Gå til innhold

#Pazuzu

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av #Pazuzu

  1. Nå stiller jeg spørmål om hvilket minnekort dette er. Kan da ikke være spesielt bra?

    6392609[/snapback]

     

    Jeg hentet mitt kamera i går, de var selvfølgelig fri for de minnebrikkene som skal følge med. Jeg la så hyggelig som mulig :hrm: frem hva jeg mente om at de ikke kunne levere brikken før om en uke, når dette til og med var annonsert stort i elkjøpavisa... og fikk en SanDisk Ultra II 2 gb. for kr. 1,- :yes:

  2. Da er det i boks, det er jo greit å vente på minnekort i en uke for en slik pris der du sparer ca. 1000 kr.  :hmm: I mellomtiden kan man bestille gratis minnekort fra Canon's hjemmeside der de deler ut alle Canon brukere gratis minnekort.  :w00t:

    6392597[/snapback]

     

    Hvor på Canons hjemmesider finner du det?

     

    Hvor har du forøvrig bestillt ditt kamera fra om jeg får lov å spørre pent? :)

    Finner bare et tilgjenglig kamera på hele østlandet!

  3. Rembrandt:

    Ja, du finner tilbudet i Elkjøp-avisa med annonsegaranti.

     

    2gb minnekort kr. 1,- ved kjøp av EOS 350dkit til kr. 5995,-.

     

    Men det er mer eller mindre umulig å oppdrive det kameraet akkurat nå. Canon har visst litt leveringsproblemer. Kansje ikke så rart da de har hatt en vanvittig etterspørsel. Flere av butikkene har over 60 kameraer i backorder - pr. butikk! Kameraene som de ulike butikkene hadde inne ble revet bort mandag. Har ringt 6 elkjøp i Oslo området og klarte til slutt å reservere et som visstnok skal kunne leveres i morgen.

     

     

    oivind_dahle:

    Er det noe jeg er redd for er det akkurat det, størrelsen! Det er av og til størrelsen det kommer an på. Litt skummelt å kjøpe dette kameraet usett. Får stole på alle reviews'ene, der de fleste konkluderer med at det er lite men du venner deg til størrelsen. Det har vel sine praktiske sider det å, lettere å ta med, tar mindre plass... Kansje er batterigrep løsningen etterhvert. Flotte bilder du har tatt med D70, er litt for dyrt kamera for meg desverre.

     

    SirMaximus:

    Mange skryter av at det er lite støy på 350d, får håpe det stemmer! Vanskelig å vurdere utifra bilder fra reviews. Enten er det Canons egne bilder som ser fantastiske ut, eller middelmådige bilder tatt av reviewere. Skulle likt å se noen ubehandlede "kontrast-bilder" hvitt til svart / farge til svart. Brå kontraster og overganger.

  4. Interessant diskusjon.

     

    Har selv bestillt et CANON EOS350DKIT og 2 gb minnebrikke for kr. 5996,- fra Elkjøp. Ettersom pris er avgjørende og jeg trenger kameraet allerede førstkommende helg, håper jeg å ha foretatt et riktig valg.

     

    Har lest et dusin tester siste 2 døgn og konkluderer med at omtalte kameraer i denne tråden er mer eller mindre likeverdige med sine ulike styrker/svakheter. Selv om 350D ser (føles?) mer plastikk ut, omtales det overalt som et godt konstruert kamerahus, i sin prisklasse, og tåler en støyt ++.

     

    Er derimot mye mer usikker på om det er for lite i størrelse? Jeg er mann med "normale" hender, håper ikke kameraet er så lite at det kan komme til å hemme arbeidslysten med fotografering!

     

    Men, en annen ting, jeg kommer primært til å bruke kameraet innendørs til portrett og produkt fotografering. Jeg ser for meg at det blir mange bilder hvor jeg ønsker mørke bakgrunner og dermed ofte sterke kontraster og overganger fra helt svart til helt hvitt. Jeg hater digital støy i bildene, da mener jeg blå, røde, grønne pixler i overgangen mørk - lys.

