Gå til innhold

rambo666

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rambo666

  1. Hei. Har noen svensker aksjer som er blitt kastet av børsen der.hvordan blir jeg kvitt disse aksjene dem er regelrett verdiløse.ca kvart million kroner kjøpte jeg dem for.og firmaet er nå helt verdiløse men dem har ikke gått konkurs . De har blitt katet av børsen for over 2år siden og jeg vil vare bli kvitt aksjene for å få igjen på skatten neste år.. hvem har vært borti dette og hvordan løser man det?

  2. Er du vanlig ansatt paa ikea saa far du garantert ikke fulltidsstilling. Bare deltidsatillinger hos dem.. bare lederstillinger er fulltidsstillinger. Javla mokkaselselskap dem har begynt aa strammer inn paa alt mulig for aa spare penger...

  3. Hei har engammel bil jeg skulle bytte olje på idag og fant gjørmete olje. Sikkert ikke blitt byttet olje på i årevis. Så jeg tenkte å bytte olje på den nå snart. Skal bare kjøre den i et år til ca 4000km før jeg vraker den. Så kommer den til å holde et år til og 4000km mer?

  4. Jeg glemte  tydeligvis å føre opp utenlandske aksjene for de 2 siste årene også hva kan skje?

    har ikke hatt noe gevinst eller noe men aksjen er blitt avnoteret fra utenlandske børsen så jeg får ikke solgt dem eller noe..hva gjør jeg?

×
×
  • Opprett ny...