Gå til innhold

ocee

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ocee

  1. Tenk om hardware.no faktisk kunne satt seg inn i hva bitcoin er og hvor viktig denne teknologien faktisk kan bli fremover.

     

    Bitcoin kursen er ekstremt lite interessant. 1 bitcoin = 1 bitcoin.

     

    Og å kalle bitcoin for en valuta er feil. Å fungere som en valuta er bare en liten del av potensialet til bitcoin protokollen.

    • Liker 1
  2.  

     

    Bullshit. Straight up bullshit. Kanskje slutte å snakke om ting du tydeligvis ikke skjønner? Or better yet, educate yourself.

     

    Er veldig åpen for å diskutere bitcoins, men er møkkalei av av at nesten samtlige som kritiserer viser en total mangel på kunnskap om emnet.

    Men da kan jo du, med din fantastiske kunnskap om dette informere meg.

     

    Jeg betaler 20 bitcoins til deg som du mottar. Denne transaksjonen "kanselleres", slik at jeg får tilbake mine 20 bitcoins mens du fortsatt også beholder 20 bitcoins. Ifölge all historikk ser det ut som at transaksjonen aldri fant sted.

     

    Jeg bruker deretter 20 bitcoins igjen, og gjör det samme. Jeg har nettopp betalt 40 bitcoins, mens sitter fortsatt igjen med mine 20.

     

    Hvordan er dette ikke et problem for bitcoins sin troverdighet? Og hvor kom de 40 som jeg nettopp har betalt ut fra?

     

    Det er nemlig den sårbarheten MtGox ble utsatt for. Og nei, det er ikke kun MtGox sin feil. Bitcoins utviklere har visst om denne svakheten lenge.

    Du har overhode ikkje peiling på det du skriver om. Og det var på ingen måte det som skjedde med mtgox.

  3.  

     

    Jeg henger ikke etter. :)

    Utsagnet er ikke basert på den "trøblete" starten til goldcoin, men på status per i dag.

    Goldcoin har da økt vesentlig i det siste, når jeg kjøpte for ca 1 måned siden kjøpte jeg på 0.008 nå har den verdi på 0.07 i dette øyeblikk, den vil jo bare fortsette opp. Når den var på topp hadde jeg tjent 10000 på den :)

    Men for all del er sikkert andre som er bedre å satse på! :)

    Nice. Fin avkastning. :)

    Men blir overasket hvis gld coin overlever 2014.

  4. Hadde vert veldig vesentlig å ta med hva som er annerledes med "Utgravingsprosessen" (lol) på Peercoin. Peercoin bruker en blanding av POW - proof of work (blir benyttet av de andre coinsa her, bortsett frå ripple som ikke er en coin, men premined scam) og POS - proof of stake. Med POS "miner" du med coinsa du har i walleten. Det fungerer i teorien sånn at du får 1% årlig rente på coinsa du allerede har. POS krever mindre resurser enn POW og derfor mer energieffektiv i tillegg til å at det sikrer nettverket. Peercoin er mitt soleklare valg for å investere i nå long term.

  5. HEI

     

    Eg har for tida ein SMC7004ABR V.2 Ruter med fire porter og printserver. Den bruker eg til å dele internett og det er to maskiner kobla til den. Men problemet er at denne ruteren står på loftet, og at lillebroren min som har rom i kjellaren skal ha seg pc.

     

    Er det då mulig å kjøpe et accesspunkt som kan koblast til den ruteren vi allerede har? Eller må vi kjøpe en ny trådløs ruter, og kan denne i tilfelle koblast til den vi har?

     

    Har lett en god etter dette både her på forumet og på andre sider, men har ikkje funne ut noke...

×
×
  • Opprett ny...