Gå til innhold

Kamz

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kamz

  1. Update: Bestilte legetime hos et privat senter og fikk Remeron. Ikke at jeg tror det vil virke når det absolutt ikke er søvn Remeron er ment for også leser jeg at en av de vanligste bivirkningene er søvnvansker??  Legen sa an vanedannende medisiner kun var noe de brukte i nødstilfelle om en pasient ikke hadde sovet på flere dager. 

  2. Det kan også nevnes at søvnkvaliteten ved sovemedisin er langt verre enn ved naturlig søvn.

     

    For min del forsvant søvnproblemene da jeg aksepterte at jeg kanskje ikke ville få nok søvn den og den natta. Det suger å ikke få nok søvn, men tror egentlig bare man må gi litt f for å bli kvitt søvnløsheten. Livet går videre selv med lite søvn. For det er lett å bli overfokusert på problemet, og da blir det bare verre. Når man ikke fokuserer så mye på det er det nesten som man bare "glemmer" det etter en stund. Kanskje noen søvnløse netter her og der, men det er ikke noe big deal.

    Litt vanskelig "å bare gi f", når man hver kveld ligger å vrir seg i flere timer uten å få sove og man skal opp tidlig dagen etterpå. 

  3. Du må ikke lese alt jeg skriver her, jeg bare kopierer et svar jeg tok meg tid til å utforme for en stund siden. Kanskje du finner ett eller annet som hjelper i alt sammen.

    Jeg lover, jeg har virkelig prøvd alt. Hjelper ikke å stå opp tidlig og trene og være i aktivitet hele dagen. Jeg har bra søvnhygiene, sengen min er bra, temperatur på rommet og alt mulig annet er bra. Selv om jeg er sliten å trøtt blir jeg våken med en gang jeg legger meg. Før jeg gikk til legen prøvde jeg masse greier selv som jeg trodde kunne hjelpe, og har fulgt alle råd jeg har fått, men ingenting har funket. Jeg trenger virkelig sovemedisiner, er enormt plagsomt dette her.
  4. Jeg har hatt ganske store søvnvansker 5-6 måneder og har hatt utallige legetimer pga dette. Har hatt nok av leger til å fortelle meg hvilken te jeg burde drikke, at jeg burde meditere, gjøre yoga osvosv. Endte med at jeg byttet fastlege fordi hun hjalp meg 0, og ville ikke skrive ut så mye som Melatonin engang. Hvertfall fikk byttet lege og prøvd ut en del svakere medisiner som vallergan, atarax og quetapin. Ingenting virket, ikke større menger engang. Legen nekter å skrive ut sterkere ting, fordi det ikke er bra osvosv. Hva søren kan jeg gjøre? Jeg er virkelig desperat etter å få sove. Er det sannsynlig at jeg får noe sterke om jeg bestiller en sonn dyr privat legetime? Og får denne legen journalen min slik at h*n kan se at jeg har blitt nektet sterkere medisiner? Setter stor pris på andres tips og erfaringer med dette!

  5. Kull slipper ut betydelige mengder CO og hvis du blir forgiftet så vil være for mentalt hemmet til å kunne redde deg ut av permanent hjerneskade eller død.

    Jo det skjønner jeg, men er det ikke veldig liten sannsynlighet for å faktisk bli forgiftet da? Og er det ikke normalt å merke noen symptomer først når en er våken? 

  6. Bor ikke i verken leilighet eller borettslag så akkurat det er ikke noe problem. Men hva om jeg griller på badet der det er steingulv? Og det me kullosforgiftning, er det virkelig sannsynlig? Har hørt om det men tenkte det skjedde i få tilfeller.

  7. Jeg hadde lyst å grille i hagen men været var ikke helt optimalt. Er det en dum ide å ta i bruk en stor engangsgrill inne? Tenker så lenge jeg holder grei avstand til møbler rundt burde det vel ikke oppstå brann akkurat? Eller er det fare for at gulvet under grillen kan begynne å brenne liksom? Muligens et dumt spørsmål men har aldri hørt noen som sier du ikke burde gjøre det. 

×
×
  • Opprett ny...