Gå til innhold

ipconfig

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. ipconfig's innlegg in WMS for mellomstor bedrift innen Telekommunikasjon ble markert som svaret   
    Er det varehus/ordre/bestilling du leter etter? I så fall kan du sjekke denne listen her:
     
    https://opensource.com/resources/top-4-open-source-erp-systems
     
     
    Dersom du skal ha en slags teknisk system så er OpenMaint svært bra. Knot å sette opp (men de har hosting). 
    http://www.openmaint.org
    http://www.openmaint.org/files/manual 
     
     
    Mvh
    127.0.0.1
  2. ipconfig's innlegg in Lønn som IT-konsulent IT-overvåker ble markert som svaret   
    Følg rådene til Kjetil_HP! Selv har jeg 15 år i bransjen og de første årene kan være svært tøffe for å komme opp på et nivå som kreves. Siden du er ung vil jeg anbefale deg å ta MS ITP sertifiseringen. Jeg tok 2-3 sertifiseringer i halvåret de første årene (leste på kveldstid) og kom meg i mål (jobbet 50-70 timer i uken totalt). Når du får erfaring samt lese deg opp så blir du etterhvert svært dyktig. Jeg har tilsammen tatt ca 30 sertifiseringer (MCSE/MSTIP på NT4, WIndows 2000, Windows 2003 og Windows 2008, Citrix Enterprise Architect osv). Droppa Windows 2012 men skal ta Windows 2016 når den kommer neste år.
     
    Etter MS ITP sertifiseringen bør du kunne et script språk. Powershell er jo i vinden og svært kraftfullt så dette bør være aktuelt. Du bør også ha jobbet med applikasjonspakking (på msi format) pga dette øker din forståelse hvordan applikasjonene fungerer (registry, filrettigheter osv). Sjekk ut guru'en Mark Russinovich. Inviter noen kollegaer på øl og se på Channel9! Da blir det skikkelig geek møte. 
     
    Karrieremessig kan du føle at du stagnerer og ikke kommer så langt som du hadde håpet (lønnsmessig og kompetansemessig). Det kan da være lurt å skifte arbeidsgiver til f.eks. et konsulentselskap. De kjører prosjekter for flere kunder og du kan samle erfaring innenfor flere teknologier og plattformer. Bemanningselskapene har som mål å leie ut "hoder". Konsulentselskapene gjør dette også men de utvikler også kundeforholdet med valg av teknologier. 
     
    Lykke til!
×
×
  • Opprett ny...