    - Tror dere dette kan være et problem med et kamera i denne klassen?

     

    Finner lite eksempler på "kontrastbilder" i tester av 350d.

     

    Regner med at kit-objektivet også er uegnet i lengden for mitt formål og ser for meg at et "fast" lysvennlig objektiv vil kjøpes inn når økonomien tillater det. Jeg ønsker et objektiv som matcher dette kameraet og som best mulig utnytter tilgjenglig lys, gir skarpest mulig bilder (A3), og er velegnet til fotografering av objekter i størrelse 160-200cm på maks 3 meters avstand. Hvilket objektiv anbefales? Må tenke litt økonomi her å!

     

    Helt tilslutt, slenger på et ønske om anbefaling av rimelig lysutstyr for portrettfotografering? Spotter, lys med filterholder, paraplyer, softbokser etc? Anbefalte websiter, forum, butikker, bruktmarked?

     

    Takk for alle tips!

  5. Da er min ankommet og montert. Hva kan man si... Frister å bruke de mest positive adjektiver om dette panelet. God plass er det i hvertfall bare å slå fast! Jeg trodde jeg hadde maskin nok til å drive spill flytende i 1920 x 1200, men den gang ei - mye vil ha mer. 3700+, 1 gb Corsair xms3500@2225, raptor og 7800 gtx holder knapt. HL2 flyter ok, FarCry lagger av og til såpass mye at det er forstyrrende, men 1:1 nedskalering ser ut til å funke bra. Jeg har et sli spor ledig, skal jeg virkelig... Huff.

     

    Friheten er nettleser + trillian + winamp m/playlist + putty åpen i ett bilde og enda ledig plass. Funker det.

     

    Ingen døde pixler

    Ingen skjemmende høyfrekvent lyd (sålangt)

    Perfekt jevt baklys

    Ingen lagging (som tidligere nevnt i tråden)

    Puuuh!

  6. Hvordan er det å game på 2405?  Går det bra med lavere oppløsninger, ser det bra ut?  Blir skjermen nærmest FOR stor?  Er 2005 et bedre valg hvis man skal spille og?

    5491817[/snapback]

     

    Det var egentlig en 2005 jeg var tenkt å kjøpe, har hatt en tilsvarende skjerm til test hjemme nå og kommer frem til at 1680x1050 på 20" er velegnet til å spille med og for å se film, men det blir for høy oppløsning på en så liten skjerm i alle andre sammenhenger. Jeg tok meg alt for ofte i å sitte å myse til at jeg ville beholde skjermen. Opera har vært redningen sålangt når det gjelder web, 1680x1050 @ 20" + 130% zoom i Opera funker! Men det er ikke optimalt.

     

    2405 tror jeg er den mest optimale skjermen tilgjenglig etter mine kriterier om man har råd til å betale 8-10 k. Jeg har lest mengder av reviews og fornøyde 2405 eiere som bare har gode erfaringer med å spille med denne skjermen. Noen sier det tar en dag eller 2 å venne seg til så stort bilde, noen har økt avstand noe mellom skjerm og der en sitter for å optimalisere spillopplevelsen. Ghosting er visstnok ikke noe problem på dette panelet så alt ligger til rette for spilling så lenge du har maskinvaren i orden.

     

    Under forutsetning av at man får en skjerm uten defekter (høyfrekvent lyd, ujevnt baklys, døde piksler, lagging), og at man har en kraftig nok PC - bør denne skjermen være så nære som man kommer en optimal LCD for film, spill, surfing & mail. ----> Og det meste annet med unntak av digitale grafiske korrekturer eller annet med krav om "grafisk nøyaktighet" til farger.

     

    - Dette ut ifra hva jeg har lest av reviews og i forum om skjermen den siste uka. Håper jeg ikke blir skuffet! 4 dager igjen ;-)

  7. for ADSL-linjen min klarer maks 2,5 Mbit.

