Gå til innhold

BillyPilgrim3

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BillyPilgrim3

  1. VESA 100mm er riktig.

     

    ...men, sjekk dette bildet. Om man bruker type "slim"-veggbrakket som måler noe utover 100x100mm så kan man få problemer med at skruene evt. blir for korte...

     

    Kan bekrefte at boltene er litt korte, var i hvert fall det til braketten på mitt veggfeste. Hadde heldigvis andre bolter som passet. Hentet skjermen i Sverige og prisen ble 4400. Veldig fornøyd, merker at svartnivå og farger/oppløsning er bedre enn på SyncMaster 245B og endelig har jeg stabilt bilde i vertikalen (TN-skjermen var håpløs her).

  2. Takk for info Zealuu. Det er lysmodellen i DX10 som trekker ned fps til de grader. Med GTX260 OC (ikke SLI), Duo 3,2GHz, 1920x1200 og High settings fikk jeg 15-20 fps når jeg tråkket rundt med DX10.

     

    Endret dette til DX 9 (full dynamic lightning uten shader 3.0) og da spratt fps opp til 40-50.

     

    Det ser fortsatt veldig bra ut, så ingen grunn til å fortvile :-) DX10 krever tydeligvis for mye...

  3. Har nå kjapt testet nevnte spill som kom i posten i dag. Og det er visst ikke bare Crysis som krever sitt. Med Core 2 Duo klokket til 4,4 GHz og GTX260 klokket til 700/1500/2200 og 1920x1200 i oppløsning fikk jeg bare 22 fps når jeg vandrer rundt i en leir (uten AA). Dette var på high (maximum er neste og høyeste trinn). Kjører på Vista 64 og DX10-renderer.

     

    Interessant er det også at CPU stod til 75%, dvs. effektivt 6,6 GHz. Det er høyere enn hva Crysis krever. Ved standard CPU-hastighet er det nok best med quad her, men jeg har ikke testet hvor mye f.eks. 3GHz Duo påvirker fps.

     

    Positivt er at SLI skalerer veldig bra med nesten dobbel fps (med driver 177.79).

  4. Jada, har lest veiledningen, slik jeg skrev. Men spørsmålet som jeg fremdeles sitter igjen med er:

    Det står at når en setter inn kort nr 2, så skal en avbryte når windows spør etter drivere til kortet uten å forklare nærmere. Normal sett skal da dette bli stående som en ukjent enhet i Windows og ikke virke i det hele tatt.

    Poenget er at man avbryter Windows sin installasjon av driver og så starter installasjon av nye drivere f.eks. lastet ned fra http://www.nvidia.com/object/cuda_get.html. Du kan da velge å installere for alle kortene som dukker opp evnt. hoppe over det som står i maskinen fra før. Og under Settings for Display Properties utvides Windows til de nye displayene slik at disse finnes igjen i f.eks. Riva Tuner.

  5. http://www.tomshardware.com/forum/254540-3...ats-radeon-4870

     

    The current Geforcehttp://en.wikipedia.org/wiki/GeForce GTX 260 has 192 Shaders and it looks that the new one will have 216...The new card should be available at some point in September and it definitely wins over the Radeonhttp://en.wikipedia.org/wiki/Radeon 4870. That is the whole point and it looks like the new GTX 260 will end up around $50 more expensive than the current one.

     

    Hmmm. Blir det ikke mer spennende enn dette utover høsten?

  6. Noen kommentarer på foldingen min? (siste 24 timer var jeg uten nett)

     

    Folder med et 8800GTS 512 og begge kjernene på en AMD64X2 6000+ (3ghz) uklokket. Og begge kjernene på en AMD64X2 5000+

     

    http://folding.extremeoverclocking.com/use...s=&u=341387

     

    Jeg har samme kortet men bruker bare GPU-folding og Intel Core 2. Hos meg gir kortet 5000 poeng med shader lik 1625. Og du har omtrent 500 poeng ekstra. Skulle gjerne visst hva forskjellen blir med Intel og AMD ved GPU-folding (er det noen?).

