Gå til innhold

Nordic_Zoning

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nordic_Zoning

  1. Ketill Jacobsen skrev (På 22.12.2020 den 10.32):

    Mener du at en skal sette opp prisen hver dag mellom 16-18? Jeg kan med sikkerthet på 99,999% si at det aldri vil være kapasitetsproblemer i alle måneder unntatt fra midten av desember til midten av februar. Den ideen om at vi skal straffes når det ikke er relevant eller at vi skal gjøre de merkverdigste ting for å unngå høy effekt, er motbydelig og åndssvak.

    Det er jeg selvsagt enig med deg i. Håper du skjønte hva jeg mente med innlegget. 

  2. Ketill Jacobsen skrev (10 timer siden):

    Man vet jo veldig godt når det er. Det er noen få dager i året når det er ekstra kaldt (mange år siden nå) og i middagstiden (16-18).

    Det kan være, men da kunne de jo bare satt opp nettleia mellom kl 16 og 18. Det gjør de jo ikke. Her vi bor (Fredrikstad) blir effektleddet beregnet av de tre timene pr måned med høyest uttak. Helt uavhengig av når det er. Det har ikke noe med flaskehalser å gjøre. Del informasjonen, ta betalt etter faktisk belastning i nettet og slutt med dette spillet!

    • Liker 2
  3. Tenk om nettselskapene bare kunne DELE når på døgnet trafikken er størst?? Vi trenger ikke enda flere artikler om smart teknologi eller grønne tullete dingser som slår på lyset med engelsk aksent. Nettselskapene kunne hare fortelle oss når på døgnet det er trangest i nettet - og dermed dyrere - så ville folk innrette seg. Men det gjør de jo ikke, for da vil den shady forretningsmodellen bak effektleddet rakne. Stor skam!

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...