Gå til innhold

FeYtN

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FeYtN

  1. Ikke helt sikker på hva du mener her. Enten så kan den spille

    av MKV, eller så kan den ikke.

    Som oftest er det vel H264 som blir brukt sammen med MKV,

    så hvis det var det du lurte på, så kan Popcorn Hour A100

    spille av dette.

     

    Kan være jeg har misforstått systemet rundt matroska filene (MKV) Men mener at hvis man har en mpeg film men lyden separat kan du "pakke inn" dette i en MKV fil. Jeg lurer på om du har en spiller som kan spille denne mpeg filen og lyden som medfølger, at du da kan spille av MKV filen, selv om spilleren ikke kan åpne andre MKV filer.. Hvis du forstår hva jeg mener...

  2. Hmm.. Håper egentlig at det nesten går så dårlig som det kan gå med Vista av to enkle grunner...

     

    1. Hvis det går dårlig for MS tvinger det de til å lage noe som faktisk er bra, og ikke bare et operativ system som eter opp minnet ditt og er proppet med helt unyttige teite funksjoner.

     

    2. De som lager alle de forskjellige linuxene blir også "tvunget" til å lage en linux som sikter mer mot hjemmebrukere som ikke vet forskjellen på e-post og sms.

     

    3. (Dette er den siste og skjulte grunnen.)Det blir kanskje et mer realt og sundt konkurranse miljø som gagner oss forbrukere, etter at 1. og 2. er slått inn...

     

    Er jo lov å håpe..

  3. hva er spesielt med MKV ?

    får jo ikke spilt av det på en dvd spiller

     

    MKV er egentlig ikke et eget format, men heller en måte å pakke formater inn.. Og det gjør at de som er flink til sånt kan pakke inn og styre på med mange forskjellige formater, noe som gjør at de kan ta den beste lyden til de beste bildene.. Jeg er ingen ekspert på emnet, men mener at MKV kan tilby bedre lyd, for de som vil ha surround.

    Dessuten er det veldig mange av de filmene som er av HD kvalitet man finner på nettet som er i en MKV innpakning. Og derfor synest jeg det er greit med en spiller som du kan stole på at spiller det meste..

     

    Forresten, har hørdt at en mediespiller som kan spille alle de innpakkete formatene i en MKV innpakning kan da også spille av MKV filen... Noen som kan avkrefte eller bekrefte dette??

  4. Ingen MKV støtte. Ikke hdmi. Og ikke HD filmer generelt ser

    det ut som. Nei takk

     

    Tja, ser virkelig ut som om den kan spille 720p.. Spesielt siden det er nevnt i testen!

    Men tror heller ikke at den er så snill at den støtter alle innpakningsformater som mkv, og med det i tilleg til mangel på hdmi gjør den mye mindre attraktiv.

  5. Hmm, ser endelig ut som om jeg har funnet en duganes kandidat til skole/div pc.. Men jeg lurer litt på et par småting:

    Hvordan er pcen i forhold til å vise filmer i hd kvalitet (Vet du ikke trenger filmer med den oppløsningen på den skjermen, men er no den størrelsen jeg laster ned filmer i...)

    Om det trengs mye miksing og triksing for å få linux til å fungere på den, eller om det går i det hele tatt..

    Og om det er mulig å få noen faktiske mål på hele herligheten, tenkte jeg skulle visualisere hvor stor den egentlig er..

×
×
  • Opprett ny...