    Hvis ADSL linjen din bare klarer det, man du vel rett og slett drite i ADSL2+, blir neppe noen hastighet å snakke om uansett. Vil tippe du maxer ut på ca. 7mbit på ADSL2+ (regnet ut i fra den prosentsatsen som var nevt over her ;-) )

    5287708[/snapback]

    På NGT sa de 8-10. Uansett er det ganske mye bedre enn 2,5, men det er jo helt klart et argument for å bytte til UPC. Problemet er at NGT alltid bare virker, og i tillegg har de ikke regler mot å sette opp server.

    5295286[/snapback]

     

    Kan ikke se noen god grunn til å ikke bytte over til UPC. Jeg hadde firstmile 5000/640 ADSL tidligere og byttet til UPC 26000/1500 til samme pris da firstmile ble slukt av NGT. UPC fungerer ypperlig med god ping og gode nedlast hastigheter. Oppkobling mot optimaliserte og lokale servere gir max nedlast med 25-26 mbit ned og 1,3-1,5 opp singelthreaded. Mot servere med mer trafikk eller som er lokalisert langt unna f.eks. USA, makser jeg linja multithreaded med ca. 30-50 tråder. Jeg kjører selv server, men ikke på port 80 som muligens er sperret, men det kan enkelt omgåes med bla. easydns.com. I en kortere periode i høst var det trøbbel med linjene mot USA fra UPC nettet men det fungerer helt fint nå.

  8. Jeg er imponert! Genialt Skrue, genialt! Så bra at du vier så mye tid og kreativitet i hobbyen din, og ikkeminst at du innvier omverden i prosessen!

     

    Jeg er selv "nyfødt" innen vannkjølings-verden, har i kveld installert mitt første vannverk, Zalman Reserator 1 Plus, på et Asus A8N-Sli Premium/3700+/7800gtx. Er veldig fornøyd med resultatet da målet var å redusere dB. Den vifta på 7800gtx kortet holdt på å ta livet av meg. Har tidligere brukt en del tid på kabinettet bla. med å isolere det med støydempende matter og erstattet kabinett-vifter med Pabst 12dB. Må si at vannkjølingsettet gjorde susen, eller rettere sagt - fjernet den...

     

    Selv om de fleste i denne tråden mest sannsynlig har overklokking som formål med vannkjølingen, må jeg allikevel snakke varmt om Reseratoren. Den er nesten lydløs og kjøler overraskende bra! Etter en runde f.e.a.r er temperatur på CPU 33-35 grader og skjermkort 35-38 grader. GPU er kjører med en lett overklokking til 490Mhz/1,32Ghz. Idle (akkurat nå) ligger CPU på 31 grader og GPU på ca. 29 grader. Temp, idle og med last, er en god del lavere en temp med vifter.

     

    Konklusjonen min er at dette gir mersmak. Jeg lever av å drifte/supportere/selge -datamaskiner/-nettverk/-tjenester og tror jeg rett å slett må la meg inspirere av denne og lignende tråder til å bidra til å bringe vannkjøling til folket! Leve entusiasmen! ::monkeydancing::

     

    Vet ikke om jeg får tildelt noen ekstra credits fordi jeg er vannmann men... dette skal jeg uansett dukke dypere i... ;-)

  9. Det kan se ut som Acer AL2416W bare kommer med VGA DSUB desverre, og da med bare en inngang, noe som kansje også forklarer prisen. Du finner forøvrig en test av den på www.hardware.fr - bruk google for å oversette fra fransk.

     

    Edit: bug

  10. Dem sliter jo med hastighetsproblemer for tida har jeg hørt, så det kan jo hende det er grunnen..

     

    Ellers så synes jeg ike din traceroute eller ping ser så gal ut. I underkant av 200 ms mot USA er ikke så altfor ille.

