Gå til innhold

Retrefry

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Retrefry

  1.  

     

    Nyhet fra Peugeot. Bensin og diesel biler som har maks rekkevidde på 340 kilometer. Men slapp helt av det går 2-3 minutt å fylle opp tanken.

    Det er bare halve sannheten for først må du kjøre innom en bensinstasjon og er du heldig at det er rett ukedag for lav drivstoffprisk kan det være kø ved pumpene og du må ut med rundt 750 kroner selv om du bare driver småkjøring.

    Med tilsvarende elbil der det bare drives lokalkjøring trenger man aldri å dra innom en fyllestasjon fordi man fyller hjemme over natta til en brøkdel av prisen.

    Så du trur at el-bil blir like billig å kjøre framover? La oss si at fossil bil blir

    helt borte, trur du staten sitter og ser på at de taper penger? At el-bil er billig bruke nu er bare midlertidig. Hvis man trur noe annet så er man naiv.

    Ta å sjekk hvor mye staten taper i året på grunn av el-bil fordeler.

    Mye grining her ser jeg :p

  2. Kommer dette som noe sjokk? Hva sjokkerer minst; at telefonene er av dårlig kvalitet eller at Samsung ikke erkjenner feil markedsføring og må sloss i mot? Dette er bare å forvente når man kjøper en telefon med asiatiske retningslinjer.

     

    I motsetning til all den elektronikken som produseres andre steder, mener du? :p Merkelig kommentar fra noen som enten ikke er klar over, eller ikke vil akseptere at det meste produseres i Asia...

    Disse flotte "retningslinjene" fra over dammen i USA du sikter til, hindret jo ikke engang Bend-gate :p Eller var det også produksjonsfeil ala Asia? :p

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...