  7. Billy:

    Ser du rocket deg bra opp på lista i går ;)

     

    Gled inn på 1. etter noen dager med null poeng. Alt for Norge :-) Dro på ferie og hadde et par maskiner i gang men så gikk strømadapteret til ruteren i stykker. Ingen nye arbeidspakker, he-he. Men maskinparken begynner å stabilisere seg og ligger nå litt over 40K ppd.

     

    Når det gjelder strømforsyning bruker jeg nå bare MIST. Utrolig greit å bare kople til nye kabler ved behov (spesielt PCI-E).

  8. NB!

    Ellers har de hatt store strømproblemer på hele "campus" siden sent i går kveld og de sliter med varme på serverrommet akkurat nå så det kan ta tid før vi får opp servere igjen.

     

    Har sendt og mottatt nye arbeidspakker noen timer nå, men på folding.extremeoverclocking.com registreres det ingenting. Mulig de har problemer eller at de ikke får hentet nye resultater fra FAH?

  9. Takk til alle som har bidratt med CPU-poeng over lang tid :-) GPU-poeng som jeg har mest av er kanskje å surfe på bølgen?

     

    Uansett, jeg så at Theo343 skrev at Vista hadde lavere CPU-forbruk enn XP. Og siden mine to GTX260 er ustabile prøvde jeg de på Vista 64. Det gjorde susen. CPU-forbruk på ett kort gikk ned fra 100% til 17% (3,16GHz). Det beste av alt er at det virker stabilt nå. Kan det ha vært CPU-lasten som gjorde at ting låste seg på XP på disse kortene?

     

    Et tips til andre i hvert fall: Virker det ikke på XP så prøv Vista om du har mulighet.

     

    Vista betyr også at du kan kjøre tre skjermkort på en duo-prosessor. På XP må du ha en quad til det.

  10. Hei

    Får gi lyd fra meg siden jeg nå bidrar til hardware.no sitt resultat. Har brukt tid på å få oppsettene mine stabile, men nå begynner det å hjelpe.

     

    Har en filserver som er oppgradert og som kjører 8800GTX, 8800GTS 512 og 8800GS. Ser at jeg bør bytte 8800GS med et kort som har 128 shadere lik de to andre. Den kjører med en Q6700 og med 3xGPU og 1xSMP kjører den inn 15000 PPD kontinuerlig.

     

    Så er det en kontormaskin med E6700 duo hvor det passet fint med to EVGA 8800GS. Disse er enspors, tar liten plass og overklokker lett. Kjekt når du skal ha plass til lydkort og annet. Til sammen blir det 8500 PPD på denne maskinen, men det blir jo ikke 24/7 som filserveren.

     

    Så er det en spillemaskin som har tatt mye tid. Det ser ikke ut til at GTX260 er så lett å håndtere spesielt når det er to kort i maskinen (hovedkortet er EVGA 780i). Med kun ett kort i maskinen er det stabilt men med to kort kommer UNSTABLE_MACHINE altfor ofte. Og det selv om det kjøres stock hastighet. Dukker opp etter en halv til en time. Prøvde et GTX260 på et P35-kort og det var ikke stabilt der heller. Har prøvd tre ulike kort. Og jeg har testet både systray- og konsollversjonen. Når det kjøres ett kort blir det 6700 PPD med shader til 1450.

     

    Er det noen her med erfaringer fra GTX200 og folding?

     

    Så til slutt. Litt konkurranseelement er det jo i dette, men det jeg synes er flott er at maskinparken kan brukes til noe som kan hjelpe andre og at det ikke bare står der mest på tomgang. Og så er det en utfording å få utstyret optimalt og håndtere kjøling. Og så er det moro med laget da. Statistikken på folding.extremeoverclocking.com er helt suveren.

     

    Litt stolt at vi har 37. plass nå :-)

  11. Sjekk prisen hos mamoz.no! Kroner 4450 er overraskende lavt.

    5065453[/snapback]

     

    Men ikke så lavt som 3.990,- :) (stinger sin link, og gitt at denne prisen er inkl. mva)

     

    Det er uansett ingen av de som har på lager ennå...

    5066693[/snapback]

     

    Beklager, trodde prisen var eks. mva siden den var så lav. Hvis itbshop.no leverer til 3.990 er det en utrolig god pris. :)

×
×
  • Opprett ny...