Gå til innhold

Nessa

Medlemmer
  • Innlegg

    124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nessa

  1. Takk for nyttig info om M11x. Tror ikke det blir den.

     

    Egentlig er jeg villig til å jekke litt på skjermkortytelse. Størrelse er viktig. 15 og oppover er uaktuelt. Jeg har stasjonær gamerpc hjemme. Denne skal brukes på reise. 13.3 kan være aktuelt, men vil helst ha mindre.

     

    Tror denne kan være aktuell (Acer 3820TG):

    https://www.elprice.no/elprice/default.asp?page=vare&ProdusentID=LX.PXZ02.004#

     

    Den har fått ganske bra anmeldelse fra notebookcheck.net

    http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-3820TG-Subnotebook-i5-HD5650.38666.0.html

     

    Skulle helst ha byttet ut harddisken med en SSD eller SSD/kombi løsning.

     

    noen erfaringer med denne? eller alternativer?

     

    takk for hjelpen:)

  2. Jeg driver å kikker etter en kraftig minibærbar.

     

     

    Krav:

    Upper limit er 13.3"

    Helst max ca. 2kg.

    Høyoppløselig skjerm

    meget bra CPU

    Mye ram (min. 4gb)

    meget bra batteritid (4-5 timer minimum)

    helst et OK skjermkort.

    max 15 000,-

     

    PC skal brukes på utenlandsreise og offshore. til film og spilling (Football Manager, og evt. litt andre spill)

     

    Kikket på Dell Alienware M11x. specca den med dyreste prosessor; Intel® Core™ i7 640UM (4M Cache, 1.20 GHz), men er litt skeptisk til at denne er kraftig nok til å rettferdiggjøre prisen på ca 13 000,-

     

    Er også usikker på om GeForce® GT 335M muligens er litt overkill med tanke på krav til batteritid.

     

    Noen alternativer/tips?

     

    takk!:)

     

    edit: skifta upper limit til 13.3"

  3. Jeg kjøpte for et par mnd siden Logitech sitt MX3200 sett med trådløs mus/tastatur til å bruke på jobben. Dette har fungert forholdsvis bra, utenom at rekkevidden er elendig. Men de siste dagene har musen begynt å lagge noe forferdelig. Når jeg drar musen over skjermen i jevnt tempo så følger pekeren på skjermen ujevnt etter. Som om jeg drar den igjennom gjørme noen steder mens andre går den sånn passe normalt (for trådløs å være).

     

    Jeg har installert driverene og programvaren. og batterinivået er "Godt" Senderen står rett ved musematta, så jeg er tom for ideer på hva det kan være og har generelt liten erfaring med trådløst.

     

    Noen som har flere tips for å forbedre problemet?

     

    På forhånd takk for hjelpen.

    //Nessa

  4. minner meg om en gang jeg kjøpte en discman m/ mp3 på netthandelen for maange år siden.. da netthandelen var helt ny.. da hadde de nettbutikk i tillegg. spilleren var prisa til godt over 2000 så jeg trodde jeg gjorde et godt kjøp da jeg fikk den for 400 eller noe.. men for no søppel.. useriøse greier.. håper alle som handler på netthandelen vet at det i beste fall er nille kvalitet

  5. Måtte sjekke anmeldelsen i VG, og herre jemini for en journalistikk. Ser ut som en skoleoppgave fra grunnskolen, som eleven _ikke_ har lagt sjela i for å si det sånn.. Og så viser det seg at det er en voksen fast journalist.. og atpåtill redaktør i "HM Pluss" Helgemagasinet? Ingen argumentasjon verken for eller mot, bare veldig enkelt forklart hvordan spillet fungerer. og terningkast fem.

     

    Greit nok at det ikke er verdens viktigste sak, men alikevel så begynner jeg å lure hvorfor jeg kikker innom vg daglig. makan til søppel..

  6. har ringt og brukt chat tjenesten hos dell et par ganger og fått litt forskjellige svar, men sånn jeg har fortstått det så leveres ikke denne maskinen med 9 cellers batteri i Europa. Jeg fikk svar nei når jeg spurte om jeg kunne bestille fra usa. så da må man eventuelt kontakte dell usa direkte, eller finne på ebay el. Uansett så forsvinner poenget for min del da dette skulle være en rimelig maskin.

     

    Leste en test der batteriet holdt mellom 3t 15min (full ytelse) og 3t 50min (batterisparing). altså bra, men ikke bra nok, da jeg hadde lyst på 9 cellers og 5-6 timer strøm..

     

    Tror jeg hører på dinside.no og venter litt og ser hva som skjer med utvalget til dell når montevina kommer. Men hvis jeg hadde hatt behov for pc nå hadde jeg ikke vært i tvil. vostro 1310 ser ut som et knallkjøp.

