Gå til innhold

Simski

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Simski

  1.  

     

    Om man tror det er et problem med gps-jammere i dag, bare vent til man ikke bare får overvåkingsproblematikken, men også økonomisk incentiv til å jamme. Dette er en fantastisk dårlig ide.

     

    For ikke snakke om hvor skeivtrammende  noe slikt er. En vei betalt over skatt vil være sosialt betalt. En vei betalt med dette, vil være betalt mest av de som har lang arbeidsvei og mange unger som skal hit og dit, helt uten å tenke på deres økonomiske situasjon. Akkurat som bompenger.

     

    1. Jamming kan effektivt motvirkes ved at km-standen som registreres på EU-kontroll sammenlignes med betalt distanse veiprising, og så faktureres man bare for den høyeste km-satsen for differansen. Det vil motivere til å sikre god dekning på GPS-mottakeren.

     

    2. Livet er fullt av kompromiss: Noen velger å bo i byen fordi jobben er der, andre bor på landet fordi de trives der. Dersom det blir for dyrt å reise langt til jobb, bør en vurdere å finne seg en jobb nærmere hjemmet eller flytte.

    Skal bilens km-teller være godkjent av justervesenet, da?

    Samtidig, hva med KM kjørt i utlandet? hvordan skal det måles ved hjelp av km standen?

    • Liker 2
  2. Heisann,

     

    Har tenkt å gå til innkjøp av min første bil. Det jeg tenker er rundt Clio/Polo størrelse.

    Det jeg har vært mest på nå er Clio mark IV med 0.9l bensin, mest grunnet greit utstyrsnivå for en meget billig bil som også har registerkjede.

     

    Tenker da budsjett opp mot 80 000

     

    Hva anbefaler folket?

×
×
  • Opprett ny...