Gå til innhold

ingebil

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ingebil

  1. Noen som har fått LG PC Suite til å virke ? Jeg har forsøkt på tre forskjellige pc'er ten spesielt hell. På den maskinen jeg har tenkt å bruke PC Suite starter programmet for så å fortelle meg at "det andre programmet har hengt seg opp..." deretter stopper programmet mens det forsøker å lete etter telefonen.

    På den siste pc'en starter programmet og vil nok bli bra etterhvert, bare jeg får justert litt. Men det er ikke på den maskinen jeg kan bruke det........ Noen som har smarte løsninger på hva som kan være galt. Kjører Windows 7 på pc'en

  2. Jeg har kjøpt en Samsung BDP 1620 og har følgende problem. Innimellom hakker lyd og bilde. Veldig irriterende. Har forsøkt å gå direkte medHDMI til TV og da har jeg ikke opplevd hakking ((har bare sjekket ca. 15 minutter) Kan det være innstillinger i forsterkeren som er feil?Jeg kjører via HDMI til min Kenwood forsterker og videre med HDMI til Samsung TV. Har noen opplevd lignende problem med denne spilleren? Noen som evt. kan anbefale en tilsvarende spiller (under 3000)?

  3. Har akkurat snakket med en vis mann hos Bofiber. han kunne fortelle at jeg måtte vente til etter sommeren med å få fiber, selv omde i utganspunktet hadde håpet at det skulle være på plass innen to uker. Det passer meg fint, men betyr dette at de har problemer med å få ut fiber ? Eller har de så mange kunder at det blir litt lenger ventetid ? Kjenner du noen som har fått fiber fra Bofiber ? Savner også de ukentlige info mailene fra Bofiber.....

  4. Mulig det. Men den "taggen" som viser hvor i klippet jeg er,flytter seg til venstre når jeg trykker på (I) (In for å sette ny start på klippet) Dermed kommer den "taggen" som viser hvor i klippet jeg er til venstre for den "taggen" som viser ny srt på klippet. Når jeg skal fortsette (play) klippet for å evt. finne ny slutt spilles først den delen som er mellom play"taggen" og ny start. Burde ikke klippet fortsatt fra ny start og ikke noen sekunder til venstre (før) for ny start? Mener å huske at dette ikke var et problem i Studio 7 og 8.

  5. Hva har du for grafikk kort?

    Hvordan projekt jobber du med? HD eller SD?

    Hvilke effekter bruker du?

    Når du kjører preview og skal editere hører du da lyd?

     

    Har du prøvd å laste inn demo projektet i Studio 12 å sett om du har samme feilene da?

     

    Grafikkort: NVIDIA GeForce 8800 GT

    Prosjektet er i SD, ingen effekter bare inn/ut fade.

    Ingen lyd eller bilde, men scrubberen beveger seg.

    Demo prosjektet har ingen feil

     

    Har også et annet "problem" og legger ved en fil, kanskje du som kan Pinnacle kan fortelle meg om dette er en feil, eller bare skal være slik. Kanskje jeg må ringe pinnacle support også.

    Pinnacle_studio_12_error.wmv

  6. En normal 17 vil ikke ha problemer med dette. Han vil innse at han er for ung, og la være å prøve å bryte loven.

     

    En unormal 17 åring vil forsøke å bryte loven, bli tatt, og få en masse ubehageligheter på grunn av dum oppførsel.

     

    En 17 åring kan uansett reise til Løkken og ha det knall. Finnes masse pene damer der fortsatt.......

    God tur, husk nødvendig utstyr :whistle:

  7. Jeg har akkurat kjøpt ny harddisk og flyttet mine Pinnacle prosjekt og filer til den. Når jeg nå skal redigere får jeg bare svart skjerm i forhåndsvisningsvinduet. Når jeg dobbelklikker og får opp det to vinduene på venstre side (hva heter denne delen av Pinnacle på norsk?) virker forhåndsvinings vinduene (alle 3) Hvis jeg lager nye prosjekt er det ikke noe problem.

    Maskin: Intel Core Duo, 3 Ghz, 4 GB minne, Windows Vista Premium. Pinnacle 12.1

    Det var ingen problem med dette før jeg byttet disk.

     

    Har også et annet problem i Pinnacle, selv om Pinnacle sine eksperter sier det problemet ikke finnes. Hvis noen vil høre om det, gi en lyd så skal jeg fortelle.