  7. Jeg synes dell vostro ser bra ut. Når en er student er det en fordel med små maskiner.. Denne Vostro 1310 (13,3") med T5870 og 2gb ram til 3500,- (+875,- mva og 500,- porto) kommer på under 5000.

     

    Sånn til info så er det bare å skrive "Privat" i boksen for "Firma" når en vil kjøpe PCer fra bedriftssortementet hos dell.

  8. Jeg vurderer å kjøpe en Dell Vostro 1310 til 3750,-(inkl mva, eks. frakt) med Core2duo T5670.

     

    Synes det var en bra pris, men vurderer å vente ettersom montevina sannsynligvis er rett rundt hjørnet. Men spørsmålet er da, vil dell sette opp prisene når de integrerer montevina? Noen som har noe erfaring på det fra dell sin side? og tar det erfaringsmessing lang tid?

     

    En annen ting er at jeg ikke får valgt 9 cellers batteri til denne pcen. Har fått flere motstridende meldinger fra dell kundekonsulenter på dette. Alt fra at de har men de ikke er på lager, til at det ikke finnes et slikt batteri til denne maskinen. Noen som har peiling på dette? passer et 9cell batteri fra xps 1330 til denne maskinen?

  9. Regner med det betyr at det ikke er HDMI utgang på denne maskinen da? eller er det bare at kabelen ikke følger med?

     

    hva betyr det i praksis at den ikke har hdmi? det jo teit om bildekvaliteten forringes betraktelig på grunn av dette. har annen dvd spiller, men tenker å bruke xboxen som mediacenter og spille av høykvalitets (hd/full-hd) filmer i xvid format eller lignende når jeg skaffer meg en.

     

    hvilke oppdateringer er gjort med det nevnte falcon chipsettet?

  10. www.zepto.no

     

    Zepto har kjøpt tilbake pc produksjonen fra netshop og virker veldig konkurransedyktige mht. pris og ny hardware. Her kan du og velge å kjøpe pc uten OS. Kan også velge større batterier (12-celler) til en ok pris, noe som ville vært viktig om jeg skulle kjøpt meg laptop i dag. Satte opp en 14" gamer pc med 12-cellers tilleggsbatteri, kraftig prosessor (nye T8000 serien, noe ventetid på denne), 8600 GT og 320gb harddisk, 4gb minne, N standard nettverk og diverse til rundt 10 000. Røverkjøp spør du meg.

  11. Zalman FATAL1TY CPU Vifte. minimum støynivå 42db <- kan det stemme? synes det hørtes drøyt ut..

    42DB tviler jeg på, er sikkert 24DB som skal stå der.

    jo det skal stemme med 42db. jeg kikka på den kjøleren da den først kom på markedet og alle plasser står det 42db. men det er jo kanskje ikke så rart når fatal1ty krever stabilitet framfor lav støy. på den hastigheten vil nemlig kjøleren kjøle ganske bra. men den er jo ikke akkurat best da. det er plenti andre kjølere som er et mye bedre valg.

     

    ok. forslag da? s775, lav støy og brukbar ytelse slik at jeg kan klokke min q6600..

  12. Har forstått det sånn at 8800GTS 512mb er et bedre kort enn dette 8800GT 1gb, og når det i tillegg er billigere er jo saken enkel.

    http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=96355

     

    ps, en PSU på 500w holder lenge om den er av god kvalitet. Du kan jo sjekke om du finner merket under "Trusted PSU Makers" (eller gud forby "Not recommended") på denne lista:)

     

    http://www.overclockers.com.au/wiki/Power_...r_Supply_Makers

  13. hva er så definisjon på en noob? jeg har lekt med datamaskiner siden slutten på nittitallet, men støter stadig på problemer.. Mulig mentalt tilbakestående er mer dekkende enn nybegynner.. :p

    Anyways, sånn mer on topic ville jeg nok gått for det rimeligste GT kortet du klarer oppdrive, eller vente på ny toppkort. Føler at GTS er overpriset i forhold til ytelse satt opp mot GT. Kan jo hende GTS synker noe i pris med det første og..

  14. Jeg slet med nøyaktig samme problem. Maskina fungerte utmerket til det meste utenom spill og 3dmark. Da var det frys og restart enten etter få minutter eller med en gang. Jeg testa meg grønn (kjøling, xp/vista, psu, minne, drivere, bios, underclock, etc) men kom frem til at det måtte være defekt kort, da maskinen fungerer fint med andre skjermkort, og broderens maskin ikke fungerte med mitt kort. Har hørt at andre har problem med de nye nvidia kortene, men de fleste fungerer jo selvfølgelig. Jeg hadde for øvrig et 8800GT kort, og venter på nytt. I mellomtiden må jeg klare meg med broders x850xt :p

×
×
  • Opprett ny...