Gå til innhold

BlodHarry

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BlodHarry

  1. Det mest utrolige med det hele er jo nettopp at folk driver med dette i virkeligheten.Jeg kan forstå Formel 1, Nascar og Rally, men peise rundt på en bane med en slik virker smått meningsløst på meg. Noe artigere hadde det kanskje blitt om de hadde inkludert hengere...

     

    Nascar er vel kanskje en av de mest meningsløse bilsporten som er.. Svinge til venstre i 2 timer.

  2. Haha, måtte le når jeg leste den uttalelsen der :!: Typisk blodkristen country-syngende amerikaner som vanligvis bare synger om morra si og lastebilen sin :innocent: Det er faktisk en av de kuleste låtene i spillet syns da jeg. Også klager han på at der så mye "fælt" å se der, for de yngra da. Hadde det ikke vært for at låta "hans" er med i spillet ville han aldri skrevet no sånt. Han er jo bare ute etter å trøkke GH3 ned i møkka. Men da må han trykke lenge for det er langt ned til møkka for GH serien! :new_woot:

  3. Det er lett for alle som ikke kjenner han og si at han cheater. Men Zlumm var en god kompis av meg og han har aldri rørt en cheat til et eneste spill... Han var en fullblods pro-gamer. :w00t: Egentlig litt ureelt å diskutere dette nå som han er borte, men han var ingen cheater. Jeg har spilt mye sammen med han, hjemme hos han. Og han har aldri vist tegn til juksing. Han likte en utfordring og ga seg ikke før han klarte det, og han klarte det altid. Så de som mener han "jukset", bommer BIGTIME! Og han har nervøse hender... Så hvordan noen kan banne han bare på grunn av litt ustabil aim? :no:

×
×
  • Opprett ny...