Gå til innhold

SirKratoS

Medlemmer
  • Innlegg

    561
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SirKratoS

  1.  

    Akkurat det samme som meg ja. Da er vi i samme båt. Jeg fikk ikke nyss i at jeg måtte betale mer før i dag da.

    Har du betalt den allerede?

     

    Jeg var akkurat på Gamestop (Gunerius) nå og hentet min. Jeg betalte 999 og de ansatte var helt tydelige på at alle som har forhåndsbestilt til 999 har krav på å få den til den prisen. De bar åpenbart preg av at det hadde vært en del pes rundt dette i natt (man kunne hente SNES Mini fra midnatt) og Gamestop ser ut til å ha gitt seg.

     

    Mao ikke betal over 999 hvis du har forhåndsbestilt til den prisen. Du skal ikke se bort fra at en og annen filial prøver seg, eller ikke er oppdaterte.

    Jeg forhåndsbestilte en mini snes fra GameStop kvadrat den 27.06.17 og gjorde det fysisk i butikken der. Dermed har jeg ikke en kvittering på at det var den prisen på 999kr som de opererte med, og jeg måtte altså betale 1499kr for den istad. Syns det er ganske dårlig gjort i grunnen, fordi dersom jeg hadde forhåndsbestilt den på gamestop.no så hadde jeg fått den til 999kr idag. Siden jeg da hadde hatt dette "beviset". Tror det er siste gang jeg kjøper noe på GameStop igjen ja...

  2. Halla

    Jeg skal nedover på onsdag selv (ilag med ene bror mi). Gleder meg som en unge, hehe...

    Ihvertfall når en først i en alder av straks 30, får kommet seg på en slik messe :)

    Var på Spillexpo ifjor, men ser på dette som "litt" større mål ;)

    Vi har satsa på hotell i by'n, så må over elva til Kølnmesse som de fleste andre og har tatt ut billetter til tors, fre og lørdag... Greit Norwegian fløy direkte til Køln/Bonn, da det virka som at alle andre kun gikk til Düsseldorf...

    Jeg drar iallfall like mye nedover for å prøve å friske opp spillinteressen min, som får å se nye ting.

    Merker en begynner å bli gammel og grå; sitter nesten bare med retro de siste åra :p

    Samme her, var også på SpillExpo i fjor, men dette er endel hakk større :)

     

    Vi har billetter for torsdag og fredag, satser på at det er litt mindre folk disse dagene sammenlignet med lørdag og søndag. Heldige med flyturen ned ja, vi må lande i Dusseldorf og ta toget til Køln ;)

     

    Spillinteressen min er nok litt dalende, men allikevel sterk. Tror det skal gjøre godt å reise på dette her!

  3. Det kan nok fort bli litt enten eller. Håper bare det ikke er så ekstremt mye køer og at det er mulighet å få testet litt spill i hvertfall. Men jeg tror det er en opplevelse å bare gå rundt der inne.

     

    Reiser med en kamerat så vi kommer sikkert til å skravle i vei som bare det. Men hadde vært kjekt å snakket med andre gamere/spillutviklere der. Hvis jeg tør :-p

  4. På onsdag reiser jeg til Køln og skal delta på Gamescom. Gleder meg noe enormt til dette, og satser på å få testa mange kommende spill der :) Ellers så vet jeg ikke helt hva som venter meg, siden jeg ikke har vært på spillmesse i utlandet før (var på Spillexpo i fjor og det var en stor opptur).

     

    Er det noen andre her som skal på Gamescom i år eller som har vært på en spillmesse før? Hvordan var det å delta på noe sånt?

     

    Håper jeg klarer å få testet noen kommende spill der og har mest lyst å få testet spill som Bloodborne, Quantum Break (veldig tvilsomt), Shadows of Mordor, The Evil Within, Sunset Overdrive og The Order 1886.

     

    Hvis det er interesse for det så kan jeg skrive mine inntrykk av spill jeg får testet der nede :)

    • Liker 1
  5. Der var jeg også blitt en eier av Xbox One :) Slo til på tilbudet til CDON, der den Kinect-løse versjonen koster 3499,-. Synes det er en flott pris og det er cirka det jeg betalte for PS4 og Wii U.

     

    Må si at det var E3 pressekonferansen til Microsoft som gjorde at jeg ble overbevist, synes de var minst like gode som Nintendo og Sony. Kan ikke huske sist gang det var så "jevnt" mellom disse på E3.

