Gå til innhold

devafori

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av devafori

  1. Hvordan skal jeg selge aksjene .dem har blitt avnoteret på svenske børsen. Nordicmines ab heter selskapet

    Det kommer an på. Noen ganger kan unoterte aksjer omsettes enten via et meglerhus, eller ved at kjøper og selger lager en egen avtale og melder inn salget. Andre ganger kan de ikke omsettes fritt. Men det kommer helt an på. Om det ikke dukker opp noen bedre forslag i denne tråden så foreslår jeg å sjekke med andre aksjonærer eller med firmaet.

  2. Hei. Har noen svensker aksjer som er blitt kastet av børsen der.hvordan blir jeg kvitt disse aksjene dem er regelrett verdiløse.ca kvart million kroner kjøpte jeg dem for.og firmaet er nå helt verdiløse men dem har ikke gått konkurs . De har blitt katet av børsen for over 2år siden og jeg vil vare bli kvitt aksjene for å få igjen på skatten neste år.. hvem har vært borti dette og hvordan løser man det?

    Realiser tapet ved å selge aksjene. Skriv navnet på firmaet her eller som direktemelding til meg så skal jeg se om jeg gidder å kjøpe de.

  3. Gjensidige beholder høy rente fortsatt. Jeg flyttet BSU-kontoen min med over 300k på dit like før jeg fylte 34 i vår. Er ikke totalkunde; har bare den ene kontoen der. De satte opp renten fra 3.4% til 3.65% i juli.

     

    Men jeg regner med at det tar slutt snart, spesielt nå som de er kjøpt opp av Nordea, men jeg har ikke fått noe varsel om endring enda.

     

    Ser for øvrig lovende ut hos Sbanken også, enn så lenge: https://sbanken.no/aktuelt/info/bsu-kontoen-som-er-evig-ung/

×
×
  • Opprett ny...