Gå til innhold

fantasiløs:(

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fantasiløs:(

  1. Jeg har flere bekjente som bruker disse medisinene, og har brukt dem i mange år. De har ingen problemer med utvikling av toleranse i særlig grad. Alle har økt livskvalitet, og den type restriktiv bruk og skremselspropaganda virker på meg som feilinformasjon. Det finnes gudskjelov endel leger som selv har erfaring fra bruk, og lang erfaring med å skrive ut resepter. De vet dette, men yngre leger tror på det som står i boka og dette er faktisk et problem.

     

    Det finnes rusmisbrukere og det finnes vanlige folk. To helt forskjellige type mennesker som har helt forskjellig bruk av legemiddelet.

     

    Spørsmålet er jo når går man over fra å være en "vanlig person" til rusmisbruker? Jeg har arbeidet innen feltet, og manges avhengighet av hardere stoffer begynte faktisk med benzo og smertestillende. Nå er ikke jeg noe motstander av benzo selv, og har selv tatt det i enkelte situasjoner. Jeg tror en del leger er for slappe til å gjøre noe med årsaken til at en person trenger benzo. I tillegg er det gjerne sånn at man vil ha mer enn man får av legen, og kjøper det illegalt. Da kan man igjen ikke legge ansvaret på legene som skriver det ut. 

     

    Til TS: Hun hadde nok fått et behandlingstilbud om hun ønsket dette, men det skal mye til for å legges inn med tvang. Skal man bli rusfri må man rett og slett være motivert til det.

×
×
  • Opprett ny...