Gå til innhold

XolFx

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av XolFx

  1. Retningslinjene sier: 'Det er forbudt å skrive, laste opp, linke til eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar, er ærekrenkende, rasistisk, eller på annen måte i strid med norsk lov'.

    Det burde være ganske klart.

     

    jeg skjønner.. takk for svaret.. jeg kunnet nok funnet noe, og vinklet det slik at vi kunne snakket rundt om det.. men ja, jeg skal ikke kverrulere på det.. : ) tar tegningen

  2. Linking til piratkopiert musikk/film/spill er ikke lov på dette forumet. Les retningslinjene

     

    okei.. linking er ikke lov.. kan man snakke om hvor man kan få tak i det.. uten å linke det? : )

     

    Hva blir forskjellen i praksis da? At man ikke skriver http://www. forran stedet man snakker om?

     

    Foreslår heller at de som er interessert i å hjelpe deg og kjenner til slike steder sender deg PM. HW.no blander seg ikke inn i private samtaler.

     

    -Stigma

     

    Forskjellen kan være stor den.. prøver bare å følge retningslinjene her.. slik at det blir lovlig, samtidig som jeg prøver å få svar.. : )

  3. takk for alle svar : ) setter pris på det.. synes det er synd at det er blitt sånn.. er egentlig ikke imot for å betale for musikk.. men det man betaler for er ikke akkurat verdt det ettersom du kan få tak i bedre.. og det "må" man nesten ulovlig..

     

    men noen som veit om steder hvor man kan laste ned gratis? x) torrent.. huber osv..

  4. Når jeg skal starte pcen, så loader den. Når pcen har loaded, og skal til å starte opp vista så skjer det ingenting, hele skjermen blir helt svart. Det er helt svart, og du har oppi venstre hjørne en hvit blinkende _ . Du får ikke skrevet noe, eller gjort noe. Skrur du av og pcen på nytt igjen, så er det samme problemet der.

     

    Pcen klikka etter at den hadde gått tom for strøm, mens man kjørte noen programmer, og når man skulle starte opp så var det bare sånn.

     

    Noen som veit hva det kan være?

  5. Hei jeg er interessert i et digitalt kamera som skal være rimelig bra. Jeg er helt ny i dette gamet, men når jeg først begynner med noe så vil jeg ha ordentlig saker. Jeg regner med at jeg kommer til å fortsette med det her uannsett. Det går greit med avanserte kameraer, da må jeg lære en del. Jeg vil uansett ha et veldig bra kamera til å bruke ute, men også inne. Er det noen som har noen anbefalinger?

    Hvilke programer trenger man til redigering?

    En annen ting. Er det lurt å kjøpe brukt?

     

    Takker for alle svar!

  6. Javel.. Gammel model, men det som er merkelig er at den skjermen bare forsvant fra nettet ikke lenge etter at jeg sendte en fårespørsel om skjermen. Det er ikke tilfeldig, og når man sender 2-4 meldinger til komplett.no her på hw.no og han/hun ikke svarer på 3-4 timer. Kan bli litt småsur ettersom at en beskjed ble besvart og jeg sendte 2 meldinger 10-15min senere.

     

    Jeg siter meg selv dere jeg sier: ER JEG HELT BORTE?

     

    vel er jeg det? ..

  7. Jeg driver og ser på skjermer innpå komplett.no greit nok det. Så ser jeg to skjermer jeg er interessert i en lcd og en crt, men i hvertfall jeg sender en melding der jeg spør komplett på hardware.no om man kan få crt skjermen i svart noe som ikke gikk.

     

    Så skal jeg bestille den helvettes skjermen og til min forbauselse er skjermen fjernet fra komplett.no. Jeg sender flere beskjeder til komplett.no på hardware.no og ingen svar, hva er detta her for noe? Det er i hvertfall ikke seriøst..

     

    Eller er jeg helt borte nå?

     

    SKJERMEN, FANT(FINNER) DEN UNDER CRT 19'

  8. Til det hovedkortet ville jeg gått får Corsair ram

     

    De  er noe av det beste du kan få. 

     

    Komplett har disse se under

     

    Corsair TWINX1024-3200XL DDR-DIMM 1024MB Kit w/two matched CMX512-3200XL DIMMs

    Vårt varenr.: 300699 / TWINX1024-3200XL

    Tilgjengelighet: 50-99 stk på lager  kr1890,00

    Joa. Menneh.. Jeg skal senere oppgradere til crossfire hovedkort og da skal jeg bruke rammen fra pcen her.

×
×
  • Opprett ny...