Gå til innhold

lakrisnisse

Medlemmer
  • Innlegg

    222
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lakrisnisse

  1. Min blir også varm i området du indikerer, mistenker at det er der prosessoren ligger..? I mitt tilfelle skjer dette imidlertid kun når jeg spiller spill, har ikke merket det ellers.

    Hva da med batterikapasiteten? Prøvde en økt med Dead Trigger 2 i kveld og tømte nesten batteriet i løpet av en time.

  2. Fikk tak i en l930 nettopp, men synes den genererer veldig mye varme (ubehagelig varmt) nede i høyre hjørnet og det uten noe særlig tung bruk. Andre som har opplevd det samme?

    Hadde en l 920 i sin tid som også kunne bli litt varm, men langt ifra slik som denne.

    Har jeg fått meg ett "mandags" produkt mon tro...........

  3. La meg anbefale Toshiba encore. Selges billig hos dustin home. Samme pris som din acer men nyere og langt raskere prosessor. Funker fin fint til netflix. Selv liker jeg windows8 meget godt på tommer. Liker å kunne koble til alt mulig med usb otg og hdmi.

    Sitter å lurer på denne selv. Har lest at mange har problemer med wifi signalene på denne. Har du opplevd noe lignende problem?

  4. Jeg ser virkelig ikke hva som er galt med W8. Mye er som W7 bortsett fra metro, noe som fra mitt syn er ett genialt verktøy med fler muligheter i fremtiden. Men så klart, det er noe nytt og folk flest er redd for at det skal komme forandringer, dette er akkurat som på teknologifronten som på matfronten.

     

    Selv tok jeg å installerte under tvil på laptoppen min, etter en uke var jeg frelst og sitter nå med W8 på spillpcen min. Jeg har ikke hatt ett eneste probblem og det er stabilt som faen.

     

    Helt enig.

    For en gjeng med sutrekopper, høres nesten ut som gamlefar i huset som ikke vil ha farge-tv inn i stua fordi det er svart-hvitt som er "ekte" :-)

    Har kjørt hver windows versjon siden 3.0 (dos før det) og hver versjon har brakt noe nytt til bordet, som regel til det bedre. Det kan være at noen sliter med å vende seg til metro-ui, men den "gode gamle" desktoppen ligger bare ett tastetrykk bak.

    For ikke å snakke om at os'et er bunn solid og at det faktisk er raskere på så og si alt kontra win7.

    • Liker 1
  5. Hvordan er oppsettet ditt???

    Hvis du har en egen router koblet etter AltiBox routeren, så kan dette være årsaken til ustabilt nett. Løsningen vil da være å få satt AltiBox routeren i Bridgemode og lå din egen router få styre trafikken.

    Får å få tilgang til dette blir du nødt til å kontakte AltiBox å be de låse opp denne funksjonen på dinside.

  6. Har du tatt mange? Hva heter du på photosynth?

     

    Lastet det ned i går kveld etter jobb, så har ikke fått testet det skikkelig (unntatt fra sofaen i stua), men det fungerte jo utmerket. Så bildene under "Featured" i appen som var tatt fra Preikestolen, utrolig bra. Hadde tenkt meg en tur opp til Trolltunga i sommer, så da er denne garantert med i ryggsekken :-)

    Nicket mitt på Photosynth er lakrisnisse.....

  7. Gjør gjerne det. Og del linken her. Jeg er storfornøyd med min Lumia 800. Synd å si det, men Omniaen min virker kjip i forhold nå. Virker som om Nokia er på rett spor. Er det forresten noen som spiller Draw Something-klonen Duudle? http://windowsphone.com/s?appid=a6d6db83-dffc-4bd0-b96f-dbb5a6614a38

     

    Hvordan synes du kameraet på Lumia'en er kontra Omniaen???

    Sitter og venter på L900, men ser av div. artikler at kameraet på denne er heller elendig i forhold til feks. Titan 2, som har fått knall kritikk for kameraet.

    Omnia'en kjip i forhold????? Hvorfor??? :-)

  8. De har kommet langt siden min siste WP, som var HTC HD2 (brukte angrefristen på den, var helt forferdelig interface).

    Siste WP var ikke WP, men WM, altså Windows Mobile. Og det kan ikke sammenlignes. (Selv om WM på noen punkter er bedre enn de OSene vi har i dag.)

     

    Bare en ting; Hvordan stenger jeg applikasjoner som ligger i bakgrunnen? Jeg vet jeg kan se dem ved å holde ned tilbake-knappen, men jeg vil stenge f.eks spotify.

    Kort fortalt så får du ikke lukket dem.

     

    Hold ned tilbake-knappen, velg applikasjon og så trykk på tilbake-knappen til den hopper ut av applikasjonen.

    Hvis du nå holder tilbake-knappen nede vil du se at applikasjonen er forsvunnet/stengt av

     

    swank

×
×
  • Opprett ny...