Gå til innhold

HenL

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HenL

  1. Kjøpte limited edition i går :). Har ikke fått prøvd fullversjonen utover å se at de ikke fiksa brukergrensesnittet fra beta og at deathmatch-kartene er dårlige dog. Disse tingene vil forhåpentligvis bli fikset i patcher+brukerlagde kart, og selve spillet er veldig bra selv om jeg savner både shield gun og dodge-jumping(er nok i mindretall her blandt konkurranse-spillere+spillere som starta med ut99(dog jeg spilte det bare på lan)).

     

    Synes forresten det ser ganske idiotisk ut med høye settings, synes det ser bedre ut på lavere settings uten 21432131 unødvendige effekter(som bare kommer i veien uansett) og helt sinnsykt bruk av bloom..

  2. Soleis, bare få nye datorskiten opp å gå etter jobb idag så er det inn og hoppe rundt for å bedrive ablegøyer med svenskane :D

     

    Savner dog muligheten for å bytte nick uavhengig av login name *huttepå gamespy*

     

    Jepp, gamespy er noe dritt.. Verste er at jeg discer fra gamespy etter hvert eneste game, og da mister en alle settings. Dvs at mellom hvert game må jeg disconnecte, trykke noen melding om at jeg disca fra gamespy, logge inn igjen og reconnecte til serveren. Ofte jeg går glipp av starten, og om ikke så er det uansett veldig irriterende.

  3. Som sagt, det har kommet en fix, bare søk på epic forumet... Du må gjøre noe greier som tar 1 minutt for å innstallere, så laste ned ei oppdatert .exefil. Funker helt fint.

     

    Edit: siden jeg er sånn en kjernekar(!11) fant jeg det for deg\dere..

     

    WinXP 64 installer workaround

    1) Click on Start > Control Panel > Administrative Tools -> Local Security Policy

    2) Right click on Software Restriction Policies and select New Software Restriction Policies from the popup menu.

    3) Left click on Software Restriction Policies, right click on Enforcement, and select Properties from the popup menu.

    4) Under Apply software restriction policies to the following users: click All users except local administrators. Click the Apply and OK buttons - you should now be able to install the UT3 Demo

     

    We created a fix for the game not starting up on Windows XP 64 and Windows Server 2003 systems. This patch has not undergone the same amount of QA as the released demo so I strongly encourage to ONLY replace the UT3Demo.exe with the one from the patch if you are experiencing the "Modified executable code is not allowed" issue at startup.

     

    http://www.epicgames.com/download/UT3Demo-XP64-2K3.zip

     

    UT3Demo.exe md5sum: 9ac494f243bdd6d71c2d612d8d98fba3

     

    Siddis: http://www.esreality.com/?a=post&id=1457386

     

    Linux ut3 beta server!

  4. Spillet har helt ubruklige menyer. Er så soleklart at det er laget med tanke på at det skal være letter å manuvere med en gamepad. Selve designet er stygt og antall forskjellige forskjellige ting du kan stille på har sunket noe sinnsykt. Gi meg en ekte PC meny og ikke dette homo greiene her. Spillets gameplay var bra derimot.

     

    Enig i det minus idiotiske bruken av "homo greiene", men det er jo en beta så vi får håpe dem skjerper det inn. Spesielt sensitivity settings med slider i stedet for nummerverdi er helt idiotisk. Går ikke ann å finstille eller ha den under 1. Store problemer med bugs, ting blir ikke lagra, bruker my documents og en må være logga inn til gamespy(UGG!! :/) for at settings funker osv.

     

    Jeg likte UT2004 bedre enn UT1, så jeg liker ikke den økte gravitasjonen, manglende dodge jumping og shield gun og en del andre ting, men det virker fortsatt solid. Er en del bugs og problemer, men det kommer jo av at det er en beta.. Er ikke lenge igjen om de har tenkt å gi det ut i november eller iaf før jul dog.. Liker ikke at alt er så mørkt og dystert heller, men det hjalp litt å sette opp brightness.

     

    Forstår ikke hvorfor de nekter å inkludere brightskins og hitsounds.. Er jo essensielt til konkurransespill, og det er så mye mer gøy å spille med det selv når det bare er litt public-server-spilling..

  5. Hei, innstallerte akkurat xp 64bit på nye pcen. Logitech G5 med de nyeste 64bit xp-setpointdriverne(funker ikke uten logitech drivere heller, og prøvde gamle razer diamondbacken også uten hell).

     

    Har ikke hatt noen problemer før, men nå beveger muspekeren seg ca dobbelt så raskt i en retning som den motsatte.. Dvs høyre og venstre, opp og ned. Noen som har peiling på hva som er galt?

     

    Edit: Fikk fiksa ved å reinstallere logitechdriverne en gang til og bare bruke setpoint implementation, litt rart fordi det funket ikke sist jeg prøvde :p.

  6. Hei, skal kjøpe ny router og trenger litt hjelp.. Har hatt veldig dårlige erfaringer med routere jeg har hatt før..

     

    Prisklasse rundt 500kr, vanlig router, trådløs i tillegg er et pluss men ikke nødvendig. Kan være litt dyrere om det er verdt det.

     

    Har 25mbit-linje så den må tåle å bli kjørt en del. Skal også spille en del, så den må være helt stabil osv. Trenger ikke mer enn 4 porter.

×
×
  • Opprett ny...