Gå til innhold

dp

Medlemmer
  • Innlegg

    1 664
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dp

  1. Hvem som lyver er ikke så godt å si, men det kan jo tenkes at ingen forteller hele sannheten? ;)  Men er veldig morsomt å lese :thumbs:

     

    Men en ting; Ikke quote bilder..!

    Selvfølgelig er det en mulighet, men hvorfor slo han plutselig om til en fientlig holdning og fulgt etter i flere andre poster i et forsøk på å ta meg :wow:

    jeg skjønner faktisk ikke hvordan du kan sitte der å lyve, jeg har ALDRI spurt om noe erstatnings greier fra deg, what so ever!

     

    rett og slett teit av deg det her.

  2. Jepp er enig i det, men det som irriterer/skuffer meg er at personer som hang på bla msn for å få tips og råd om hk, cpu og ram og som hang på andre for å få vite vordan man voltmoddet for bare noen få mnd siden, plutselig slår om og legger en i hat og latterliggjør tester man har laget som de for kort tid siden roste opp i skyene .

    Slike folk som ikke kunne noe og ette å ha blitt hjulpet på bena av andre , plutselig snur om og er/blir verdensmester ja de mister min respekt, sånn er det bare.

    herregud, du overdriver så jævlig! vite hvordan man voltmoddet? jeg fant guide til Skrue og han gjorde jobben for meg. (jeg ga han en flaske rød vin som takk).. jeg har IKKE tatt på meg noe av æren for den voltmodden. 9800pro kortet derimot og asus kortet har jeg gjort helt selv. du "hjalp" meg ja, du fikk meg til å bruke 1000kr mer på ram enn man egentlig behøver.. takk for "hjelpen" snekkern, hva skulle jeg gjort uten deg?

     

    og snekkern. du likte tydeligvis at jeg fikk 2x10% mer advarsel.. ALLTID like hyggelig å få sånne meldinger som det her:

     

    snekkern1.JPG

    Ja jeg sendte deg en PM med gratulasjon for de 2 x 10 som du fikk for dårlig oppførsel, disse var du vel fortjent.

    Men årsaken til at jeg svarer deg her er fordi jeg blir skremt av din løgnaktighet.

    Du og du alene tok kontakt med meg på MSN og spurte og grov om det meste, deriblandt hvilket minne jeg brukte , dermed kjøpte du samme minne og at ikke du fikk samme uttelling av dette som meg er vel ikke min feil. Men da begynte sirkuset med beskyldninger og anntydninger om at jeg var erstatningspliktig. Dette førte til at jeg blokkerte deg på MSN og siden har du fortsatt.

    Blir det ikke nå en brå stopp på din hets og løgnaktighet , blir jeg å vurdere en hennvendelse til moderator om å få deg fjernet fra forumet.

    Det må da vere visse grenser for hva man skall tollerere .

    hmmm.. hva skjer i det LILLE hodet ditt? jeg har ikke kommet med noen erstatnings greier over msn. du lyver jo som et ******! mann på over 40 som lyver som ****** skal man lete LENGE etter.

     

    fy heite, gir opp deg HELT nå. vi har jo aldri kranglet på msn i det hele tatt. det var først etter at jeg slettet deg fra min liste (kan godt tenkes du slettet meg også..) at jeg begynte å bli litt annerledes overfor deg.

     

    dp

  3. Jepp er enig i det, men det som irriterer/skuffer meg er at personer som hang på bla msn for å få tips og råd om hk, cpu og ram og som hang på andre for å få vite vordan man voltmoddet for bare noen få mnd siden, plutselig slår om og legger en i hat og latterliggjør tester man har laget som de for kort tid siden roste opp i skyene .

    Slike folk som ikke kunne noe og ette å ha blitt hjulpet på bena av andre , plutselig snur om og er/blir verdensmester ja de mister min respekt, sånn er det bare.

    herregud, du overdriver så jævlig! vite hvordan man voltmoddet? jeg fant guide til Skrue og han gjorde jobben for meg. (jeg ga han en flaske rød vin som takk).. jeg har IKKE tatt på meg noe av æren for den voltmodden. 9800pro kortet derimot og asus kortet har jeg gjort helt selv. du "hjalp" meg ja, du fikk meg til å bruke 1000kr mer på ram enn man egentlig behøver.. takk for "hjelpen" snekkern, hva skulle jeg gjort uten deg?

