Gå til innhold

Hind

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hind

  1. Hei!

     

    Kjøpte meg spillet i dag og jeg er storfornøyd! Jeg er den stolte eier av en Saab Aero som er lettere trimmet. Er ikke kommet så langt med å ta bilde ennå. Add meg til vennelista da, nicket er Renati. :)

     

    Mvh. Hind

  2. Hei.

     

    Jeg strever med å finne 1gb minnekort til den mobilen her..er det utsolgt over alt? står bare ubekreftet på alle webshop jeg har sjekka.

     

    Syntes det var en flopp av SE å lanser K800i uten dugende dekning av minnekort til den. Det er nesten at jeg vurderer å kvitte meg med min å gå til anskaffelse av Nokia N73.

     

    Mvh. Hind

  3. Heisann.

     

    Jeg vurderer å gi merca mi en facelift slik at den ligner en 98-2000 mod, men jeg vet ikke hva jeg trenger av støtfangere osv. og om det i det hele tatt er mulig. Er det noen som har gjort noe lignende? Og må jeg blakke meg totalt for å få det til? :)

     

    Grunnen til at jeg skal gjøre det er fordi jeg hadde en Riegerleppe i fronten som ble revet av i fart og nå ser det litt "ustelt" ut.

     

    Det er en 95 mod. C200 (W202) sedan jeg har.

     

    Takker for hjelp!

     

    Mvh. Hind

  4. Hei.

     

    Satt å surfa på nettet i går da nettet gikk ned, trudde jeg...så jeg sjekka på den andre pc'en om det var nett på den, noe det var.

     

    Så gikk inn i safemode å reinstallerte driverne til nettverkskortet (onboard ), restarta maskinen, men fortsatt ingen nett. Så da gikk jeg å sjekka i Ipconfig. Det var ikke oppgitt no adresse på "Connection-specific DNS suffix" og "Default Gateway".

     

    Jeg formaterte og reinstallerte winxp, men ingen forrandring. Maskinen er kobla opp mot en router (D-Link Di-604). Har prøvd å kobla maskinen direkte til kabelmodemet. uten resultat. Har prøvd å resette routern til fabrikkinnstillinger, heller uten resultat. Bytta kabler, ja har prøvd nesten alt.

     

    Noen som har en anelse om hva som kan være galt? er nettverkskortet gåen?

     

    Takker på forhånd

  5. takk for gode råd.

     

    Alt av innstillinger er som når jeg fikk hovedkortet, altså default.

    Har tatt flere torture tests i prime95, får fatal error etter noen sekunder, og har fysisk sjekka temperaturene på cpu og rambrikker. kjøleribba var bare lunken, og rambrikkene var så vidt varme.

     

    Jeg kom til å tenke på at jeg har flasha skjermkortet fra Geforce 5900 Ultra til 5950 Ultra, og klokka det til 5950 frekvenser, kan det være at det får for lite strøm? kjørte uten problemer på det forrige hovedkortet, i 4x AGP. kjøres nå i 8x.

     

    Bios er av nyeste release, samme med skjermkort og chipset.

     

    Jeg har også god luftstrøm i kabinettet.

     

    Nå har jeg bare lyst til å sende alt tilbake til databutikken.com og få pengene tilbake. :cry:

×
×
  • Opprett ny...