Gå til innhold

jens_H

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jens_H

  1. Tenkt litt på forslag til nasjonal økonomibesparende tiltak: «Corona Camp»

    Forslaget går ut på å skape et tilbud for 1 eller flere personer i en familie som tror de vil takle viruset bra (som ikke er i faregeuppe). Tilbudet lar dem ta inn på en kontrollert fasilitet med mulig lege/sykepleier hjelp relevant for Corona. Første dagen eksponeres/smittes de med Corona. De følgende 2 ukene følges de opp og kan så friskmeldes etter ca 2 uker for å kunne returnere til samfunnet i full normal funksjon. For at samfunnet skal vite at de er «immune» kan de få en «pin» eller synlig tegn å ha på seg. De som kan jobbe fra fasilitetsområdet med PC kan fortsette jobb under oppholdet.

    • Liker 1
  2. Kjempe spennende!! Denne typen droner kommer det også til å bli fler av og muligheter for å utføre andre interessante oppdrag.

     

    Sidenote: "...som er livets byggeklosser og kan lære oss om opphavet til livet i seg selv": Med all godvilje,, da underforstått hvem som er den sanne skaperen av universet? Det ser til tider ut som at det har gått litt sport i å tenke at om man graver langt nok nedi legokassa og finner den minste legoklossen, så følger det naturlig at disse klossene kan skape seg selv. Vi kan fortsatt ikke forstå/vite med menneskelig fatteevne hvordan en skaper kan skape seg selv, eller om skaperen alltid har eksistert og opprettet "tidsdimensjonen" for oss, men som John C. Lennox sier:
    “God to me is a mystery but is the explanation for the miracle of existence – why there is something rather than nothing.”

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...