Gå til innhold

Kenney87

Medlemmer
  • Innlegg

    205
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kenney87

  1. Kan hende det er tatt opp før men fant ikke via søk;

     

    Hvis noen ringer meg mens jeg spiller musikk eller ett spill, så spilles lyden fra musikken/spillet av samtidig som samtalen pågår. Dette er jo et software-problem og da regner jeg med at det ikke bare er jeg som opplever det, eller? Veldig irriterende, og får jo ikke lukka spill eller pauset musikken når anropsskjermen kommer opp (før jeg har svart)...

     

    Jeg har også dette problemet som er mildt sagt frustrerende når man får en telefon.

     

    Har også problemet med at f.eks spotify ved bluetooth streaming fortsetter på full styrke på telefonens høyttaler når jeg skrur av tenninga på bilen....

    • Liker 1
  2. Er det noen her som har sånn "Yellow tint" som kan legge mobilen ved siden av en annen mobil med AMOLED skjerm og ta bilde av de for å sammenligne fargene på skjermen?

     

    Jeg hadde en post tidligere i tråden , vet ikke om du så den? Det var sammenlignet med en IPS panel dog...

     

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1687217&page=48&&do=findComment&comment=22905551

  3.  

    Da har jeg tatt i bruk min 64gb etter å ha returnet 32gb til dustin. Kan ihvertfall si at hvitfargen er betraktelig bedre på den nye jeg har fått fra google store :) Det må være stor forskjell på amoled panelene de putter i telefonene! Min nye 64gb har produksjonsdato 12.11.2015. Anbefaler alle som sliter med mye gulskjær / rosa hue å ta kontakt der de kjøpte telefonen.

    Det er godt å høre. Håper sjukt at jeg slipper å sende tilbake fler enn én...

     

     

    Ja jeg var litt nervøs når jeg pakka opp om skjermen var samme som siste men det var den heldigvis ikke :) Er VELDIG fornøyd med min 64GB alu. Kan melde om at doze også fungerte bra første natta, det gjorde den ikke på den første nexus 6p'n jeg fikk uten at jeg har rørt noen settings av noe slag på begge to ( Wifi og 4g på. Bt av )

  4. Da har jeg tatt i bruk min 64gb etter å ha returnet 32gb til dustin. Kan ihvertfall si at hvitfargen er betraktelig bedre på den nye jeg har fått fra google store :)  Det må være stor forskjell på amoled panelene de putter i telefonene! Min nye 64gb har produksjonsdato 12.11.2015. Anbefaler alle som sliter med mye gulskjær / rosa hue å ta kontakt der de kjøpte telefonen.

  5.  

     

    Nå står det at DHL venter på instruks fra avsender, før de sender den videre fra København, noen som vet hva det skal bety?

    Samme står hos meg... Skjønner ikke helt meningen med det?

    Vi er på samme bil hele gjengen altså :)

     

    Det står også at sendingen ikke rakk den planlagte avgangen fra København, så kanskje det bare betyr at det ble forsinket til i dag. Vi får se!

     

    Håper innholdet i denne posten ikke var for "iPhone"... Det ville ha vært pinlig.

     

     

    *iphonehysteri* Ikke alle er i samme bil :ninja: Rart at ikke min ble med

     

     

    onsdag, November 25, 2015 Sted Tid Kolli 2 Håndtert i EINDHOVEN - NETHERLANDS, THE EINDHOVEN - NETHERLANDS, THE 00:22

     

    tirsdag, November 24, 2015 Sted Tid Kolli 1 Forsendelse hentet EINDHOVEN - NETHERLANDS, THE 00:00

  6. Angående yellow tint så lastet jeg ned appen screen adjuster og satte fargen blue på 9. Da ble det hvite hvitere faktisk.

    Er det slik og forstå da at det er software / kalibrering av skjermen som er årsaken til at telefonen viser hvit litt dårligere. Altså at det ikke er hardware feil. Synes jeg leste noe slikt på et utenlandsk forum.. 

     

    Er det noen andre her som bruker noen tilsvarende app som screen adjuster? 

     

    Jeg fikk også bedre skjerm av å laste ned app som man kunne endre blue på. Men ser jo ut som flere har fått ny enhet der yellow tint var langt mindre synlig :)  Satser derfor heller på angrerett og ny fra Google store!

  7.  

     

    Hvem er det som har valgt å benytte seg av angreretten hos Dustin for så å kjøpe via Google Store? Usikker på hva jeg skal... Beholde den jeg har eller sende den i retur...

    VELDIG usikker på akkurat det samme. Treng vel egentleg ikkje meir minne, men verkar "tryggare" å kjøpe gjennom Play.
    Tenker det samme selv. Snakket med Dustin i dag og de kunne tilby gratis frakt ved eventuell retur av telefonen. Tenkte kanskje å avvente til jeg får svar fra Google angående saken jeg har gående med dem om tilbehøret jeg bestilte, men ser allerede nå at 64 GB Aluminium er utsolgt... Trenger heller ikke mer plass egentlig. Fordelene ved å bestille via Google Store er jo som du sier mer trygghet og en billigere pris. :)

     

     

    Fikk du dekket frakt ved angrefrist?

  8. Angående oransje skjær å "pink hue" i skjermen så leste jeg meg opp 20 sider på XDA samt sett en god del video og bilder. Det viste seg at det var ikke bare var fordi skjermen var amoled og ikke IPS. Det var flere som hadde fått RMA på dette å fikk ny tlf med langt bedre hvit gjengivelse. Tok angrerett på den jeg bestilte hos dustin delvis på grunn av det samt at jeg også ville handle på google store.

×
×
  • Opprett ny...