    200 ms ping er vel kansje ikke så galt (selv om også responstiden var bedre for en drøy uke siden, det er båndbredden UPC sliter med og pakketap:

     

    HOST LOSS RCVD SENT BEST AVG WORST

    no-oslxxx-xxx.aorta.net 10% 9 10 203.76 206.61 226.99

    cm-xxx.xxx.xxx.xxx.chello.no 10% 9 10 204.02 204.38 204.66

    cm-xxx.xxx.xxx.xxx.chello.no 10% 9 10 212.25 222.21 241.00

     

    En reduksjon av hastighet med over 90% i en uke mener jeg er grunn nok til å reagere på - mot et så ressurssterkt selskap som UPC.

  11. Så kjiiipt!!

     

    Nå må det skje noe! Det er ikke til å leve med så lave hastigheter... Har snakket med 2 andre som har upc, henholdsvis 2 og 4 mbit, de sliter også med downloads fra utlandet. Jeg bor forøvrig i Oslo jeg også. Det som er latterlig er at UPC påstår at dette er nytt for dem når jeg ringte support for noen dager siden, DET setter jeg ikke pris på, regner med at det bare er bullshit - de har nok fullstendig oversikt over trafikkflyten i nettet sitt. UPC har nok systemer som fanger opp slike bottlenecs ganske raskt - regner forøvrig med alle i regionen (eller hele landet) har samme problem og at mange har kontaktet UPC.

     

    Når jeg tester mot UIO makser jeg linja, så det er nok en eller annen router mellom her og verden som svikter oss...

     

    Håper de får orden på det snarest!

  12. Er det flere som den siste uka har opplevd at hastigheten mot utlandet, og da spesiellt mot USA er ufattelig lave?

     

    Som kunde hos UPC har forbindelsen mot bla. Easynews fungert mer eller mindre utmerket inntil nylig. Mandag eller tirsdag (19-20.09.05) falt max-hastigheten mot nevnte servere fra et gjennomsnitt på mellom 2600k og 3100k (20-25 mbit) ned til 200k-400k (1600-3400 mbit) – dette er MAX hastighet ved multithreaded nedlastning (over 30 tråder) – Max med kun 1 tråd er nede i 100 kbit, dvs ISDN hastighet! Problemet synes å ligge innenfor UPC sitt nettverk...

     

    Jeg har forøvrig Chello Extreme 26/1,5.

     

     

    Fra Easynews.com til meg:

     

    Testing the network route from EASYNEWS.COM to xxx.xxx.xxx.xxx...

    Started on Friday September 23rd, 2005 at 18:59:15 GMT (1127527155)

     

    HOST LOSS RCVD SENT BEST AVG WORST

     

    ge1-8-1000m.sw1.easynews.com 0% 10 10 0.38 0.51 1.08

     

    ae0-4000m.core-02.phx1.puregig.net 0% 10 10 0.38 0.57 1.15

    ge0-0-0-52.jr1.phx1.llnw.net 0% 10 10 0.75 1.16 3.79

    agg1-6-1.ar1.phx1.llnw.net 0% 10 10 1.38 1.66 2.23

    so1-15-2.ar1.sjc.llnw.net 0% 10 10 46.40 46.77 47.19

    agg1-31.fr1.sjc.llnw.net 0% 10 10 45.94 46.29 46.86

    us-sjo01a-ri1-ge-0-0-0.aorta.net 0% 10 10 94.38 95.61 99.56

    us-ewr01a-rd1-pos-0-0.aorta.net 0% 10 10 94.20 94.54 95.32

    us-nyc01a-rd1-pos-5-0.aorta.net 0% 10 10 94.65 94.91 95.75

    fr-par-rc-02-pos-4-0.chellonetwork.com 0% 10 10 173.35 173.72 174.74

    nl-ams05a-rd1-10gige-0-0.aorta.net 0% 10 10 173.82 174.31 177.12

    no-osl01a-ra1-ge-1-3-0.aorta.net 0% 10 10 203.90 205.43 214.36

    no-oslxxx-xxx.aorta.net 10% 9 10 203.76 206.61 226.99

    cm-xxx.xxx.xxx.xxx.chello.no 10% 9 10 204.02 204.38 204.66

    cm-xxx.xxx.xxx.xxx.chello.no 10% 9 10 212.25 222.21 241.00

     

    The router most likely responsible for your slow downloads in owned by chello.no.

