Gå til innhold

heidit

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av heidit

  1. Bare lurte på når to venner tar opp et annuitetslån sammen,de skal nedbetale det også sammen. Lånet står på den ene vennen. Kan da den som lånet står på operere med to forskjellige effektive rentesatser? Jeg mener, personen som lånet står på

    tar bankens effektive rentesats på 15,89% og så forlanger han 24,56% effektiv rente på samme lånet av sin venn? Han har selvfølgelig ikke opplyst at han har lavere rentesats. Bare lurte, synes det ikke høres riktig ut.

  2. Tusen takk, men siste spørsmål, hvis du har et forbrukslån kr 25.000 med 18,65% effektiv rente, kan du da finne ut det rentefradraget på hele lånet, og når du finner rentefradraget du da trekke det fra de totale kostnaden på lånet? Eller er jeg helt ute å kjøre. Jeg vet at det er 22%. ( jeg skjønner at jeg ikke kan trekke, men det er det som er fordelen. Hva blir samlet rentefradraget på mitt eksempel?

  3. Håper noen kan hjelpe meg. Jeg
    sliter med å regne ut hvor lang tid det tar før et annuitetslån er nedbetalt og også hva lånet koster totalt. Jeg setter veldig pris på om noen kan avse litt tid til å hjelpe meg. (Lurer også på hvordan jeg skal bruke formelen = AVDRAG i excel regneark for å regne ut nedbetalingstiden og se nedbetalingsplanen. På forhånd tusen takk.

    Lån; 19000,'
    Fast månedsbeløp; 640
    Tid; 3-4 år
    Etableringsgebyr; 695
    Termingebyr; 45
    Effektiv rente; 18,65%
    Norminelle rente; 1,31 pr. mnd

×
×
  • Opprett ny...