alternative quests, en skjult historie bak en av personene du har med deg eller deg selv (som i FF7), alternative bosser som dropper bra loot men som du nødvendigvis ikke trenger å drepe for å spille gjennom, skjulte bonus folk og items... Dette er sånne ting som kan få en "true gamer" til å få lyst å spille gjennom spillet flere ganger for å finne alt. Final Fantasy er UTROLIG flinke på det område, Lucas Arts burde vurdert det samme

     

    Nå er jeg lei av å skrive

  6. Trodde han skulle ta over galaxen på dag 2 jeg, ser fortsatt ikke noe til det. :p

    the big man upstairs trengte 6 dager på skapelselsprosessen....gi meg idet minste ei uke da. :cool:

    hehe èn uke på å bli jedi skal godt gjøres =)

    Men commando er sagt til å være UTROLIG bra for å grinde ut Force xp

    nemlig pga. C22 granatene, hadde jeg visst dette før hadde jeg gjort det sånn.

     

    du må nok regne med å spille minst 16 uker etter at du har komt deg inn i "Forcewilders village" før du i det hele tatt kan ta jedi padawan trials

  7. Når det gjelder PvP er ikke FarStar så bra for øyeblikket. Impsene gjemmer seg hvis de ser en overt rebel (noe en av de største guildene har instruert medlemmene sine til å gjøre).

    På Ahazi er det impsene som tar helt av atm

    En gruppe overt imp jedi er alltid i Theed noe som gjør at det blir en samling av overt imps over tid. Dette er en veldig god pvp server og ikke like dyr som Bria.

  8. Haha, respnos på den posten hadde du fått uansett. Denne nye måten å bli jedi på er jo det hotteste som skjer i SWG atm... vil jeg tro.

    Mel er grei nok, han er litt vanskelig å ta solo men det er mulig. Det verste jeg har vært med på er Melee Quest biten i Phase3.. Herregud laget mitt brukte 6 timer på å få det gjort, og bare 2 fikk unlock og crystalene =)

    Folk sier at dette queste er mer tidkrevende og KAN være mye vanskeligere enn "Mel" questet siden de 40k ham sithene overspawner selv om ingen looter likene. Jeg tror folk er glad for at de slipper å ta det igjen siden man får den sjette unlocken i Phase2, hvis man har vært med siden Phase1 da..

  9. Selvom du er sjalu trenger du ikke begynne å grine forde noen har en stilig RIS armor mens du sitter der med en stakkars composit............ Og jo jeg ville tro det er verdt penga. Slepper du hvertfall gå rundt og se ut som alle andre på swg ;)

    Enig!!

    Selvfølgelig er den Myyye dyrere enn Uber Comp Armor men som sagt så skal den ikke på noe måte konkurere med en comp armor...

    Og tro meg det er mange som er på jakt etter RIS.

     

    Det er "nesten" samme som en JetPack; ganske enkel greie men skjelden som F og helt utrolig rå!

    Men nå sier sikkert BenSin at JetPack er noe tull det også :roll:

  10. Er det noen som vet datoene på når de ulike fasene går Live?

    Jeg vil vite når uke 16 etter `første fasen er(dette er altså den uken du får unlocket den sjette branchen om du ikke har fått gratis unlocks)..

    Noen som klarer dette?

     

    Også hvilken dato startet phase 1?

×
×
  • Opprett ny...