     

     

    Testing the bandwidth from EASYNEWS.COM to you (xxx.xxx.xxx.xxx)...

    Started on Friday September 23rd, 2005 at 18:59:26 GMT (1127527166)

     

    532499 bytes were transferred to your computer in 52.40 seconds. Your max throughput is 10.16 KB/sec.

     

     

    Traceroute fra meg til Easynews:

     

    Tracing route to members.easynews.com [140.99.99.99]

    over a maximum of 30 hops:

     

    1 <1 ms <1 ms <1 ms xxx.xxx.xxx.xxx

    2 31 ms 13 ms 11 ms cm-xxx.xxx.xxx.xxx.chello.no [xxx.xxx.xxx.xxx]

    3 10 ms 13 ms 9 ms cm-xxx.xxx.xxx.xxx.chello.no [xxx.xxx.xxx.xxx]

    4 6 ms 7 ms 7 ms no-oslxxx-xxx.aorta.net [213.46.177.45]

    5 44 ms 36 ms 39 ms nl-ams05a-rd1-ge-9-1.aorta.net [213.46.191.9]

    6 33 ms 31 ms 41 ms nl-ams02a-rd2-10gige-0-0.aorta.net [213.46.183.1

    ]

    7 121 ms 122 ms 121 ms us-nyc01a-rd1-pos-3-0.aorta.net [213.46.160.126]

    8 122 ms 118 ms 118 ms us-ewr01a-rd1-pos-6-0.aorta.net [213.46.190.82]

    9 301 ms 219 ms 208 ms ge-6-5-163.car1.Newark1.Level3.net [4.79.188.25]

    10 115 ms 111 ms 119 ms ae-1-52.bbr2.Newark1.Level3.net [4.68.99.33]

    11 195 ms 299 ms 182 ms as-1-0.mp2.Phoenix1.Level3.net [64.159.1.122]

    12 177 ms 177 ms 177 ms 4.68.98.162

    13 179 ms 206 ms 212 ms 67.72.71.38

    14 170 ms 181 ms 180 ms members.easynews.com [140.99.99.99]

     

    Trace complete.

     

     

    Ping av members.easynews.com:

     

    Pinging members.easynews.com [140.99.99.99] with 32 bytes of data:

    Reply from 140.99.99.99: bytes=32 time=179ms TTL=50

    Reply from 140.99.99.99: bytes=32 time=182ms TTL=50

    Reply from 140.99.99.99: bytes=32 time=177ms TTL=50

    Reply from 140.99.99.99: bytes=32 time=170ms TTL=50

     

    Ping statistics for 140.99.99.99:

    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

    Approximate round trip times in milli-seconds:

    Minimum = 170ms, Maximum = 182ms, Average = 177ms

  13. Flott med masse artikler osv. men jeg hater designet på hw.no. Dessuten blir det et eneste stort rabalder når jeg åpner hw.no i nettleseren jeg bruker (firefox). Hvorfor ikke kjøpe et ordentlig design, eller ta i bruk polecat sitt?

    Dette tror jeg er den minst hyggelige meldinga jeg noen gang har lest på dette forumet. Slike uttalelser kan du holde for deg selv. Trådstarter gir hw-nettverket en klapp på skulderen, så kommer du med tidenes latterligste innlegg! "Hvorfor ikke kjøpe et ordentlig design?" HAHAHA, mest idiotiske jeg har hørt på lenge! Finn deg en annen site å komme med oppgulpet ditt!

  14. Iwill har også annonsert SLI-hovedkort:

    Artikkel i PcWorld

    Se også http://www.hardware.no/art.php?artikkelid=10117 :)

    Hehe, Hardware.no slår PC World Norge med over 2 måneder :thumbup:

    Jepp, Hardware.no har en tendens til å være først ute i norsk media! Applaus for det!