  8. Svigers lurer på å bytte ut det delvis defetkt Pioneer anlegget. Han har sett på http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfi...oductTabcontent dette fra Elkjøp. Det har bare en HDMI kontakt og jeg er litt usikker på hvor mange han trenger. Hadde nok vært bedre med to. Planen er å koble forsterkeren direkte i TV med HDMI. Hvis han da senere skaffer en HD turen fra f.eks Canal Digital, hvordan skal den kobles for best lyd/bilde ?

    Noen som kan anbefale rimelige (2000- 4000) hjemmekinoanlegg. ?

  9. Hvilke reklamasjonsvilkår? Greit at man kan returnere produkt til nettbutikker, men hvem betaler returfrakten ? Jeg synes det er greit å ha en person i butikk å forholde seg til. Også enklere å klage til et ansikt, og ikke et tlf. nummer. Er også så utolmodig at har jeg bestemt meg for å kjøpe et produkt vil jeg ha det i går. Å vente på postmannen er ikke gøy....

  10. Har shoppet Samsung LE40A556 hos Elkjøp. Er veldig fornøyd så langt, men skulle gjerne calibrert ? skjermen litt. Er det noen som har denne tv'en, og som har noen innstillinger jeg kan forsøke. Rommet er for det meste mørkt/halvmørkt, uten direkte sollys på skjerm. Mulig å dempe alt lys, slik at det blir mørkt. Kjøpte tv i butikk til nettpris....

  11. Det stemmer at det er samme TV med forskjellig design. 556 har sidemonterte høyttalere, mens 557 har undrliggende om jeg ikke husker feil.

     

    Generelt sett bør du være obs på at det andt siste tallet på Samsungmodeller kan indikere spesifikasjonsavvik. A566 har f.eks MPEG-4 dekoder.

    MPEG4 trenger jeg ikke. Dreamboksen fikser det meste. Risk-TV kan pakke sammen. Da skal jeg sjekke 556 i morgen. Elkjøp har 556 til 7490,Elprice selger 557 til 9990. Hvis det er samme tv er det bra prisforskjell. Ser også at 556 bare har en scart, 557 har to og støtter 24p real movie, som jeg ikke aner hva er.

  12. Bare et lite innslag til trådstarter. På tre meters avstand med 40" vil du få ganske god utnyttelse av hd ready (men ikke 100%). Full HD vil du da ikke merke i det hele tatt.

     

    Alastor: Min erfaring fra de Elkjøpene jeg har vært på er at de er gode hvis man vet hva man skal ha og har fått god informasjon om de forskjellige valgene man har fra en bedre kilde. Jeg er rimelig kompetent innenfor data og elektronikk og jeg legger ofte merke til dårlig kunnskap hos elkjøp ansatte. Er klart at det finnes unntak, men det er det jeg har sett iallefall. Har vært borti alt mulig rart på elkjøp.. alt i fra en selger som prøvde å prakke Vista Ultimate på bestemoren min sin laptop med 512mb ram til en i pc-servicen som påstod at om jeg innstallerte et annet OS på maskina gjaldt ikke garantien lengre.

     

    Ok. Hvis jeg har forstått dette noenlunde riktig er det ikke behov for Full HD, og vil aldri bli det. Eller trenger jeg Full HD for å se HD kanaler når den tid kommer. (Jeg kan ikke kjøpe nytt tv annenhvert år....) Jeg har en 32" Toshiba 32C3000P. Regner med at uansett hav jeg kjøper av nyere tv'er vil det være bedre enn den. Jeg har ikke HDMI utgang på Dreamboxen eller surroundanlegget, så det blir Scart og/eller Composit kabel. (Jeg hører en del skrike høyt av scartkabelen ?) Skulle gjerne hatt nyere anlegg, men det blir neste gang.

  13. Har funnet en Model på Elkjøp som heter TH42PX8EA. Er det den samme ? Har hørt at butikkene ofte legger til egne bokstaver på slutten av modelnavnet, slik at det blir umulig å "finne samme produkt billigere". Har opplevd det samme med DV kamera, der en butikk hevdet at de solgte en bedre utgave av et kamera. Bare løgn. Ser at Elprice og Expert har PX80 til en bra pris. Jeg må nok seriøst vurdere Plasma....

×
×
  • Opprett ny...