Gå til innhold

You&Me

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av You&Me

  1. Heisann. Jeg har nå fått et merkelig problem med tven. Byttet over til Movie-mode etter å ha sett at den da skrudde av DNIe. Vet ikke hva jeg syns var best, men det er forsåvidt irrelevant. Når jeg nå skulle bytte tilbake igjen, så er alle de andre modusene "ødelagt". Bildet flimrer fra svart hvitt, til rare farger, til andre rare farger, til normalt, til svart hvitt osv.

     

    Virker som om det er DNIe som går _fullstendig_ amok. Noen hørt noe om dette?

  2. Hei

     

    Fulgte oppskriften for oppdatering av TVen, men fikk feilmeldingen som vist i bildet. Hjelp?!?!?

     

    post-53614-1174930812_thumb.jpg

    8242905[/snapback]

     

    Etter at du har trykket connect skal du skru på tven. Står litt uklart i guiden tror jeg, skjønte det hvertfall ikke selv med en gang. Den bare står med status "Connecting..." uten at det skjer noe. Med en gang du skrur på tven så skal den klare å connecte. Hvis det ikke går så får du bare ringe Samsung og be dem komme å installere for deg. Nevnte til meg at de kunne gjøre det iaff.

  3. Har nå hatt min tv i ca en uke, og har fått et visst inntrykk. Aller først er det jo bare å si, som sagt av alle andre, at tven virkelig ser ut som en million dollar(evt kroner). Du finner vel ikke stort stiligere tver i dag. Bildekvaliteten er jeg også ekstremt fornøyd med. Har allerede fått ny firmware fra samsung, og med justscan (1:1 pixelmapping) over HDMI er det HELT sykt å se saker i 1080p.

     

    Sortnivået er ikke allverdens, men det er jo akkurat som forventet, og drar ikke stort ned. Alt i alt er jeg svært fornøyd. Skal sies at jeg enda ikke har prøvd tv-signaler, men det jeg bruker det uansett bare til film, medie-senter, og serier (via macbook). Lost i 720p ble også veldig overraskende bra. Det er litt uvandt å kunne telle porene i huden til alle skuespillerne.

  4. Dersom dere vil ha litt bedre kundeservice der dere handler tv'en, vil jeg anbefale å betale 1300,- mer og heller kjøpe den på www.bestbuy.no eller expert.

     

    Amentio.no har muligens Norges desidert dårligste kundeservice.

    Når du sender dem en mail så må du ikke belage deg på og få svar.

    Hvis du ringer kundeservice kan det ta flere timer før du kommer igjennom på telefonen.

    Dersom du returnerer et produkt kan du ikke være garantert å få igjen pengene.

     

     

    Men for all del, valget er deres :hmm:

    8188547[/snapback]

     

    At de er trege på å svare mail skal jeg gi deg. Men man kommer strengt tatt rimelig greit gjennom på telefon. Og all min kommunkasjon med Amentio (som jeg kjøpte tven gjennom) har vært aldeles strålende. At daglig leder selv kjørte tven ut til meg (fordi jeg bor i Trondheim, der amentio holder til) er heller ikke noe minus. Svært fornøyd!

  5. Oppdateringen er jo høyst aktuell for folk som skal koble til pcen, men jeg ble selv overrasket over hvor bra bildet ble også uten pixelmapping. Er jo bare å ringe samsung for å få oppdateringen, så ikke noe stress. Hittil er jeg meget fornøyd. Også er jo tven i seg selv ekstreemt lekker å se på.

     

    Tven er inne hos amentio.no, som også har god pris og god service!

  6. Bestilte den 8. februar, men grunnen til at jeg fikk den så tidlig var at Håvard kjørte den hjem til meg siden jeg bor i Trondheim! (Fast kunde hos amentio fremover :p)

     

    Også godt nytt til dere andre: Ringte Samsung Norge, og de har nå begynt å gi ut firmwaren (som ordner 1:1 pixelmapping via HDMI). Trengte bare å gi litt ymse info på 5 minutter, og kabel/cd/instruksjon er nå på vei i posten :D

  7. Fikk tak i amentio nå. Håvard sa at tvene skulle sendes fra sverige i dag (men ikke at de var sendt). Håper _virkelig_ at tvene er på vei.