     

    Derimot har de en tendens til å ikke være helt korrekte med tanke på detaljer og overskrifter, også denne gang. Det er IKKE korrekt at "ASUS har lansert verdens første hovedkort med SLI-design." Som nevnt her er Iwill først ute. Jeg har kunnet levere IWILL DK8ES i over en måned nå, jeg har derimot til gode å kunne oppdrive noen Asus A8N-SLI Deluxe.

     

    Desverre er Iwill løsningen for dyr for de fleste "gamer" lommebøker, og sikter nok heller mot litt mer "profesjonelle" segmenter. Men har du 30 BOLS+++ så skal jeg bygge deg verdens feeteste gamer oppsett! ;)

  15. Om man regner med ca 500000 sendte mail så utgjør det ca en dag i fengsel for mannen for hver 150 sendte mail fra forfalskede adresser...

     

    Oi oi! :D

     

    Skulle ønske verden var så enkel. Hva med å innføre straff for venner og familie som videresender kjedebrev og teite powerpointpresentasjon som er 2 år gamle?.. Det er med på å forsure min hverdag.

    Hehe! Bestemor dømt i Oslo Tingrett til 10 dagers fengsel og 100.000 kroner i bot etter å ha forsøplet sine nærmeste med kjedebrev og Powerpoint presentasjoner!

    Det hadde vært noe!

     

    :yes:

  16. Herregud, her var det mange som tydeligvis er glad i Sharia-lovgivning!

    9 år for spamming? Det er jo helt vilt! En straff må stå i forhold til lovbruddet, og det gjør den absolutt ikke i dette tilfellet. 6mnd til 1 år pluss en HEFTIG bot bør være mer enn nok.  Hvis dere virkelig mener at 9 år er en passende straff for at dere må bruke spam-filter og slette mail så syns jeg virkelig synd på dere.

     

    PS: Ikke interessert i diskusjoner ang. Sharia-lovgivning, så alle kverulanter kan like gjerne holde fred.

     

    Enig. 6 mnd - oppad 2 år fengsel for de som "aktivt og profesjonellt" driver på med spam, pluss en passende bot i størrelsesorden 100 x antatt omsetning.

     

    Men flott å se at noen endelig reagerer og gjør noe for å rydde opp i problemet.

     

    - Selvfølgelig er det lover i Norge som burde revideres, det er ingen som ønsker at voldtektsmenn skal gå fri etter 6 mnd. Men generellt synes jeg nivået på norske straffer er ganske fornuftige. Amerikansk justis er nærmest absurd.

  17. Vurderer å droppe hele innlegget mitt over fordi jeg synes det er flott med nye aktører og alternative metoder for å effektivisere driften. Det får være opp til folk selv hvor de vil handle og hvilke aspekter de setter mest pris på. Men jeg vil oppfordre hw.no til å revurdere hvilke metoder som egner seg best til å vurdere en ehandelsløsning. Pris alene er ikke nok mener jeg.

  18. Jeg støtter oppropet til en revidert test eller at hw.no rett og slett dropper hele testen.

     

    -edit--- Fjernet uvesentlig kritikk av plasseringer ---.

     

    Jeg driver også IT-butikk og har egen webside, hvis jeg legger ut noen ti-talls produkter til innpris + mva kommer jeg også til å toppe tabellen? Synes det blir litt urettferdig ovenfor de som bruker masse penger på å bygge et system som tar hånd om kundene - noe som gjenspeiles i websider, kundeservice, RMA system og i siste instans tildels i prisene. Laveste pris bør kansje ikke alltid premieres.

     

    Jeg må tilstå at jeg handler varer ofte hos flere nettbutikker "for private" som feks. Netshop, fordi de har et ordentlig produktutvalg med rom for spesielle produsenter og nisjeprodukter, flotte sider, vannvittig bra service, ålreite priser og en returordning uten sidestykke. Det er det som teller! Jeg har gode avtaler med mange distrubutører men jeg støtter kvalitet foran kvantitet!

     

    -edit--- Fjernet usaklige sammenligninger og kritikk av enkeltløsninger ---.

