Gå til innhold

Martin Nygard

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Martin Nygard

  1. Vegvenet er problemet her. De har vært for sene med å utforme regler. Hvis noe ikke kan passes inn i en eksisterende kjøretøysklasse lag en ny en. Det er for mye sendrektighet i den organisasjonen og en tendens til å være negative til forandringer. Stadige interne forfremmelser til toppledelsen i Vegdirektoratet skaper ikke en Agile organisasjon som hurtig kan tilpasse seg en raskt utviklende verden gjennom signaler og erfaring utenfra.

    Regjeringen og departementet har allerede måttet opprette Nye Veier for å komme rundt noe av dette. Hvis Vegvesenet fortsetter i samme sport ser jeg at andre deler av dets ansvar også blir flyttet ut til nye og mer kommersiellt tilpassede organer. Eksempel førerkortfornyelse er overmodent for å flyttes fra vegstasjonene til noen som har eller er villige til å ha en tilstedeværelse i mange fler lokasjoner. Tenk post i butikk.

  2. Og dess bedre skjermene grafikk lages på blir på lys dess mer blir aksjonscenene i filmer lagt til mørket. CGI har bare ført til mer utroelig action som alt foregår i mørket for at animasjonen ikke skal bli latterlig synlig eller for spillignende. Virker kanskje i en helt mørk kinosal men så snart filmene kommer på tv og er sett med dagslys/lampelys i rommet er det bare noe utydelig på en ellers svart skjerm.

     

    De profesjonelle lager detaljer for andre profesjonelle med tilsvarende utstyr og glemmer sitt publikum. At skribenten kaller Apple utstyr en billigversjon og at mobilen ikke trenger høyoppløsning viser hvor meget han har mistet gangsynet og Apple har mistet bakkekontakten. Fremtidens grafiske produksjoner vil bli sett mer på 7" mobiler enn på kinolerret eller storskjermer. Da hjelper det fint lite at det så ålreit ut på 470 000

    eller for den saks skyld 60 000 kroners spesialskjermer.

    Når det er sagt, min 10 kilos slepbare symaskinformede pc fra 1992 kostet ny 110 000 kroner inkludert et 24 000 kroners grafikkkort med gullkontakter.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...