     

    og snekkern. du likte tydeligvis at jeg fikk 2x10% mer advarsel.. ALLTID like hyggelig å få sånne meldinger som det her:

     

    snekkern1.JPG

  4. Hvem krangler ???

     

    En liten vennskapelig diskusjon må jo være lov........... :yes:

    Du nevner min vannkjøling og slik jeg har den nå får jeg disse lave temp dette pga at jeg har flyttet radiatorn ned i en uisolert kjellerbod der temp ligger rundt 0 grader på denne tiden av året. Tidligere har jeg hatt den i samme rom som jeg sitter og der er det aldr under 22-23 grader, da sier det seg selv at dette får innvirkning på res. Men jeg har heller ikke lagt skjul på dette , da jeg har opplyst dette ved flere annledninger. I lys av dette er det nettopp derfor jeg stiller spørsmål om hvorfor de som da har vapo/prommy ikke kommer høyere da de oppererer med masse minusgrader.

    Dette er ikke noen krangel, det var ment som et spørsmål i utgangspunktet da jeg ikke har funnet et fullgodt svar på dette. :cool:

     

    Ser også at det blir spurt om jeg er sjalu,nei det er jeg ikke da jeg tvert om gleder meg når noen slår meg for da har jeg et nytt mål å gå for, synest forresten at det var merkelig spøsmål da vedkommende som stiller det kalte meg for barnslig og dum da jeg tidligere stilte samme spørsmål til han :dontgetit:

    som du ikke skjønte så var sjalu kommentaren tull. nå vet du kanskje hvor irriterende det er når du sier det stor sett hele tiden?

  5. Ettersom du har sendt meg PM med grei beskjed om at jeg ikke kan noe og ikke vet hva jeg gjør og at du ikke tåler trynet på meg og sammtidig oppfordrer meg til å styre langt unna deg, finner jeg det merkelig at du i det hele tatt hennvender deg til meg, jeg har iallefall tatt dine ord til etteretning og velger å se bort fra deg ettersom det er ditt ønske.

    LOL? noen som er litt furtene her? er du sjalu på meg siden jeg har høyere score i 01 enn deg?

     

    syntes det er litt rart at han her fikk 7700 poeng på 540mhz core.. og at du fikk det samme på 490..

     

    http://service.futuremark.com/compare?2k3=1960550

  6. Det er jo det jeg prøver å si, vet forskjellen på 9800 pro og 9800 xt og at grafikkortet har mer å si i 03 enn i 01 dermed tar også 03 mere hennsyn til flrer komponenter enn 01, men forskjellen på disse kortene er ikke så stor at ikke dette oppveies av extremkjøling med vapo/prommy på både cpu og gpu + voltmod og høyere fsb.

    Derfor lurer jeg på hvorfor scoren deres ikke blir høyere her.

    Får å si det sånn. Du har jo hatt 9800Pro, så du vet jo forskjellen. Hvor mye gikk du opp ved å bytte til 9800XT. Tipper du har gått opp tett på 1000 poeng. Skjønner ikke helt hvorfor XT er såpass mye raskere enn 9800Pro. Rart egentlig. Men må si meg uenig at 3DMark2003 er system basert. Ville heller sagt at 3DMark2003 er skjermkortbasert, mens 3DMark2001 er systembasert. Uansett så fins det andre ting å teste med også. Ikke rare greiene mer enn meg du får i AquaMark f.eks selv om du har 200MHz mer på CPU, pluss at du kjører 9800XT, mens jeg har 9800Pro. På toppen av det hele kjører jeg ett simpelt WaterChill, mens du kjører, noe jeg vil kalle extremkjøling. Vannkjøling med vanntempraturer tett på 0 grader.

