Gå til innhold

Delta04

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Delta04

  1. StudentSOF skrev (2 timer siden):

    Bodø! Virkelig! Fantastisk plass og skole. Og hvis du er fra Østlandet så grip muligheten til å ta to år i nord! Anbefales på det sterkeste!

    Enig der, ingen som jeg kjenner som har angret på at de valgte Bodø :) uavhengig av om de er fra Bærum eller Trondheim eller hvor de måtte være fra.

  2. Ble ikke noe skoleplass på meg dessverre..til dere som har erfaring med å ta opp fag, har dere noen tips til arbeidsmetoder etc. Tenker også på om dere kun tok opp eksamen og leste selvstendig eller om dere tok noe kurs på sonans osv

    Tok seks eksamener i vinter for å øke snittet mitt. Tok alt som privatist via Sonans pga jeg var i 100% jobb. De er virkelig proffe og hjelper deg til å nå de karakterene du trenger. Du kan melde deg på kurs i praktiske fag, men de har mange videoer, og hver uke er det en liveundervisning på nett der man kan stille spørsmål og ha dialog med lærerne. Anbefaler i allefall å sjekke litt rundt Sonans, de hjalp meg på veien?

  3. Vil det være helt bak mål å begynne og se etter leiligheter i Stavern uten at jeg formelt har fått plass på Samordna Opptak? Ganske sikker på at snittet mitt holder, med mindre jeg på en eller annen måte har regnet veldig feil. Har Stavern på førsteplass.

    Nei det tror jeg ikke! Jeg har i hvertfall allerede fikset meg boplass der jeg har søkt?

  4. Hei!

     

    Har lest en del her i tråden de siste dagene, mye bra info!

     

    Er selv førstegangssøker og var på egnethetstesten i går. Gikk over all forventning egentlig! Gruppeoppgaven gikk bra slik som jeg hadde forutsett, men ble positivt overrasket av intervjuet da jeg trodde jeg kom til å sitte helt stille og ikke ane hva jeg skulle si.

     

    Har konkurransepoeng på 55 så er egentlig mest spent på første uken i juli om jeg blir funnet egnet..

     

    Lykke til med fysisk og egnethetstesten for de som enda ikke har gjennomført det!

×
×
  • Opprett ny...