     

    ..Men hvis flaksen min holder på som den har gjort nå så får jeg en kjedelig påske med det store grå 32" beistet mitt...

    8144969[/snapback]

     

    Hvis det ikke frister, så er du alltids velkommen til meg. Vi kan spille PS1 på min enormt stilige 27" CRT tv fra 90-tallet...

  8. Mye frem og tilbake her. Nå ble jeg oppringt av en annen hos Amentio som har mer med denne TV'en å gjøre (Håvard). Han kunne fortelle som du nevnte ovenfor Jimmith at de faktisk har fått tak i et parti fra sverige som skal være bekreftet i løpet av uka (eller tidlig neste uke). For meg som hadde bestilt 8. februar skulle jeg visst uten problem få en av disse som kommer nå. Amentio er faktisk de eneste i Norge som får inn denne tven på en stund :-)

     

    Håper alt dette stemmer.

  9. Jeg fikk en litt annen historie av Amentio. Ringte dem nå, og han jeg snakket med mente at de ikke hadde fått tak i noe gjennom andre importører. Det siste han kunne si nå var at de måtte vente på tver fra Norek og Itegra (eller noe sånt). Det eneste han visste var at de hadde forsøkt å få tak i en batch med tver gjennom expert i et annet land (tror jeg), men at det hadde gått skjeis.

     

    Nå begynner jeg å vippe mot Tatung 42"...

  10. De har vært vage, men slik jeg har forstått det skal vi kunne få mellomlegget. Jeg er ikke sikker, men selvom det i min sak bare er snakk om rundt 400 kr skal jeg kreve mellomlegget. Skulle bare mangle når vi nå har ventet på tven såå lenge, og vi kunne avbestilt og bestilt på nytt hver gang den har gått ned i pris.

  11. Hvor lenge siden er det du bestilte Jimmith? Høres jo ut som om dette er det samme som de snakket om til meg, men mener at han på telefonen sa at distributøren Norek skulle få inn denne uka. Når man sjekker hos norek så er det jo ikke vanskelig å se at det ikke kan stemme.

     

    Jeg bestilte 8. februar (opprinnelig 25. januar, men avbestilte førstegangen), håper virkelig at jeg er en av de som får tven i denne omgangen.

  12. Har bestilt denne tven for to måneder siden, og begynner å bli grundig lei av venting selv. Skal ringe Amentio og avbestille i morgen. Har dere noen gode forslag om hvilken tv jeg heller skal gå for i samme prisklasse? Har tenkt på Tatung men hører den skal være endel dårligere?

  13. Heisann. Mottok denne skjermen for ca 2 uker siden (rev 03). Er egentlig vanvittig fornøyd med kjøpet, skjermen i seg selv er absolutt så god som jeg hadde forventet. Det eneste problemet er at jeg ser ut til å oppleve begge de vanlige feilene fra rev 03;

     

    - Foten er skjev. Hvertfall snakk om 1-1.5cm forskjell i høyde på høyre og venstre. Dette er ikke noe stort problem, men er jo litt småirriterende.

    - Banding. Har ikke testet ordentlig, men syns det virker som om skjermen har et banding-problem. Hvor kan jeg få testet dette ordentlig?

     

    Jeg lar meg ikke irritere så mye over disse problemene, men det kan jo være greit å få en ny skjerm / få reparert det så lenge jeg har muligheten. Feilene skal jo åpenbart ikke være der, og om 1 år når nyforelskelsen har lagt seg så angrer jeg kanskje på at jeg ikke fikk det fikset (er vel vanskeligere å få sendt inn en skjerm pga slikt da).

