Gå til innhold

NiFlex

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NiFlex

  1. Så, jeg er alene i julen, noe som betyr dame og ungefri, så jeg har holdt på i hele dag med å sette opp ett lite Rust server prosjekt. Legger derfor ut en tråd her hvor jeg ønsker tilbakemeldinger og tips til forbedringer.

    Prosjektet kalles www.RustServers.EU, og det kommer en egen nettside på det etterhvert.

    Server 1 :
    Helt enkelt helt vanilla Rust, med månedswipes.
    client.connect 51.175.27.93:28017

    Server 2 :
    Vanilla server, med 3x loot, og litt raskere smelting, med månedswipes
    client.connect 51.175.27.93:28019

    Server 3:
    10x moddet server, med instantcraft, teleports, kits, rask smelting, nightvision, bgrade og mer. Månedswipes, med mindre entities krever wipes oftere. Time will tell
    client.connect 51.175.27.93:28021

    Målet mitt med dette, er å skape servere som de fleste vil trives på. Dette har ikke lykkes med kun en server, og siden jeg har egen hardware som orker dette, så tenkte jeg å gi dette ett forsøk.

    Kom innom discord om du vil se mer utfyllende informasjon om hver server : https://discord.gg/a2TpvA8

  2. NiFlex Rust 3X! Serveren vår er oppe og går for fullt. Vi luker fortsatt ut noen barne sykdommer og justerer plugins, men det meste er bra nå.
     
    Serveren kjører følgende :
     
    -3x loot på alt
    -Quicksmelt
    -Instantcraft
    -Teleports med raid og combat block
    -Removertool
    -Nightvision
    Stacksize med god størrelse
     
    Og sikkert en del til.
    Søk NiFlex Rust i modded seksjonen for å finne serveren! Vi prøver å ordne ett hyggelig community hvor man kan trives over tid, og har valgt å ha månedslige wipes.
  3. Har startet opp en ny Rust server, ettersom det finnes svært få servere jeg trives på. Denne har litt story bak seg, da den er mer eller mindre en "kopi" av den kjente valhalla 3x serveren som en danske eier. Problemet er at han tar pengene til folk for vip medlemskap, uten å gi spillere det de betaler for, serveren er laggy, og blir ikke overvåket for cheaters og slikt. 

    Derfor bestemte jeg meg for å gi dette ett forsøk, og har nå opprettet en ny server, som heter Valhalla 2.0. 

    Serveren kjører med 3x loot, zlevels, tp, remove, instantcraft, quicksmelt og litt andre ting. Planen er wipes bare på forced, slik at man ikke mister det man bygger med det samme, som man ofte gjør på andre servere. 

    Det kan forekomme wipes hvis entities blir for høyt, men da vil det gies noen dager forvarsel. 

    Søk "Valhalla 2.0" i modded seksjonen om du vil komme innom. Serveren er naturlig nok veldig lav i population nå, ettersom denne er HELT ny, men kommer til å jobbe aktivt for å få opp spillerbasen fremover. 

  4. Driver å tester ut en ny server jeg har satt opp, og tenker å ha "Lansering" på denne i morgen. dog vil den ikke wipes i morgen, så det er helt ok å begynne i dag, om noen føler for det. 

     

    Litt informasjon : 

    -Heter "Nordic Rust 2x" hvis du vil joine. Søk etter dette, så kommer den opp under modded. 

    -2x på alt av ressurser, 2x + litt til på alt annet. 

    -InstantCraft

    -Litt raskere smelting 

    -Kortere netter, lengere dager. 

    -Vil wipes hver første og tredje Torsdag hver mnd, og blueprints wipes på forced, altså første Torsdag hver mnd. 

     

    Serveren mangler en del informasjon i /info og description og slikt, men dette skal være klart til i morgen. Grunnen til at jeg oppretter server selv, er ikke fordi jeg vil ha egen server, men fordi det finnes nesten ingen vennlige og hyggelige servere med godt humør. Målet mitt er å opprette ett samfunn, som sakte men sikkert kan vokse, og hvor salty idioter og griefing blir slått ned på og håndtert fortløpende. 

    Send meg gjerne en pm om du har problemer eller spørsmål. Kommer også en give away på valgfrie skins til hvilket spill du ønsker på steam til en verdi av 100 dollar (ish 800kr) rundt juletider. Takk for oppmerksomheten. 

    • Liker 1
  5. Bengt Birgersen skrev (5 minutter siden):

    Jeg betaler to tusen kroner i året i straffegebyr for å unngå AMS måler. Det er helsa mi verdt. Det gebyret er noe NVE har oppfordret kraftselskapene til å ta, som en frivillig tvang. Noe som gjør at vi blir mer sosialt isolert. 

    Hva vet du om hva Norge vil gjøre angående om ting er skadelig eller ikke? Allerede glemt at vi lobotomerte folk i dette landet for noen tiår siden? Relatert til stråling, så har vi ikke engang eget forskningsmiljø her i landet. Strålevernet bare satser på at samlerapportene de får tilsendt i posten er av god kvalitet. Strålevernet har ikke peiling.

    Angående stråling fra skjermen min, så kan du tro mye rart. Jeg reagerer ikke på den med smerte. Kan bli sliten i øynene hvis jeg ser lenge nok på den. Men ikke med smerte i kroppen, som jeg gjør når jeg blir utsatt for mobilstråling.

    Tåpelig, det er det du er nå. Er ikke rart det blir krig med sånne kverrulanter her i verden.

    • Liker 5
  6. Bengt Birgersen skrev (20 minutter siden):

    Lykke til i din fantasiverden. Jeg har ikke noe mål om at personer som deg skal forstå at stråling er skadelig ikveld. Det er selvfølgelig en helt umulig oppgave. Men å så et frø i bevisstheten din. Da har du en sjanse til å finne ut av eventuelle fremtidige strålingsproblemer takket være meg. Strålevernet vil bare plage deg, så der er det ikke noe å hente.

    Eller forresten smartingen: Tror du på uttalelsene til at stråling er ufarlig på grunn av at man ikke får oppvarmingsskader på kort sikt? Er det alt som skal til i din enkle verden?

     

    Jeg mener på ingen måte at all stråling ikke er skadelig. Det jeg mener er at i Norge ville man aldri oppmontert noe slikt dersom det faktisk var skadelig slik du fremstiller det. Du er vell en av fantasigjengen som nekter for nye strøm målere pga stråling også ? 

    Strålingen du får fra skjermen du glor på mens du krangler her er nok mye mer skadelig enn mobilnettet. Har du forresten ny strøm måler i huset ditt, eller er du også ett unntak her ? 

    • Liker 5
  7. Herregud for en underholdende tråd. Mitt forslag her, er at trådstarter starter behanding for sine hypotetiske smerter, eller faktisk finner kilden til det istedenfor å legge skylda på noe så dumt. 

    Om du leser nok om symptomer rundt en sykdom, blir man jo syk til slutt, inni hodet. 

    Men tusen takk for flott underholdning, trengte virkelig en god latter, og svarene til trådstarter fikk tårene til å sprute her ved flere anledninger. 

    • Liker 9
×
×
  • Opprett ny...