Gå til innhold

Exazer

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exazer

  1. Ser at siste svar her nå er i Mai, men søkte litt på google og linken sendte meg til side 45 i denne tråden. Lest frem til hit. Tråden er riktignok 12 år gammel. 

     

    Tenkte jeg skulle dele min opplevelse. Tok både snitt i strengen og forhuden. Kort streng og litt stram forhud. Egentlig ingen store problemer, men oppsøkte legen allerede for vel 8-10 år siden og fikk en salve som hjalp en del, men nåværende fastlege anbefalte meg å fikse det ordentlig en gang for alle. 

     

    Da jeg har helseforsikring gitt dette ganske fort, operasjonen foregikk på Volvat i Oslo, veldig flink Kirurg/Urolog.

     

    Opererte mandag, det er nå søndag. Skal ta de dagene som betyr noe. 

     

    OPERASJONSDAGEN

    Satt litt og ventet, så kom sykepleier å hentet meg. Kledde av meg, la meg ned, hun vasket og gjorde klar. Fikk en mini-ereksjon når hun holdt på, men det har hun vel sett før. 

     

    Litt forsinket kom kirurgen inn og startet med å sette bedøvelsene. Både sykepleier og kirurg var veldig hyggelige og hensynstakende mtp min sprøyteskrekk. 

     

    Fikk da først 4 sprøyter i skaftet av penis. Selve stikket er ikke så værst, men litt ubehagelig det sekundet den er inn. Ble bedre etterhvert. Skulle da også ta strengen, og legen spurte om vi skulle bedøve der også, mtp min sprøyteskrekk. Jeg spør: Er det vondt? Hun var ærlig og sa; Ja, men det er vondere å skjære i den. Så jeg satt den, men måtte ha to forsøk, fordi jeg var ikke klar for at den var vondere enn de andre. Så lenge du er klar over at de to sekundene er lite behagelig så går det fint. Det er ikke direkte smertefull, men det svir litt, så du burde holde i noe så ikke du skvetter til. Fikk også en ekstra bedøvelse under seansen da jeg merket litt under syingen. Tok vell en 20-25 min totalt. Kirurgen gikk og sykepleieren gikk gjennom etterbehandlingen med meg. Det som irriterte meg litt var litt lite info, og at de la penis tilbake med forhud trukket tilbake, når den skulle være trukket frem... Så hadde den bakover i et døgn. Fikk med en liten "bolle" i trusa som gjorde at penis lå oppover, som var viktig første døgnet. Kjøpte deretter en krem på veien ut. Fikk ingen bandasje da de hadde dårlig erfaring med at de ble for stramme. Det har egentlig vært ganske greit å slippe. 

     

    HJEMKOMST

    Slapp da å dra forhuden tilbake for å urinere første døgnet da jeg trodde den skulle være tilbaketrukket. Kan komme blod ved de første gangene du tisser, hos meg kom det blod den første dagen, men da fra såret til strengen. Drypte litt ned i skåla, litt småstressa, men sluttet etter første døgnet. Lite smerter, men tok 2x500mg Paracet 4 ganger i døgnet for å forebygge, hehe. 

     

    DAG 2

    Kunne da slutte med denne "bollen", men gikk med den litt lenger fordi jeg syntes det var betryggende. Deretter hadde jeg kjøpt bind på forhånd som jeg hadde boxeren. Litt ubeghaglig å trekke forhud tilbake for å tisse, man venter lengst mulig med å tisse, men det gikk greit. 

     

    DAG 3

    Denne dagen skulle jeg begynne å rense morgen/kveld og ha på salven jeg kjøpte. Renset bare med en våt mesoft kompressbind eller hva det heter. Litt vanskelig å rense strengen, men går greit. Husk å vaske deg på henda hver gang du skal ta der uansett. Såret til strengen småblør litt ved rensing. Ubehagelig å bevege seg, Spess trapper og ut/inn av bil. Dusjing gikk fint, men trakk ikke forhuden tilbake i dusjen. 

     

    DAG 4

    Nå hadde jeg ferie, men kirurg mente jeg kunne gått på jobb i dag. Jeg ville bedt om 1-2 uker sykemelding hvis du har en jobb hvor du er mye i bevegelse. Ville tatt en uke uansett. 

     

    DAG 6

    Såret på forhuden har begynt å gro litt, mindre ubehag å dra forhuden tilbake nå, men såret der strengen var er fortsatt litt småblødende ved rensing. Bevegelse er litt bedre nå. 

     

    Noen andre som har litt info på grotid på strengen? 

     

    Mine tips:

    Skriv ned ting du lurer på.

    Spør om hvordan forhuden skal være.

    Spør hvordan du skal rense og hvor lenge ting kan blø og om du skal rense mer etter dag 9. Man skal rense og smøre i en uke fra dag 3. 

     

    Håper dette var nyttig. 

     

    Edit:

    (Anbefaler at du har noen med deg de første 4-5 dagene da det er vanskelig å dra på butikken, bevege seg mye osv.)

     

    Mange snakker om hovenhet. Jeg var bittelitt hoven dag 3-5, men veldig lite. Lite smerter generelt. 

×
×
  • Opprett ny...