     

    Hvor lenge vil jeg isåfall være uten skjerm? Dette er det eneste som holder meg fra å be om bytte/reparasjon. Hvis Dell kommer med ny skjerm direkte på døren og jeg slipper all "nedetid" så vil jeg selvsagt gjøre det.

     

    Mvh Sindre

  14. Bestilte skjermen 1. februar. På schenker sin pakkesporing har det hele tiden stått ETA 2007-02-05. Gledet meg til å få skjermen i går, så ringte for sikkerhetsskyld Dell for å høre om de visste når schenker pleide å levere osv. Da fikk jeg den "flotte" overraskelsen av at pakken ikke var inne i systemet i det hele tatt. Den har tydeligvis aldri blitt sendt. Bra dell! Har ringt til Schenker og del flere ganger i går og i dag, og har iiingen estimater om når skjermen faktisk vil komme.

  15. I dag har Amentio plutselig satt ned Samsung LCD-TV LE40F71B til 16229 kr. Tidligere i dag var prisen helt nede i 15800 kr (vet ikke hvorfor de har satt opp igjen). Men uansett hvordan man vrir og vender på det må da dette være et vanvittig godt kjøp? Den har ligget å vaket rundt 20k de siste ukene

     

    Tror dere at dette er en midlertidig prisnedgang og at det lønner seg å bestille den nå? Kommer ikke på lager før 01.02, men jeg er helt sikker på å kjøpe den hvis jeg får den til en slik pris.

     

    Burde man slå til eller vil de andre netshoppene følge etter? Ser PC Express også har satt den ned til 16600 kr.

  16. Heisann. Jeg skal nå (omsider) kjøpe meg en skikkelig tv. Jeg kan ikke nok om dette, og det er så mye man skal vurdere, at jeg tenkte det var greit å få hjelp her.

     

    Aller først er det jo spørsmål om hva slags type jeg bør ha. Både lcd og plasma har sine fordeler, og for meg er det temmelig vanskelig å velge. Dette er hva jeg kommer til å bruke tv'en til i rangert rekkefølge:

     

    1. Film (DVD, HDDVD osv)

    2. FrontRow (Windows Mediacenter-aktig interface for Mac)

    3. Pc (poker og liknende)

    4. Xbox

     

    Jeg vet at de aller fleste mener plasma er best for film. Av hva jeg har sett så må jeg si meg enig. Problemet er dette med innbrenning, og oppløsning. Jeg kan se for meg å ha FrontRow oppe i timesvis flere dager i uken, og da tror jeg at det vil bli et stort problem med innbrenning(?)

     

    Jeg vipper nok mot LCD, men isåfall 1080p, da det vel er mer fremtidsrettet, samt diggere oppløsning til pc-biten. Jeg kan forsåvidt brenne av alt fra 10k til 30k, men foretrekker å kjøpe noe som gir myye for pengene, og hvis nye/bedre teknologier er på vei inn så er det vel lite fornuftig å blåse 30k på en Pioneer 50" plasma akkurat nå?

     

    De det i utgangspunktet står mellom (Gi gjeerne flere tips/muligheter)

    LCD Samsung 40" 1080p

    LCD Tatung 42" 1080p

    PLASMA LG 50" 50PM1MA

    PLASMA Pioneer 42" PDP-4270XA

     

    Som sagt, hvis det er vanvittig verdi å gå opp 10k i pris så er jeg villig til det, men de fleste aktuelle alternativene flyter rundt 20k. Jeg heller aller mest mot Tatung-tven da den ser ut til å ha fått rimelig gode kritikker. Hvis jeg går får LCD, bør jeg velge den eller samsungen? Ser for meg at hvis man evt skal selge om 1-2 år så er det lettere å få en god pris for samsungen enn en tv som heter "Tatung"?

     

    Det viktigste er egentlig at den gir en god filmopplevelse, og at det er mulig å bruke pc på den osv uten at det blir problemer med innbrenning. Kanskje vanskelig å få i pose og sekk, men har dere noen råd?

     

    På forhånd takk for all hjelp.

×
×
  • Opprett ny...