Gå til innhold

Tannpirkeren

Medlemmer
  • Innlegg

    1 886
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tannpirkeren

  1. Problemet er at "spillere", altså de som har spilt i mange år, merker forskjellen på trådløs og trådet mus. Det sier seg nesten selv at man kan oppleve variabel respons med tanke på datamaskinens oppgaver til enhver tid.... nedlasting, ditt og datt, så går det utover ytelsen til den trådløse forbindelsen. Men til VG nett passer den kanskje fint, og hardware.no :)

     

    Jeg har hatt NAOS 5000, og problemet med den var at man måtte trekke ut usb-pluggen med jevne mellomrom fordi den klikket i win7/win8. Når man plugget den inn på nytt fungerte den igjen. Musen er inte sjuk, den er svensk :wee:

  2. Med tanke på at PS4 er en konsoll med middelklasse hardware, blir det ikke noe kjøp for min del. Jeg bruker i dag PS3 håndkontrolleren på PC og merker ikke noe spillbruker-grensesnitt forskjeller. Fordelen med PC er bedre grafikk, billigere spill og kortere loade-tider. Bør vel legge til at jeg kjøper PC-versjoner av spill som også er utgitt på Xbox og at PS3 kontrolleren emulerer Xbox 360 kontrolleren som disse spillene jo har innebygd støtte for.

     

    Jeg tror PS4 får en mye kortere levetid enn PS3 da jeg mener å huske at PS3 hadde svært god hardware da den ble sluppet. Rett meg hvis jeg tar feil.

     

    Det er trist å tenke på at PS4/XB1 skal sette standarden for fremtidens spill. Men de har nok gjort det slik mye på grunn av utsalgsprisen vil jeg tro.

  3. Det er ikke noen krise å vente til i morgen, men neste gang det skal forhåndsbestilles noe, så bestiller jeg fra en butikk som er konkurransedyktig og har rykte på seg å levere tidlig, hvert fall innen release.

     

    Det blir nok mye ekstra arbeid og tapte inntekter for Elkjøp. Jeg kommer til å bruke dagen på å more meg med å lese frustrerte kunders innlegg på FB-siden deres ;)

    • Liker 1
  4. Har fortsatt ikke fått det en gang. Og når mange har fått det i dag og ikke jeg føler jeg at eg nå får den 1 dag senere enn de som har fått statusen sendt i dag. Min er fortsatt under behandling!

     

    Samme med ordren min også. Bestilte hos Elkjøp i Juni.

     

    Angrer litt på at jeg ikke kjøpte på PSN i stedet, men jeg så det som viktig å ha en fysisk kopi. Hvorfor det var så viktig da, forstår jeg ikke i dag :p

  5.  

     

    Hm ja.. men synes det er rart flere fikk den sendt i dag tidlig og ikke folk som meg og deg, spesielt siden jeg bestilte i juni goddamn it!

     

    Vel, det fenomenet har jeg opplevd på flere forhåndsbestillinger, her på forumet. Det er ikke alle som snakker sant, så det tar jeg med en klype salt :wee:

     

    Jeg bestilte 25. Juni, sitter og frisker opp siden med jevne mellomrom. Status er fremdeles "Ligger til behandling".

×
×
  • Opprett ny...