Gå til innhold

Warwick

Medlemmer
  • Innlegg

    111
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Warwick

  1. Har kjørt Win7 siden betaen kom ut. Må si jeg er meget imponert. Alt er akkurat slik det skal være, enkelt og kjapt. Ingen problemer til nå, ikke ett kræsj. Tror dette blir et svært godt OS, siden betaen alt er langt bedre enn XP og Vista. Blir nok ikke Ubuntu igjen for min del.

    La inn 7077 for ei uke siden. Brukte 13 min fra jeg boota fra CDen til jeg var inne i nyinstallert Win7!

  2. Noen som opplever samme som meg?

     

    I "hurtigsøk" fra home skjermen - jeg prøver å skrive inn et navn "Bjerke..", og i det jeg skriver "j" (andre bokstav) så ringer telefonen opp noe som kan se ut som et preinstallert telefonnummer.

     

    "Bj" blir jo som dere kanskje har oppdaget et tall + #. Samme får jeg når jeg skriver navn som starter på "hj" som også er et tall og #.

     

    Dette henleder meg til å tro at dette er en eller annen "oppringningssnarvei", men jeg kjenner heller ikke igjen nummeret som ringes. Kan dette ligge i Netcom SIM-kort, eller er det en funksjonalitet i telefonen som kan slås av eller på? I så fall - hvor?

     

    Dette er visst en hurtigkode for SIM-kontakter. Henger nok igjen fra gammelt av. Ikke spes kjekt på en tlf med nummersøk slik E71 har.

  3. Fungerer fint med Gmail her også. Tasta bare inn adressa mi, så var jeg oppe og kjøre. Men leste på et annet forum at en som hadde kjørt firmware-oppgradering på sin E71 plutselig fikk samme feilmelding da han skulle legge inn programmet på nytt.

     

    Spent på hva dette vil koste når den er ute av beta. Håper på en lav engangssum, ikke at en må abonnere slik som på Gps-konseptet..

  4. Hei

     

    I esken til noen av E71 telefonene som blir solgt, følger det med et svart skinn-etui. Er det noen som vet hvorfor det bare følger med noen av telefonene? Er det noen som vet om du kan kjøpe dette sepparat og hvor?

     

    Hilsen Tomas!!

     

    Trodde dette skulle følge med alle! Med min hvite fulgte det med en hvit. Kunne tenkt meg en sort også, da denne hvite neppe er hvit spes. lenge.

  5. Klart det er en bruksgjenstand, men har brukt en slik på iPoden og det hjelper stort mot riper på skjermen. Slikt et silikonskin man har på hele tiden er jeg enig i at blir overkill, denne er kun på i lomma. Tenk på det som en garasje til bilen eller et etui til briller :)

  6. Er det noen som har denne og kan svare på hvordan denner ser ut, evt. legge ut bilder. Finner svært lite gode bilder på nettet..

    På noen bilder er den mørk brun på baksiden, og noen er den lys som fremsiden. Ingen butikker jeg har vært innom har hatt den i denne fargen heller. Noen som kan hjelpe med linker eller bilder?

  7. Fikk lagt det inn nå.

    Ingen umiddelbar forandring annet enn att minnebruk vaka rundt 50% tidligere, men nå ligger det på nesten 60%. Snodig.

     

    Etter litt tid og restart har minneforbruk roa seg til å vake rundt 40-45% med outlook slikt kjørende. Bra!

    Har ikke merka så mye generell hastighetsøkning, men ting går hvertfall ikke saktere.

  8. Har sliti med ekstremt treigt nettverk til tider, og har gitt Vista skylda, og lest og googla etter løsninger.. Prøvde så og si alt, men prøvde nå et eksternt usb-nettverkskort. Da ble det fart på sakene! Har prøvd mange forskjellige drivere og innstillinger, men ingenting får 4965Agn kortet til å oppføre seg normalt... Har kjøpt meg nytt kort og bytter ut. Intil videre blir det D-link USB-nettverkskort.. Men, sykt digg med raskt nett igjen!!

  9. Er det noen som kan anbefale et godt verktøy til å liste opp alle trådløse nett i nærheten, med mulighet til å koble til et evt. åpent et?

    Hører Netstumbler skal være bra, men det snakker ikke med kortet mitt.

     

    Hvorfor ikke den innbebyde "wifi-cacher"-en med egen knapp på siden av PC-en? Syned den funker greit jeg.

  10. Er det noen andre som opplever en slags strømish greie (eller noe, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Kjennes ut som strøm, bare veldig lite) når man drar en finger over aluminiumsoverflaten rundt touchpaden (kun når strømmen er koblet i)?

     

    Jepp! Har ikke tenkt over at det er kun mens strømmen er tilkoblet. Har bare tenkt at det er overflaten som er slik. Skal teste!

×
×
  • Opprett ny...