Gå til innhold

LinkinPark1978

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LinkinPark1978

  1. I morgen skjer det endelig. Den store finalen i Melodi Grand Prix skal sparkes i gang. Da skal vi finne ut av hvem som vinner årets MGP og skal få representere Norge i Eurovision Song Contest i Rotterdam i mai. Hittil har landet vårt vunnet Eurovision 3 ganger, men i år kan vi få vår 4. seier. Og for å få til det, må vi sende Keiino og deres låt «Monument» til Rotterdam. Den låta er definitivt årets beste låt, og alle i hele Europa vil digge den!  Monument har alt som skal til for å vinne årets Eurovision-finale og bringe Eurovision 2022 hit til Norge og Telenor Arena. Tenk så kult det ville vært å vinne Eurovision igjen og se neste års sendinger direkte fra Oslo og Telenor Arena, og med programlederne Kåre-Magnus, Ingrid og Ronny som dermed både vil lede norske Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest dette året, og vi nordmenn kan dermed være stolte av 4 Eurovision-seiere, både i 1985, 1995, 2009 og 2021! Hvis dere vil gjøre Norge en stor tjeneste, plis stem på Keiino og Monument i morgen, vinner den finalen i morgen kan vi glede oss til vår Eurovision-seier nr. 4 i mai! Lykke til, stem på Keiino!

    KEiiNO - MONUMENT (Official Music Video) Norway MGP 2021

  2. HomerSimpson1999 skrev (21 timer siden):

    Jeg forstår de fleste dialekter i Norge, men bergensere sliter jeg skikkelig med å forstå. Hver gang jeg hører bergensere som Kygo, Alan Walker, Lars Vaular, Bjarte Hjelmeland, Ole Torp og Erna Solberg snakke på TV så skjønner jeg ingenting uten undertekster. Jeg er fra Bærum, btw, bor i Vestfold.

    Du må virkelig ha et j*vla dårlig språkøre hvis du ikke skjønner hva Erna Solberg sier...

  3. oddeh skrev (2 timer siden):

    Ser ut som en blanding mellom islands, nynorsk og samisk. Google translate gjenkjente i hvertfall mye islandsk. Trolig nettroll.

    Ja, sjekket på Google Translate, jeg også, og islandsk dukket umiddelbart opp som det gjenkjennelige språket og ble rett og slett oversatt til dette: "Hei'e. Jeg har en 43 år gammel kvinne fra et lavinntektssamfunn i et landlig område i Tylemakkji County. Jeg har liti spurs smoils angoandaitti de fra coronavirusi. Skal du gå i jitti mo jingji i huggun? Jeg har ikke en kropp i kroppen min med en frotté, og et slim i kroppen til et virvar i et virvar, eller et tilfeldig rykk. Atekji-hettegenser i kylling rykkete vaoridraots. Stuffer i fet sjonglør mo smokjungjunnjo til kylling jiji rao'e di mykjikkji i pipunn. Ekstreme bryggebrød kan vi bruke eggeplommene i sommerfuglene. Hørte jeg jockeys gjøre de som spøker med jiti ma veli i kanna jeg hørte?" Nesten så det ble litt komisk, jeg måtte flire litt da jeg leste dette helt absurde oversettelsesresultatet. Det som ikke er greit, derimot, er at denne kvinnen som skrev denne trolleposten driver å tuller og tøyser med slike alvorlige ting som coronaviruset! Der ble jeg litt sur.

  4. Hei. Da jeg så gjennom nye forumposter her, kom jeg plutselig over denne posten:

    https://www.diskusjon.no/topic/1871683-%C3%A6-die-der-coronavirusi-di-gaite-i-jitti-mo-jingji-i-huggun/

    Jeg trykket på den og leste den. Problemet er bare at den er skrevet på en sånn sinnssykt brei og uforståelig telemarksdialekt. Jeg tror jeg skjønner det første der: "Hei. Jeg er en 43 år gammel kvinne fra en liten dalgrend i en liten fjellbygd i Telemark fylke. Jeg har et lite spørsmål angående coronaviruset." Men deretter skjønner jeg rett og slett ingenting av det som står der! Hvor i Telemark er det egentlig de snakker en så sinnssyk uforståelig og brei ekstrem-dialekt? Og hvordan i all verdens navn og rike kan i det hele tatt dette her være norsk språk?! Dette er nesten like ille som å lese gresk eller kinesisk! Jeg har forresten en liten følelse på at denne posten kan inneholde et veldig nyttig spørsmål om coronaviruset, så jeg skulle gjerne ha svart på det, hadde jeg bare skjønt hva som sto der. Denne ekstreme dialekten gjør det helt umulig å svare på et muligens nyttig spørsmål som potensielt kan hjelpe til med å redusere coronasyke. Så derfor lurer jeg på, er det noen her fra fjell-huttiheita-bygde-gokk i Telemark som skjønner hva som står der slik at de kan oversette det til bokmål?

×
×
  • Opprett ny...