     

    Synes det bør stilles krav til hva som kvalifiserer til tittelen "nettbutikk" i 2004.

     

    Hadde resultatet vært at feks. MPX var kåret til beste butikk, men at andre hadde laveste pris på de produktene de hadde inne hadde det vært grei reklame. Har man kun et lite utvalg av de aktuelle produktene, bør ikke det være nok til å kåres til Billigste webshop 2004.

     

    ;)

     

    slutteåskrivekritiskeinnleggetterklokka1omnattafredagskveldslutteåskrivekritiske

    innleggetterklokka1omnattafredagskveldslutteåskrivekritiskeinnleggetterklokka1

    omnattafredagskveldslutteåskrivekritiskeinnleggetterklokka1omnattafredagskvel

  19. For meg høres det ut som trådstarter virkelig bør vurdere å gå over til LCD.

     

    Jeg jobber med data og tilbringer daglig 12-16 timer foran skjermen. Helt frem til Januar i år var det foran CRT skjerm både hjemme og på jobb. Jeg byttet til Benq FP992 begge plasser og fikk et nytt liv!!!! (Vel... kansje å ta litt i men...)

     

    Jeg må si overgangen var overraskende positiv! Sett bort i fra at jeg ikke føler meg på langt nær så sliten som jeg følte meg før både fysisk og psykisk etter lange økter, så er også totalopplevelsen foran dataskjermen mye bedre. Sterkere farger, bedre kontrast, nøyaktig posisjonering (design), automatisk kalibrering, mer lyssterk osv.

     

    - Jeg finner et lite minus, mine skjermer - fp992 - har et lite etterslep i raske scener under spesielle forhold i spill. Høye kontraster i mørke scener kombinert med raske bevegelser gir et lite etterslep som man fort venner seg til. Etter å ha rundet det meste av FPS spill i 2004 på LCD kan jeg ikke si annet en at denne uønskede effekten er ubetydelig - i allefall sett i lys av alle fordelene!

    - Og det er på en LCD som er oppgitt til 25 ms.

     

    Kast deg gamle CRT kassa, jeg tror det er det beste råd til kjøp av ny skjerm.

     

    Året er 2004, vi sitter ikke foran katodekanoner lengere, gjør vi vel????

    :)

  20. Jeg har selv kjøpt en FP992 til jobb og en hjemme. Jeg er super-fornøyd! Noe etterslep merkes i raske spill, men jeg vente meg raskt til det. Sammenlignet med andre 19" VA-baserte skjermer tror jeg FP992 kommer godt ut av det tiltross for spesifikasjonen på 25 ms.

     

    BenQ FP991 er erstattet av FP992, forskjellene jeg finner er at FP992 har lavere "nits" med "bare" 250 (Brightness typ = 250 cd/m² max = n.a.) mot FP991's 300 nits... FP992 har nyere TCO, 2003 mot FP991's tco99 sertifisering.

     

    At lysstyrken er redusert fra 300 til 250 innebærer at skjermen vil ikke være like god i svært lyse omgivelser. Derimot er muligens kontrasten noe bedre. Nå har ikke jeg sett FP991 med egne øyner, men lest testen her på hw.no, jeg føler meg ganske trygg på at du kan overføre resultatene i testen direkte over til FP992. Lysforholdet på denne skjermen er upåklagelig, reduksjonen kan i beste fall rett og slett ha ført til mindre gjennomskinn av baklys! Og det var vel ingen noe å utsette på!

     

    Jeg driver selv et firma som leverer datautstyr og support til næringslivet i Oslo og har i den sammenheng levert 10-20 stk. FP992 fordi jeg har følt meg trygg på at kundene blir fornøyde, og det har hittil ikke slått feil! Vi har naturligvis levert mange andre skjermer bl.a. mange fra Samsung som også yter bra. Men alt i alt mener jeg Benq FP992 kommer best ut i forhold til pris. Vi har ikke hatt RMA på noen, ingen døde pixler...

     

    Tror du vil bli fornøyd!

    - Lykke til! :)

×
×
  • Opprett ny...