Gå til innhold

Margvesen

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Margvesen

  1.  

    Tyske forskere sier også at elbiler er de verste miljøsvina som fins.

     

    Du kan i dag få akkurat den forskningskonklusjonen du vil, bare du betaler.

     

    Alt som bruker strøm eller energi kan du i praksis manipulere sammen noen random stats og finne ut at de står for store utslipp. Det gjelder nokalt i hele verden. FUD kalles det.

     

    Skjønner.. så alt er bare en lek og ingen vet egentlig hva som foregår. Millioner av datamaskiner som miner non stop er bra og jeg ble bare revet med.. da får jeg takke for svaret ditt, slette bekymringspostene mine rundtomkring og trekke meg tilbake til apatien og den gryende eksistensielle nihilismen mens jeg fortrenger Facebook og andres avgjørelser om å forby BC reklamer på platformene deres etter rapporten kom.

     

    Jeg er visst bare forvirret ved design og skal slappe bedre av nå som jeg vet at alle ekspert rapporter er falsk, og nyhetsselskapene som publiserte artikler om det, ikke vet hva de driver med, og ukritisk bruker det i noe som ikke er politisk eller økonomisk motivert.

     

    Hvorfor stole på noen lenger....

    • Liker 5
  2. I 2018 kom det en rapport fra Tyskland som (copypaste inc) "ifølge beregninger foretatt av forskere ved Technische Universität München (TUM) bidrar strømforbruket i datamaskiner som utvinner bitcoin til utslipp av mellom 22 og 22,9 millioner tonn CO2 i året.

     

    Utslippet er dermed større enn det samlede utslippet fra Jordan, der det bor over 10 millioner mennesker, og nesten like høyt som fra Sri Lanka, der det bor langt over 20 millioner mennesker."

     

    Kan noen her med litt peiling fortelle meg hva som gjør Libra bedre for miljøet? Eller er hele klimakatastrofen faktisk bare er tull, skapt for å få monopol på verdensøkonomien?

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...