    Jeg følger deg nesten i det meste av Benchmarker, å det med en PC til halvparten av prisen, så jeg ville ikke ropt for høyt om at du slår folk med f.eks Vapochill. Du vet hva de sier om å kaste stien i glasshus.

    det er akkurat det jeg vet , med 9800 pro klarte jeg ca7700- 7800 poeng dette er ca 200- 300 poeng forskjell , derfor synest jeg det er rart at med extremkjøling ikke skall komme like høyt, husk at jeg ikke har brukt noe annet enn vanlig vannkjøling på grafikkortet i disse testene .

    Jeg registrerer også de små forskjellene i andre testprogramm og det er en av grunnene til at jeg stiller spørsmål. Her nevnes jo en forskjell på ca 800 p i 01 noe som er veldig lite med tanke på kjøling,voltmod og fsb.

    Jeg sitter heller ikke i glasshus og kaster stein, men stiller et spørsmål om hva som er årsaken til dette, det er heller ikke en kritikk til dem som velger å bruke extremkjøling og voltmod da dette er noe en hver må bestemme selv , personelig har jeg valgt å avstå fra dette. Hadde jeg vert innr så hadde det vert et par prommyer her for lengst.

    gidder du å hoste opp en compare link? husker du kjørte 9800pro kortet ditt på 490mhz vpu, men minnet husker jeg ikke.. jeg fikk litt over 7200 poeng på 500/388...

  7. må si meg enig med JimRamse her. i 03 er det ganske stor forskjell mellom pro og xt, det kommer nok av dobbel så mye ram. også det med vannkjølingen din, du oppgir denne som "vanlig" vannkjøling hele tiden. det syntes jeg også er litt feil, da den er ganske så extrem. den fungerer faktisk bedre enn vapo klassik i mange tilfeller.

     

    ikke ta noe av dette ille opp snekkern..

     

    eksempel på 01 og 03.. jeg slår deg med 800poeng i 01, men ligger 800 poeng bak i 03... må være den siste rammen som utgjør forskjellen i 03.

  8. veldig rart at prscott omtrent taper alt i denne testen. det har vi ikke sett i de andre.

    Prescott gjør det forholdsvis bra i en del syntetiske tester, men de har vi aldri brukt på HW. Syntetiske tester måler stort sett kun en egenskap med en CPU, som minnebåndbredde. Det sier derimot ikke noe om ytelsen. Fordi mange missforstår/feiltolker disse tallene har vi valgt å styre unna i stor grad.

     

    Vi er opptatt av å presentere tall som folk flest forstår. Det er også derfor vi har en tredeling på testene våre: syntetiske, applikasjonsbaserte og applikasjoner. Den første kategorier sier lite eller ikke noe om reell ytelse.

     

    Vi bruker fortsatt samme oppsettet som vi har brukt i 2003. At Prescott jevnt over er dårligere enn Northwood pr MHz på 3.2 er heller ikke nye nytt. Alle har kommet frem til det (evt med et par unntak?). Husk også at vi testet 3.2 og ikke 3.4 som en del andre nettsteder. Prescott skalerer, som kjent, bedre enn NW pr MHz og når den er tregere enn NW på 3.4 er forskjellen enda større på lavere MHz.

     

    Når det er sagt så vil vi endre hele testoppsettet om ikke så lenge for å gjøre det enda bedre mer representativt for vanlig bruk.

    kanskje jeg blingser, men syntes å huske at den faktisk holdt følge i endel spill.

     

    må nå støtte intel litt.. kommer til å kjøpe en 3.2Ghz. (for klokkingens skyld)

  9. hmm såpass....  hk et mitt stopper på ca 225 fsb og rundt om 2650 mhz.. testet å ta noe blyant mod på hk et.. men fikk ikke god nok kontakt tror jeg.. må finne på noe xtreme saker til helgen.. :cool:

    klart det..må ta litt extrem klokk i helgen ja :evil:

    hehe.. e det du som gir vekk gratis multimetere ?? :innocent:

    fant litt konkurranse til deg felge.. denne scoren er bare helt syk med athlon xp:

     

    http://service.futuremark.com/compare?2k1=7513677

×
×
  • Opprett ny...