     

    De spillene jeg gleder meg aller mest til er Sunset Overdrive, Quantum Break, Ori and the Blind Forrest, Crackdown og Inside :)

     

    Nå tenker jeg at jeg kjøper Dead Rising 3, Forza 5 og Killer Instinct. Det skal holde helt frem til høsten ville jeg tro.

  6.  

     

     

    Fikk epost av Siba nå hvor det stod at en kan nå kjøpe XBO og Titanfall i alle deres butikker.

    Stod det noe om pris? :-)

    4490kr for standard utgaven. Da sparer du noen kroner ved å bestille ifra Elkjøp som Noiz linket. Eller så vil du ha en i morgen og går innom Siba og smiler hele veien hjem.... :p

    Hehe, selvsagt frister det, men fremdeles en ganske stiv pris, med tanke på at jeg betalte 3800kr for Ps4 :-) Så må nok vente litt mer.

  7. Er så innmari lei dette "hardcore" ordet, siden det har mistet sin mening i det siste. Idag mener mange at man hardcore om man spiller Call of Duty på nettet hver kveld. Så då vet jeg at ordet ikke gir noen mening lenger.

     

    Veldig festlig å lese om denne diskusjonen om alder her inne. Og det skremmende er vel at de fleste som oppfører seg dårligst her inne er de som er eldst. Men dette vet jeg ikke sikkert såklart.

     

    Er forresten helt elendig om vi i Norge får Xbox One i september-oktober 2014. Dette viser helt klart prioriteringene til Microsoft. Kanskje Dead Rising 3 da er annonsert til PC, som gjør at jeg ikke trenger konsollen!

  8.  

    Er veldig spent på om de har kommet/kommer. De kom ikke for å hente min selv om jeg avtalte en dato med dem, og jeg har ikke hørt noe fra dem på snart halvannen uke.

    Nope.. ingen kom i går for å hente den. Jeg reiste tidlig hjem fra jobb pga dette og ingen møter opp. Endte med at jeg sendte en sur epost til zavvi som de selvsagt ikke har svart på enda.

     

    For et STYR! Aller siste gang jeg bestiller noe fra zavvi eller thehut. Fikk i tillegg brevet med disse "truslene"i går, til og med når jeg har svart på epostene fra de og foreslått tidspunkt for henting av denne jævla Vitaen :-@

  9. Misunner veldig dere som allerede sitter å spiller på Xbox One. Synes den har bedre launch-spill enn PS4 faktisk. Har derimot et håp om at Dead Rising 3, som jeg kunne skaffet meg konsollen for, kommer til PC. Da kan jeg heller vente litt med å kjøpe konsollen til den eventuelt får et priskutt og flere gode spill.

  10. Automatisk modus ER ett merkelig tilfelle ja. Er egentli helt merkelig at det går ann å skakkjøre moduset så mye som Sony har gjort. Manuell modus er derimot svært bra, men er ikke alle som gidde å loke rundt med den hele tiden.

     

    Når det er sagt, jeg tar av meg hatten for glass skjermbeskyttelsen jeg fikk fra MobileFun...

     

    http://no.mobilefun.com/40820-muvit-tempered-glass-screen-protector-for-sony-xperia-z1.htm

     

    Bøyde meg ned i går for å plukke opp en rull med miljøvennlige plastposer utforbi kåken, telefonen hadde jeg i ene brystlomma, men selvfølgelig var ene knappen åpen, og mobilen klasket med skjermen ned på det verst tenkelige underlaget. En herlig størknet sementklump, med spise tupper og dritt over alt, kunne ikke vært verre faktisk overhodet.

     

    Jeg var nå sikker på at det var over og ut for den store skjermen, så jeg snudde telefonen rolig gikk inn og satt meg i sofaen. Det såg ikke bra ut i hele tatt. Til min store lettelse hadde skjermbeskytteren tatt hele støyten, fjernet denne og skjermen var strøken (har fjernet sony sin shatterproof film). Har nå en jalla midlertidig film, som er mer motagelig for riper og merker en Sony sin orginale film, ille!

     

    Blir nok å betille den filmen fra MobileFun igjen for og si det sånn, det reddet virkelig mobilen min i går :)

     

    Jeg tror du har overbevist meg om å kjøpe en slik en når jeg får min Sony Xperia Z1 på nyåret :-p Men har et spørsmål: Det er en helt klar skjermbeskytter, altså bildekvaliteten er helt den samme med skjermbeskytteren som uten? Det er ikke en skjermbeskytter av typen "matte" eller lignende? Husker jeg kjøpte det til en iPad for lenge siden, og skjermen ble veldig rar med den type skjermbeskytter på ;-)

  11. Tror ikke elkjøp vet helt hva de driver med, det er kanskje teit av meg å si, men å sortere 900 konsoller på alle butikker, så blir det veldig få per butikk.

