Gå til innhold

anonymanonym12345

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anonymanonym12345

  1. Du har det man kaller høyrisikograviditet (du er diabetiker), og du velger å holde tilbake kritisk informasjon fra fastlegen din? Personen som kan sykdomsbildet ditt bedre enn noen andre, og vet nøyaktig hvilke medisiner du skal og burde gå på? Fordi du, som alle andre, kjenner fastlegen?

    Rooolig da. Tror nok du har misforstått litt her nå..... Det er jordmor og lege på sykehus (som forøvrig er spesialist på diabetes i svangerskap) som skal følge meg opp i svangerskapet, og IKKE fastlege... 

     

    Og hvis du ikke har svar på spørsmålet mitt, trenger du strengt tatt ikke kommentere... 

    • Liker 1
  2. Noen som vet om fastlege får beskjed/tilgang til journal fra spesiallisttjeneste på sykehus når det er en annen som har henvist deg enn fastlegen?

     

    Grunnen til at jeg lurer er følgende:

    Fastlegen er en bekjent (har ikke somla meg til å bytte ennå), er gravid, og jordmor i kommunen har nå henvist meg til spesialist på sykehus siden jeg har diabetes som må følges ekstra opp under svangerskap.. Og jeg hadde ikke tenkt å fortelle de jeg kjenner at jeg er gravid helt ennå. 

  3. Jeg har bredbånd fra GET og opplever stadig vekk at nettet faller ut, gjerne annethvert minutt. 

     

    Etter kontakt med GET skyldes dette for sterk signalstyrke til modemet slik at nettet ikke kan opprettholdes. 

     

    Selvfølgelig gjør fellesferien at teknikerne deres kun er tilgjengelig hverdager 08-16, og det er helt umulig i den jobbsituasjonen jeg er i. 

     

    Er det noen som vet om man kan redusere signalstyrke selv, eller har andre løsninger på problemet?

  4. Jeg har i lengre tid hatt problemer med å koble på det trådløse hjemmenettet med min Acer Aspire 5755G. Det har stort sett hjulpet å resette routeren for å få koblet til. Ikke hatt problemer med å komme på nettet med mobil og nettbrett.

     

    For å få slutt på dette, formaterte jeg laptopen i god tro om at dette ville fikse problemet. Problemet er det samme. Tyder dette på at nettverkskortet er defekt?

     

    Hvordan finner jeg isåfall ut hvilket nytt jeg bør kjøpe som vil passe i pc'en?

     

    Takknemlig for all hjelp.

  5. Hei,

     

    Når jeg åpner ny fane i Chrome, får jeg alltid opp "search.safefinder.com" noe som er veldig irriterende. Aner ikke hvordan jeg har fått det. 

     

    Etter litt internettsøk om hvordan fjerne det, er visstnok steg 1 å avinstallere det i "Kontrollpanel", før man i steg 2 resetter innstillingene i nettleseren. 

     

    Jeg kan ikke finne hverken Safefinder eller noe lignene i mitt kontrollpanel, og det hjelper IKKE å resette innstillingene i Chrome. 

     

    Hadde vært VELDIG takknemlig for hjelp her .... 

  6. Vet ikke hvor jeg finner status for det trådløse nettverkskortet :p

     

    Jeg har hvertfall følgende laptop:

    Min lenke

     

    og følgende router:

    Min lenke

     

     

    Hvis enten ruteren eller laptopen er 54Mbit, så kan det godt tenkes at den ikke klarer mer enn 10-15Mbit, selvom det er litt i det minste laget av hva man kan forvente. På en dårlig dag får jeg også rundt dette på mitt trådløse, men får vanligvis rundt 20Mbit.

     

    Hvis du går innpå status på det trådløse nettverkskortet, hvilken hastighet forteller den deg at den kjører på? Og omtrent hvor gammel er laptopen?

     

    Edit: hihi, 3 andre som postet mens jeg skrev innlegget :)

     

    Ja, der står det 150 mbps.

     

    Sjekk hvilken hastighet PC kobler seg opp med. Du finner dette vanligvis ved å peke på nettverksikonet nede til høyre på oppgavelinjen.

  7. Har WPA2-Personal kryptering + og helt ny laptop, så synes det er litt rart..

     

    Det høres ut som du har forbindelse som er begrenset til 11g. Nye datamaskiner støtter garantert 11n, som er raskere.

    Sjekk hvilken kryptering du har i routeren. Er det WEP, så støtter ikke den 11n. Du bør i såfall endre kryptering i router (og PC) til WPA.

     

    Alternativt kan problemet være dårlig trådløsdriver i PC eller router som kun støtter 11b/g.

  8. Når jeg bruker kabel mellom stasjonær pc og router, ligger hastigheten på 70mbit/10mbit, som er den linjen jeg har. Når jeg bruker laptopen (den står i nærheten av router, så signalstyrken er utmerket), får jeg bare en hastighet på ca 10-15 mbit/9 mbit. Er det noen som har erfaring med dette, og er det normalt å ha så stor forskjell? Evt. er det noe som kan gjøres for å få raskere nett på laptop?

     

    Både modem og router er nytt.

  9. Plutselig når jeg satt ved laptopen min her isted, dukket det opp en blå skjerm med mye skrift. Fikk med meg at det stod noe om dumping av fysisk minne før den slo seg av. Siden har ikke pcen ville starte. Dvs den starter men kommer ikke inn i Windows, den bare slår seg av igjen. Har kommet inn i noe som heter StartUp-repair, uten noe hjelp. Driver fortsatt bare og slår seg av. Noen som vet hva som kan være gale?

  10. Jobber i platebutikk, og vi som omsetter en god del CD-er ser sånne ting en gang iblant - at ett enkelt eksemplar av en CD-leser av en eller annen grunn ikke klarer å lese en enkel kopi av en CD (eller DVD eller BD for den saks skylt). Det handler nok om mikroskopiske utslag som av og til blir fatale. Kanskje han kan lage en kopi, hvis ikke det funker kan du sikkert få en annen plate i butikken.

     

    Skjønner. Tusen takk for svar :)

  11. Hei!

     

    Jeg kjøpte meg nettopp den gode gamle klassikeren Age og empires II, men da jeg setter cd'en i klarer ikke pc'en å lese den. Det er ingen problemer med å lese andre spill eller DVD'er. Det som dessuten er så rart, er at på samboeren min sin laptop som er helt identisk til min, kjører AOE uten problemer. Noen som har peiling hva som kan være årsak til dette?

×
×
  • Opprett ny...