Gå til innhold

Heino89

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Heino89

  1. Beklager om jeg fremstår som litt grinete, men hvorfor skal jeg bry meg om denne enheten? Valve slipper jo ikke hardware i Norge, jævla tåpelig... Jeg skulle gjerne hatt en Steam Deck enten om det var den nye eller gamle modellen, men når jeg må vente på å kanskje kunne bestille en enhet via Elkjøp eller Power skulle de være så heldige at de får sneket til seg noen enheter så blir dette bare latterlig... Det er mange her til lands som skulle gjerne kjøpt seg en Steam Deck, jeg ønsker bare å vite hvorfor de ikke er tilgjengelig her?
    • Liker 1
  2. Litt morsom trivia. Warcraft 1 skulle opprinnelig være basert på Warhammer, men de fikk ikke lov til å bruke lisensen. Dermed endret de akkurat nok til å kalle det Warcraft, og slippe unna med det. Morsomt nok gjorde de nøyaktig det samme igjen med Warhammer 40k... øh, jeg mener StarCraft. :p Ren kopi på de fleste måter, men endret akkurat nok til å slippe unna med det.

     

    For ikke å nevne at zerg er kanskje litt inspirert av Alien... :p

     

    Shhh! Vi snakker ikke om dette! :p

  3.  

    Too little, too late for min del.

    The Dvision 2 har en fantastisk reise fra 1-30, men end-game er særdeles manglende slik det står nå. Har logget inn og spilt ca 1 time i mai. Det er rett og slett ingen fornuftig progresjon ut over å håpe på at rett våpen/rustning dropper med akkurat det oppsettet du ønsker. Når du så dykker ned i matematikken og innser at du vinner i lotto før du er i nærheten av å ha et "perfekt" build, så forsvinner all lyst til å spille...

     

    Helt enig i altdet du skriver. Sluttet også brått å spille

    Jeg brukte raskt 100 timer i spillet, men som vi alle ser ut til å være enig i, det er ingen god grunn til å fortsette etter ett visst punkt...

  4. Gleder meg til at folk blir lei uærlig markedsføring og løgn! Det finnes ingen "7.1" headsett, uansett hvor mye DSP og/eller høytalerelementer du stapper inn i hodetelefonene.... Skal du ha ett gaming headsett så skaff deg noen hodetelefoner med god stereo separering, definert lydbilde og så vidt lydbilde som mulig!

    Og til deg som skrev denne artikkelen, du blander ordene lydbilde og lyd-signatur...

×
×
  • Opprett ny...