     

    De kunne kommet med litt mer info om hvor mange hver enkelt butikk får, expert har begrenset til færre butikker men der får du ihvertfall en del fler konsoller i butikk virker det som.

     

    Jeg fikk vite 15 fra megastore forus i stavanger i dag, 15stk :S Expert har 30 i stavanger på forus

     

    15 stk til Megastore på Forus? Det er et skammelig lite antall konsoller... Jeg stod i kø utenfor denne Elkjøpen når jeg kjøpte Nintendo Wii i 2006. Da hadde de 30stk Wii'er som de solgte, og jeg var heldig som fikk siden jeg kom i køen som nummer 28 eller 29. Jeg var utenfor butikken cirka 06.45, og hadde som sagt griseflaks.

     

    Tør ikke tenke på hvor tidlig man må møte opp denne gangen, når hypen er stor rundt PS4 og de får inn hele 15stk... Er meget glad jeg har sikret meg en PS4 på Gamestop Bryne altså!

  12. Da er det nøyaktig en uke til jeg henter min PS4 på Gamestop (så sant Gamestop ikke fucker noe opp såklart). Kjenner det virkelig kribler i kroppen og det synes jeg er et herlig tegn. Selv om jeg blir eldre og spilling kanskje blir en litt mindre del av meg, så bekrefter denne følelsen at spillelysten fremdeles finnes der :-)

  13. Det bra med at Xbox One ikke kommer til Norge før neste år er jo at det blir enda flere og forhåpentligvis bra "release" titler. :p

    Og ikke minst at Forza 5 har fått mer innhold. :p

     

    Og jeg er helt enig i at Gran Turisimo 6 til PS3 og ikke PS4 launch title er den merkeligste avgjørelsen en har sett på lenge.

     

    Når du ser hvordan Forza 4 tyner ytelsen i Xbox360 og hva de har fått til i det spillet, så kan en bare glede seg til Forza 6 og muligens 7. :p

    Egentlig ikke så merkelig, PS3 har solgt over 80 mill (tror jeg...) og PS4 kommer vel til å selge ihvertfall 2 mill før året er omme. Allikevel synes jeg de kunne laget en litt penere PS4 versjon i tillegg til en PS3 versjon :-)
    • Liker 1
  14. Jeg tror mange glemmer at PS3 har hatt et fantastisk utvalg av spill i år. Spill som The Last of Us, Ni No Kuni, God of War Ascension, Sly: Thieves in Time og Beyond Two Souls kom ut i år. Hva har Xbox 360 hatt? Gears of War Judgment? Det er alt annet enn imponerende.

     

    Da er det kanskje ikke så rart at den eksklusive launch-lineupen til PS4 ikke er all verden sammenlignet med XOne. Jeg tenker sånn at det bare skulle mangle at Xbox One har flere eksklusive spill på lansering, siden Xbox 360en har hatt tilnærmet null i år.

     

    Lever godt med lanseringsspillene til PS4 jeg, når jeg vet at DriveClub og Infamous Second Son sannsynligvis kommer innen april 2014.

    • Liker 2
  15. Må da være lov å kritisere batterilevetiden på kontrolleren, det er ikke imponerende godt batteri i den. Jeg synes det er ok med ca 8 timer. Wii U kontrolleren kan man vel bruke i ca 3 timer før den dør, så det finnes verre altså!

     

    Liker aldri at spill kræsjer på nylanserte konsoller som Killzone ShadowFall visstnok gjør. Jeg håper bare det faktisk er spillet sin skyld og ikke selve konsollen!

  16. Jeg vurderer å kansellere min bestilling på Knack etter å ha lest om spillet dessverre. Får nesten litt vondt inni meg når jeg tenker på å gjøre det. Hadde tro på at dette skulle bli et underholdende og spennende spill, men nå har jeg mine tvil. Kampsystemet bruker bare en knapp og banene er ekstremt lineære. Kanskje jeg kjøper Skylanders Swap Force istedenfor. Er dette et helt bekreftet launch-spill (på elkjøp/lefdal står det at "utgivelsesdato kommer")?

×
×
  • Opprett ny...