Gå til innhold

knutoh

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av knutoh

  1. Eg har høryt om ein slags "prøveversion" av windows som kan lastast ned gratis. Denne er slik at du bare brenn det på ein CD og booter med denne. Då starter ein slags Windows opp.

     

    Akkurat som "Skolelinux Knoppix" (Linux frå CD).

     

    Veit nokon kvar dette kan lastast ned?

  2. I dag skreiv eg ut ein artikkel på 15 sider. Men når dei var ferdig utskrivne oppdaga eg at programmen.no-logoen (som skal være vannmerke) ikkje blei vannmerke på min printer. Logoen la seg oppå og skulte teksten på kvar side!

     

    Dette gjer at eg aldri meir kjem til å skrive ut noko på programmer.no!!! mykje blekk og papir er ikkje akkurat gratis!!

     

    Men eg tippar kanskje at problemet ikkje hadde vore så stort dersom eg hadde stilt opp kvaliteten på printeren / satt Opera til ikkje å vise bileter ...

  3. Hei.

     

    Eg har innsett at eg må oppgradere minnet mitt litt. Hovudkortet mitt er AOpen AX 34 Pro II.

     

    Nå har eg to kort med denne beskrivelsen i Sisoft Sandra:

     

    BPB6662A 64MB 8x(4Mx16) SDRAM PC100-322-622 (CL3 up to 125MHz)(CL2 up to 83MHz)

     

     

    Eg har tenkt å kjøpe enten eit 512MB eller TO 256/280MB. Desse håper eg (men MÅ ikkje) at passer samtidig som eg bruker dei to gamle. (i og med at eg har fire plasser for minnebrikker).

     

    Veit nokon kva eg må kjøpe? Eg har svært lite erfaringer med minne så eg er svært redd for at eg kjøper noko som ikkje passer/fungerer. (Og kvifor eg ikkje bare går og snakker i ein butikk: Det finnes ingen IT-butikker på mils avstand.)

     

     

     

    Litt ekstraopplysninger:

     

    denne: http://www.psdata.no/pic/L92984.jpg brikka vil ikkje passe i nokon av socket'ane på mi maskin. Men denne: http://komplett.no/mlf/produkt/bilder/CDS/I220820.jpg ville ha passa sjølv om begge er SDRam. Grunnen er at det MÅ vere to hakk i kortet.

  4. 1) Veit nokon om eit svært enkelt tekstbehandlingsprogram til mobiltelefonar. (javaprog.)

     

    Sidan siemens m55 støtter javaprogammer tippar eg at programmet vil fungere dersom det er svært enkelt og ikkje basert på design.

     

    Det som programmet må kunne gjera er å opne, redigere og lagre .txt-filer som ligg i filsystemet.

     

    Eg kan ikkje finne anna enn Java SPEL rundt om kring på nettet. Er det ingen der ute som bruker mobilen til meir seriøse ting?

     

     

    2) Veit nokon om ein rss-lesar som fungerer på siemens m55?

     

     

    3) Kvaforein koplimator må eg bruke for å kompilere javaprogrammet for at dei skal fungere på mobiltelefonar? (Evt. siemens M55)

  5. Eg må ha muligheiten til å rezise bileter på apache-serveren (Win XP). Det skal eg gjere i PHP og må difor enten installere GD (som er eit ekstrabibiliotek til PHP for biletebehandling) eller ImageMagick (Som PHP og mange andre programmerings-språk kan bruke visst det er installert.).

     

    Veit nokon korleis eg installerer ein av dei tinga? (Helst IM).

  6. Det er bare eit stort minus med denne funksjonen... På NWF er det slik at du får svara på inlegget og i rss-lesaren slik:

     

    PHP: Kvifor er det slik

    PHP: re: Kvifor er det slik

     

    Det er ganske greit ettersom det då går ann å følge med på ALT i heile NWF utan å forlate rss-lesaren... Men ein må uansett forlate rss-lesaren for å svare på inlegg...

  7. Han seier jo at han HAR database men fatter ingen ting av det... Då må jo svaret være at han ikkje klarer å bruke database og dermed bruker textfiler...

     

    Men det hadde vore greit å veta om inlegga blir lagra i EI tekst-fil eller ei fil per inlegg...

     

    Det kan bli vanskelig visst alle inlegga er i ei fil utan at det er skreve som XML. Hadde det vore i XML-utgave hadde det bare vore å parse det heile med PHP

  8. Eg husker og som 5åring lagde eg eit programm (Med hjelp av storebroren min) som spelte melodien "Flåklypa" samt skreiv "Hei Bodil" og litt grafikk!

     

    Eg fant aldri ut ein metode for å køyre desse programma på utan via qbasic som fulgte med Win 3.11

     

    EDIT: Gratulera -Morten du har skreve 100 inlegg her i forumet!!!

×
×
  • Opprett ny...