Gå til innhold

Julsan

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Julsan

  1. zebrazett skrev (På 1.4.2020 den 9.02):

    Det er ingen livredningsprøve i utdanningen lengre. Det er et arbeidskrav som er basert på den, men kravet er oppmøte og deltagelse i timen. Svømmedyktigheten som testes på opptaket er den eneste man blir målt på. Heller tvilsomt at de går bort fra denne. Blir nok bare senere på året. Det er nok dedikerte søkere til at PHS ikke trenger å bekymre seg voldsomt for frafall grunnet sen testing.

    Her tar du feil, det er en prøve i livredning i vann hvor det er godkjent/ikke godkjent :)

     

    edit: så nå at noen andre hadde påpekt det samme ?

    • Liker 1
  2. Vi hadde ikke i alfabetisk rekkefølge nei. Jeg vet ikke hvilket system de hadde men den var i alle fall ikke alfabetisk hos oss. Kan også henge meg på de andre og si at jeg ble ekstremt tørr i munnen på løpingen. Dette vil kanskje variere fra sted til sted utifra luften osv. Ellers er bassenget på Haakonsvern i Bergen 25 meter, til forskjell fra Oslo sine 12,5 (hvis jeg ikke tar feil?), bare til informasjon :)

     

    Oslo har 12,5 m ja :)

  3. Da har jeg vært på opptak også og fikk bestått!:) Det står skrevet tidligere at man burde drikke nok før løpingen ifht at munnen blir tørr og det stemte på en prikk da det er veldig tett luft i gymsalen. Blir ekstremt tørr i munnen så greit å drikke nok før man løper :) jeg har slitt med svømmingen og ikke klart meg innenfor tiden før, men klarte det på 2 min og 28 sek i dag, så var 12 sekunder innenfor. Bassenget er veldig lite så du får sparket ordentlig godt ifra ofte. Instruktørene var flinke og de ville at man skulle klare det :) Jeg tok opptak i Oslo, bare å spørre hvis du lurer på noe :)

×
×
  • Opprett ny...